Lohusalık, kv, kp

Evet cahil bir aile ama başedebilinir diye düşünüyorum. Şuan yeni diye öyle derler hissederler ama zamanla yapamazlar öyle şeyler. Lohusasınız bu günlerinizi gerginlikle geçirmeyin. Lütfen bebeğe ve huzura odaklanın gerisini boşverin. Hee tabii diyip geçin. Nasılsa yapamazlar merak etmeyin, siz günlerinizi zehir ettiğinizle kalırsınız. Evet zor ama sütünüz gidebilir lütfen huzura odaklanın.

Lohusalık hassas ve duygusal dönem derlerdi ya ben olsam her türlü değerlendirirdim.
Bir kere asla başımda hiç kimseyi istemezdim.
3 trip atarım,insanlar kapımı çalmaya çekinirlerdi kaldı evladımın cinsiyeti hakkında yorum yapacaklar!

çok iğrenç olacak bılıyorum. konunun üzerine bu gıder.
sünnetten sonra atmayın o fazlalıkları ver ellerıne naparlarsa yapsınlar,pılava katık mı yaparlar,cuzdanlarında mı saklarlar duvara mı asarlar baktıkça ovunurler.bu yüzden erkekler kendı birşey sanıyor işte.kadınları hiç görüyorlar.çünkü pipi var.

yüzde yüz olmasa da yüzde doksan beş anlaşılır ya. mesela eş adayınız ev işi yapmıyorsa, mesela kadına hesap ödetmem diyorsa vs. mesela bir arkadaşımın ilişkisinden gözlemlediğim arkadasşımın sevgilisi annesi de dururken (babasını kaybettiği için )evin tüm sorumluluğunu üstüne alıyor, annesine yemek yapmadığı için kızıyor vs sonra böyle bir şeyle karşılaşırsa arkadaşım hiç şaşırmayacağım tabi.
sadece bazı örnekler bunlar küçük bir laftan bile ataerkilliği yansıtan aile yapısı belli olur. bu da tabi pipi hayranlığının temel çıkış noktası.

Tövbe tövbe. Sinir bozucu evet ama iki gün sonra gidecekler duymamazdan gelin. Siz alındıkça üstünüze geliyorlar belli ki.

her ne kadar bir cok kisi dile getirmesede ozellikle bizden onceki nesilde bir pipi meraki var evet ama sizinkiler abartmis nedemek pipisi acik gezdiricem okadar istiyosa kendi ciplak gezsin manyakmi ne lohusa lohusa takilmayin bunlara ama cevabinizi verin
iste bu zihniyetliler yuzunden erkekler kendilerine herseyi yapmaya hak goruyorlar

Zor olsa da umursamayip duymamaya çalışın. Çok onlarla oturmayın odanıza çekilin zaten logusasiniz.
Gerizekalilar ya . Ne ilginç insanlar var . Benim eşimin babası da tekrar evlenip cockk yapti . Kadin surekli cocugun ciplak fotograflarini atip duruyordu bebek erkrk .biz bile uzsktan rahatsz olduk . Ne pipi meraki anlamis degilim .
Hiçbirşey yapamaz senin çocuğunu senden habersiz siz eşinizle iyi geçinin onlar yüzünden aile huzurunuzu bozmayın. Eşinize tatlı dille anlatın bi şekilde söylesin

Size pipisini cekicem evinizr cerceveletip asin deyin onlara

ayy kaldı mı bunlardan hala ya? kural 1: sinir olmamaya bak. sütün gider, olan bebişinle sana olur . kural 2: onları sinir etmeye bak.
nasıl yapacağım dersen: edepsizliği ele alarak.
eşinin yanında aaa bir sürü sapık var hele hele torun torba sahibi yaşlı başlı insanlar neler yapıyor çocuklara allah muhafaza. evladımızı korumak bizim görevimiz gibi akıllı uslu konuşacaksın.

eşin yokken kayınvalidene de ayy bugün biraz kukum acıyor anne, neden olmuş olabilir, tüh normalde hiç olmazdı, ayy ben doktora mı gitsem ya daha büyük birşey olursa, kuku önemli başka şeye benzemez, benimki zaten çok kıymetli, yok yok ben kocamı çağırayım da beni acile götürsün. biliyor musun bi kere kukum kızarmıştı 3 gün doktorlarda gezmiştim yaptırmadığım tahlil kalmadı, yine öyle mi olacak yoksa, ay dayanamam. ay dur dur bak yine acıdı, ben bugün hiçbirşey yapamayacağım yatıyorum içeri, çok canım sıkıldı eşimi arayayım da akşam beni dışarı götürsün, kukum ağrıyor desem zaten kıyamaz, hemen götürür. diyeceksin.

o utanmazsa ben hiç utanmam.

