Lohusalık, kv, kp

Bu aile büyüklerinin yüzünden daha kaç evlilik bitecek anlamıyorum. Bazı aileler için erkek bebek çok önemli ama ben her zaman kız evlattan yana oldum Rabbim tabi ki hayırlısını versin. Eşinizin size destek olması gerekirken birde size bağırmış böyle adamlar evlenmesin ya ne demek loğusa kadına bağırmak çok üzüldüm.

Anlaşılmıyor
Bilmem evli misiniz ama dediğim gibi iki evlilik gecirdim
İkinci evliliğimde kv deme asık bir kadındım nişanlılık döneminde
Ben insan pek sevmem ona rağmen kv demi görmek için Bursa’dan İstanbul’a giderdim arkadaşlarımla buluşacağım zaman bile kahve içmeye çıkardık beraber
Bana o kadar iyi insan rolu yaptı ki meğer içinden kurup durmuş oğlum nasıl olsa ayrılır yapamaz diye
Biz evlilik için gün alınca kadın yüzde yüz döndü şuanda ondan nefret ediyorum
Eşimle evlenirken biz 6 ay eşime trip attı beni değil onu seçtin diye
Yani anlaşılmıyor asla ben bunun iki örneğini de yaşadım

Potansiyel erkek anne babaları anadolu muzda kıza deger verme sıfır yazıklar olsun ya o insancıklara !! Yerinzde olsam yzlerine derdm pipi ole muthis bsey deil herkeste var oln b organ erkek kız ayrımı yapmanız ne igrenc diye dayanamıyorum boyle seylere cidden ya kuaforumde bana gebeyken cinsiyeti ne demişti kız deyince olsun oda evlat demisti şaka gbi !!

işte bu ruh hastası zihniyet sayesinde tecavüzcü nesil yetişiyo.kızlarımızda bi o kadar bu konuda bastırılmış büyüyüp ilerde vajinusmus yüzünden belkide boşanıyor...

kızlarıma özel bölgelerinin hassaslıklarından bahsetmekten,kimseye göstermemeleri gerektiğinden yoruldum ben mesela keşke bende sokakta açık gezdirsem

Ne yazık ki bağırmanız yüzünden haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Lohusalıkta bu durumu tetiklemiş , eşiniz de siz ailesine bağırınca abartmış . Kendinizi yıpratmayın daha fazla , sinirler yatışıncaya kadar sessiz kalın sonra kendinizi ve ne demek istediğinizi açıklayın bence. yuva yıkacak bir sebeb değil

Muhtemelen köyden geldiler bebek sevmek için o kesimlerde böyle şeyler olur çünkü öyle yetişiyolar kız olsaydı sevilmicekmiydi tabiki severlerdi herkez veriyor gazı hemen nolsu şimdi kadın patladı hemde en olmucak yerde gitti bi yuva daha işte. Derlerse desinler cahilce heveslerini yaşıyorlar gülüp geçebilirdiniz en fazla 1 hafta kalır giderler zaten kocanın ailesi sonuçta ne olur biraz sabır gösterseniz bu kadar mı zor ya. Şimdi ne olcak onlar davranışları çevrede gördüğü şeyler olduğu için bi yanlış hissetmicekler aksine siz eve gelen misafire bağırıp çağırdığınız için asla unutulmuycak bu yaptığınız ve gene boşanmazsınız merak etmeyin o bağırdığınız insanlar diyecek eşine yuvanı dağıtma biz gidelim diye

Fazla abartmışsınız. Pipi yemekle bitmez merak etmeyin. Eskilerin hepsi çükünü yeyim pipini ywyim diye severler. Benim babam da boyle sever. İçi gider severken. Bende cocuklarımı dötünü yesin annesi diye severim hatta daha fazlası. Sapık olmaığım kesin. Kp in karşısına geçip pipi sevdanız yüzünden sütüm kesildi diyecek kadar nasıl bir travma oluştu sizde aklım almadı.

