- 1 Aralık 2012
- 1.213
- 1.361
- 333
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
yüzde yüz olmasa da yüzde doksan beş anlaşılır ya. mesela eş adayınız ev işi yapmıyorsa, mesela kadına hesap ödetmem diyorsa vs. mesela bir arkadaşımın ilişkisinden gözlemlediğim arkadasşımın sevgilisi annesi de dururken (babasını kaybettiği için )evin tüm sorumluluğunu üstüne alıyor, annesine yemek yapmadığı için kızıyor vs sonra böyle bir şeyle karşılaşırsa arkadaşım hiç şaşırmayacağım tabi.Evlenmeden önce aileler kendini belli etmiyor ki nasıl gözlemlesin
İki kere evlendim ikisinde de iğreç ailelerle kRsılastım
Tanışma aşamasında ve diğer ziyaretlerde insanlar kendilerini gizliyor
En kibar halleri ile takılıyorlar nasıl anlasın konu sahibi kp ve kv sinin pipiye bu kadar önem verdiğini
26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız?
Size pipisini cekicem evinizr cerceveletip asin deyin onlara26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız?
Eşime rahatsız olduğumu söyledim ve abarttığımı söyledi tartıştık çok ağladım sütüm kesildi bu sefer iyice moralim bozuldu. Eşim sütümün kesildiğinde inanmadı bende çok sinirlendim kayınvalidem ve kayınbabama sizin yüzünüzden pipi merakınız yüzünden sütüm kesildi diye bağırdım. Eşim de bana çok bağırdı birbirimize girdik bütün apartmana rezil olduk. Boşanacağız.
Süt öyle aniden mi kesilir hiç duymadım 6 aylik ikizlerim var nelere uzuldumde kesilmedi sütum halinize üzüldümEşime rahatsız olduğumu söyledim ve abarttığımı söyledi tartıştık çok ağladım sütüm kesildi bu sefer iyice moralim bozuldu. Eşim sütümün kesildiğinde inanmadı bende çok sinirlendim kayınvalidem ve kayınbabama sizin yüzünüzden pipi merakınız yüzünden sütüm kesildi diye bağırdım. Eşim de bana çok bağırdı birbirimize girdik bütün apartmana rezil olduk. Boşanacağız.
Ne zor cahille uğraşmak Allahm başında olana yardım etsin iyi ki kızınız olmamış demek geldi içimden eminim pipisi yok diye gelmezlerdi hem çıplak dışarda gezdirmeyecegi torunu napsindi kpnz yakında giderler dayanın az daha pipisinin fotosunu çekip verirdm ben sizin yerinizde olsam şakayla karışık ozledikce bakarsnz diye26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız? Güncelleme:6. Sayfa
Sanırım sapıklar!Başka bir açıklaması yok.Ne pipi sevdasıymış anam!Ayrıca koca kayınbabanın ne işi varmış yeni doğum yapmış kadının evinde.Gerçekten had bilmezlik kanımızda dolanıyor bizim millet olarak.26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız? Güncelleme:6. Sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?