Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım senın durumun da zormuş allah yardımcın olsun. annen fılan yok mu yanında. gercı benım var da noluyo. insana eşinden başka dost olmuyo.
benimde kaynanam 2 hafta bizdeydi maalesef bütün güzel günlerimi mahvettiği gibi bunuda mahvetti.oğlumda bi hafta küvezde kaldı hiç alttan almadıki hiç bir kabahatim olmadığı halde.ben doğurdum o depresyona girdi sürekli laf sokmalar iğnelemeler.zaten aramız iyi değildi iyice kötüleşti doğumda eşime şikayete devam etti beni,küvezde olduğu halde bebeğim.kadın kadın bu kadar düşmanı olabilir nasıl sabırlı davranmışım ozamanlar inanılmaz sabrım vardı şimdi çok pişmanım.insan içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalı.2 hafta sonra o gidince annemde gitti çok rahat ettim.ama yaşadıklarımı halen unutamıyorum 2.5 ay oldu.unutmayacağımda.şuan çok mutluyum allaha şükür
ya arkadaşlar, 16 gün once dogum yaptım. psikolojim altüst oldu. bakıyorum sizlerin sorunları saç dökulmesı, cinsel yaşam filan... allah aşkına doğumdan sonra neler yaşadınız? psikolojiniz bozulmadı mı? herkesin her sözü, her davranışı batmıyor mu? yoksa benimki mi aşırı? ilk hafta daha kotuydum tabi ama hala geçmedi. ev kalabalık, kocamı zor goruyorum... oynatmaya az kaldı.. tek teselli gözlerimin içine bakan o güzel gözlü minik bebek...
delikafadulden kötü günler,geçicek dedik dedik geçmiştir inş.kaydirigubbakcemile3
ya kıslar ben okduukca fena oluyorummm:kedi: benımde dogumuuma bı kac hafta kaldı annem uzakta eh erken gelıcem dıo ev temızlıgı fılan sonra dogum hadı 20sı cıkana kadarkalırım dıo mafoldumben hayır annemden sıkılmam tabıkıde ama ben kocamla yanlız kalma manyagıyımdır yanı evde 3. 4. kişiye tahammul edemeıyorum bıde kaynana bı de gorumce off nasıl gecıcek o gunler sımdıden stres oldum kımseyı o ruh halıyle kırmakda ıstemıyorum eh gıdın artıkda denmez :umursamaz:
off offfmafoldumben
hiç stres yapmayın o kadar uykusuz ve yorgun oluyorsunuz ki 40 kişi bile kalsa banamısın demiyor:)) ama ben kendiniz bakmaya biran önce alışın derim. sonra anneniz gittiğinde zorluk çekmeyin. hayırlı doğumlar :))
sonra sonra fark etmiştim ben de, doğumdan sonra hiçbir şeyin keyfini çıkaramadığımı
hep mutsuz, üzgün olduğumu
şimdi çok pişmanım, ortada bişey de yoktu keşke ilk zmanların tadını çıkarsaydım, bacaklarımı uzatıp ben lohusayım yemek getirin, su getirin, bebeğe bakın ben uyuyacağım deseydim
ama ben ne yaptım normal hayata geçmeye çelıştım hemen, onu da başaramayınca mutsuz oldum, ne aptalmışım diyorum
1 ay sonra eşim kızım ben yalnız kaldık
o gün bebeğimi daha çok benimsedim, aile olduğumuzu hissettim
sıkıntım, mutsuzluğum dağıldı
size tavsiyem iyi hissediyosanız, bebek de huysuz değilse evdekileri bir an önce gönderin
eşinizi de bebek bakımına dahil edin
güle güle büyütün bebelerinizi:))
sonra sonra fark etmiştim ben de, doğumdan sonra hiçbir şeyin keyfini çıkaramadığımı
hep mutsuz, üzgün olduğumu
şimdi çok pişmanım, ortada bişey de yoktu keşke ilk zmanların tadını çıkarsaydım, bacaklarımı uzatıp ben lohusayım yemek getirin, su getirin, bebeğe bakın ben uyuyacağım deseydim
ama ben ne yaptım normal hayata geçmeye çelıştım hemen, onu da başaramayınca mutsuz oldum, ne aptalmışım diyorum
1 ay sonra eşim kızım ben yalnız kaldık
o gün bebeğimi daha çok benimsedim, aile olduğumuzu hissettim
sıkıntım, mutsuzluğum dağıldı
size tavsiyem iyi hissediyosanız, bebek de huysuz değilse evdekileri bir an önce gönderin
eşinizi de bebek bakımına dahil edin
güle güle büyütün bebelerinizi:))
kizlar, dogum yapali 12 gun oldu. kendimi cok kotu hissediyorum. surekli agliyorum... esim bebegimize benim istedigim ismi degilde kendi istedigi ismi koydu. iki oglum vardi bir kizim olsun istemistim ama yine oglan oldu. yani anlicaniz ne cinsi ne de ismi istedigim gibi olmadi. bebege bir turlu alisamadim. diger iki lohusaligimda boyle olmamistim. simdi niye boyle seyler yasiyorum bilmiyorum. esimin ustune cok gidiyorum, kavga cikaracak seyler ariyorum. adam sabrediyor ama birinde oda artik patlayacak, daha kotu seyler olmasindan korkuyorum...