Yasadiklarinizin çoğu lohusaliktan kaynaklanıyor. Herseyi duymayin bu donemde. Ileride alti ciplak sokaga çıkarmaya calisirsa,ki kesinlikle yapacagini sanmiyorum, onu o zaman dusunup tepkinizi verirsiniz. Su an herseye takilma doneminiz, hepimiz yasadik malesef, nacizane tavsiyem duymayin her söyleneni. Lohusalik boyle bir donem, insan herseye alınıyor. Kendinizi de esinizi de yipratmayin.
Sut oyle ufak tefek uzuntulere kesilen birsey degil. Kendinizi cok fazla pamuklara sarmayin. Cocuk sizin cocugunuz, hepsi bir kac gun kalip gidecekler, siz yetistireceksiniz bunu dusunun

Tövbe tövbe...
Pipi sevdası duydum da, bu kadarını ilk defa duyuyorum..
Eşimin annesi de oğlumu, altı açıkken dur şöyle fotoğrafını çekip dedesine göndereyim, babasının da böyle pozu vardı dedi.
O an nasıl bir dehşete dustuysem, seni çekelim öyle kendi fotonu gönder demiştim.
Pipi, kuku fotoğrafını elden ele dolaştırmak kadar iğrenç, cahilce birşey yok kimse kusura bakmasın.
Oğlum 3 yasina girmek üzere, bir tane pipili fotoğrafi yok, banyo yaparken bile dikkat ediyorum özellikle çekmemeye..
Kimin ne gözle baktığını asla bilemezsiniz, melek yüzleri, kasi, gozu, eli, ayağı dururken pipi ne alaka yani???

korkmayın kızlar azıcık ucundan kestirdim" yazılacak.

Böyle bi şey gerçekten var mı?

Yoksa siz mi mübalağa ettiniz?

Bizim burda sünnet düğünü diye bi kavram yoktur. Ben pek bilmiyorum o yüzden.

korkmayın kızlar azıcık ucundan kestirdim" yazılacak.

Böyle bi şey gerçekten var mı?

Yoksa siz mi mübalağa ettiniz?

Bizim burda sünnet düğünü diye bi kavram yoktur. Ben pek bilmiyorum o yüzden.
E ben o zaman "üzülmeyin kızlar büyüyünce uzar", "korkmayın kökü bende, kalanı ...ya yeter " versiyonlarını hiç yazmayım. O nokta nokta yerine de örgüt isimlerini yazıyorlar. Var böyle cidden

E ben o zaman "üzülmeyin kızlar büyüyünce uzar", "korkmayın kökü bende, kalanı ...ya yeter " versiyonlarını hiç yazmayım. O nokta nokta yerine de örgüt isimlerini yazıyorlar. Var böyle cidden
Ben ilk defa duyuyorum. Daha şaşırmam diyorum. Ama su an bir yaşımda daha girdim.

Esin de ailesi cok cahilmis. Gormemisin bir oglu olmus cekmis c.kunu koparmis misali.. bir erkek onlarda var sanki... boyle bir aileyle zor...

Eşinizle neden kavga ediyorsunuz siz bir birey değil misiniz rahatsız olduğunuz şeyleri tak tak söylemelisiniz ben olsam mesela yanımda değiştir banyosunu yanımda yaptır pipi görecem diyen kayınaileye o an direk ne münasebet derdim konu da uzamazdı eşlere de yazık gerçekten yapmayın onun da evladı o bebek ve burnundan getirmişsiniz

Lohusa depresyonu nedir diye soranlar okusun bu konuyu. En güzel zamanlarınızı hiç ediyorsunuz. Eşim,oğlum ilk doğduğunda pipini yerim diyordu, şimdi oğlum çişini yaptıktan sonra gücü yetmiyor sert biraz, onun yerine sifona basmaya üşeniyor. Abartır onlar , geçici dönem. Sakin olun lütfen. Torununu görmeye bir kere gitmeyen ve bir okadar da umursamayan babaanneler, dedeler var. He deyin geçin. Eşinizle de kv kp ile de uykusuzluktan ne dediğimi bilemedim k. bakmayın derseniz sorun çözülebilir. Apt. rezil olma konusu keşke olmasaymış.

Ne demişler görmemişim bir oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmışlar diye.Ne oluyo yani erkek olunca evlat evlattır.Sizinde tavırlarınız hiç hoş değil sofraya oturmamak kocaya küsmek çocuk gibi.Belli cahil insanlar gül geç gülerek kendini kasmadan cevap ver sende belli aileyi hazmedemiyorsun o yüzden aşırı pimpiriklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…