Kesinlikle ve kesinlikle haklısın. Ben olsam bende çok kızardım. Ama eşin ailesine bir şey dese bile onlar değişmez artık kaç yaşına gelmiş insanlar. Hatta belki oğullarına küserler bile. Malesef ülkemizde bunlardan çok çok çok miktarda var. Neyse çocuğunuzu siz yetiştireceksiniz zaten, umarım en kısa zamanda gider.

Kendimi yerinize koydum da durumunuz baya zor. Böyle saçma sapan insanlara torun doğurmak da oldukça meşakkatli. Artık kendinizin bebeğe bakabildiğinizi gösterip bir an önce yollamaya çalışın bu insanları.

Neden tepki vermiyorsunuzki
Öyle sofraya oturmamak filan değil, direkt taş gibi ağır bir laf söyleyeceksiniz susacaklar.
İğrenç yaratıklar

Eşime rahatsız olduğumu söyledim ve abarttığımı söyledi tartıştık çok ağladım sütüm kesildi bu sefer iyice moralim bozuldu. Eşim sütümün kesildiğinde inanmadı bende çok sinirlendim kayınvalidem ve kayınbabama sizin yüzünüzden pipi merakınız yüzünden sütüm kesildi diye bağırdım. Eşim de bana çok bağırdı birbirimize girdik bütün apartmana rezil olduk. Boşanacağız.

Siz çok abartmışsınız. Rahatsız oluyorsanız da yatak odasında alt değiştirme, yıkama yapabilirdiniz. Eşinize sürekli zıtlaştığınız için sinirlenmiş olmalı. Adama da yazık. Anne babası sonuçta kocaman insanlara ne yapabilir ? Çocuğu olmuş onun da burnundan getirmişsiniz bu hareketlerinizle. Sütünüz filan ne oldu da kesiliyor? Sanırsınız dayak yediniz yani.. Kendinizi zorla bu hale sokmuşsunuz. Eşinizi yanınıza çekip sinirinizin bozulduğunu ve gitmelerini istediğinizi söyleyeseydiniz keşke.

Süt öyle aniden mi kesilir hiç duymadım 6 aylik ikizlerim var nelere uzuldumde kesilmedi sütum halinize üzüldüm

Ne zor cahille uğraşmak Allahm başında olana yardım etsin iyi ki kızınız olmamış demek geldi içimden eminim pipisi yok diye gelmezlerdi hem çıplak dışarda gezdirmeyecegi torunu napsindi kpnz yakında giderler dayanın az daha pipisinin fotosunu çekip verirdm ben sizin yerinizde olsam şakayla karışık ozledikce bakarsnz diye

Sanırım sapıklar!Başka bir açıklaması yok.Ne pipi sevdasıymış anam!Ayrıca koca kayınbabanın ne işi varmış yeni doğum yapmış kadının evinde.Gerçekten had bilmezlik kanımızda dolanıyor bizim millet olarak.

Bebek bir aylık olmuş biraksalarda kendi sorumlulugunuzu alsaniz artık.?
Ki zaten gerçekten çok abartmissiniz herkesin içinde yapmiyorlarsa gülün gecin. Altını odanizda değiştirin. Eşinize de herşeyi yansıtıp buyutmeseniz.? Biz kadınlar olarak bile sutunuzun kesilmesi garip geldi eşinizin inanmamasi normal galiba

Erkek bebek diyerek sizde istemesizce aynisini yapiyorsunuz. Oglunuz var, irrrkeek bebek degil.Tipki kizi olan, kadin bebek annesi olmayanlar gibi. Tepki laflar ile olur, öyle yemek yemek ile degil. Onun ile sadece konusunuda trip atan ergen gelin'e cikar.

Dogum edeli neredeyse 1 ay olmus. Artik yeterici kadar toparlandiniz. Sadece fiziksel degil. Psikolojik saglikta önemli. Yerinize olsam kayin aileyi eve yollarim ve artik esim ile bebege bakardim. Daha fazla kalirlarsa hem siz psikolojik sikinti cekersiniz, hem esiniz cocuga baglanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…