Lohusalık ve KV

Sağlıkla büyütün bebeğinizi çok sevindim yavrunuz sizinle ne güzel gerçekten aynılar annemde kızıma hırkalar ördü ilk kız torun olunca abartıp fazla yapmış onlara bunlar ne böyle küçük deyip burun kıvırmıştı. Kendisi kızım 2,5 yaşında aldığı 1 alt üst takım sadece. Ben baskın bi karakterim eşime göre ama kavgadan bıktım babası da problemli sürekli sen karının sözünü dinliyorsun adam değilsin gibi videolar atıyor eşime. Ona bişey demeyince sağda solda konuşuyor. Bir şekilde huzur kaçırıyorlar. Kadın kadının düşmanı gerçekten lohusa olan ben miyim kv mi anlamamıştım bende. Doğumdan sonra kan sulandırıcı iğne verdiler ve inanılmaz can yakıyor. Yengem aynı iğneden 250 tane kullandı rahatsızlığı çıktığı için hamileyken. Bana diyor sende hasta mısın inanın bunu söylerken gözleri parladı kv nin. Olsam o kadar sevinecek ki.

Teşekkür ederım Allah razı olsun.
Hastalıkla ne ılgısı o kan sulandırıcı ıgneden bende yaptım 35 hafta boyunca her gün. Her tarafım morardı.
Allah ıslah etsın bunları gerçekten huzur kaçırmada bır numaralar. Hep kendı istekleri olsun istiyorlar. Burınlarını herşeye sokmasalar ölürler.

Valla öyle kocayı anasının evine postalarım, sakın susma, eşin de adam olmayacaksa defolsun gitsin , 2. Çocuk öldü diye seni bastırabileceğini düşünüyorlar, eşin de ailesi ile aynı, sınır koy ve evde eşine gün yüzü gösterme, yemek bile verme adam olana kadar ...

Her gittiğimde aramız daha da bozuldu. Bende acaba lohusalık mı diyorum ama insan torunuyla ilgili nasıl ölümle ilgili konuşabilir en hassas dönemde ?

Ben abarttığınızı düşünmüyorum. Eşiniz de ailesinden etkileniyor belli ki. Şimdi giderseniz istekleri daha da artacak. 12 senedir evliyim, eşim ailesine hiç ezdirmedi. Ama gene de böyle bir durum içerisinde olsam gitmezdim. Mesafemi korumaya devam ederdim. Eşime de çocukları görmek istiyorlarsa buyursun gelsinler derdim. Gelip kısa bir ziyaret yapmaları konusunda ılımlı olurdum, bunu da hissettirirdim.

Genetik bir rahatsızlık çıktı o yüzden yaptı hamileliği boyunca. Evet bende yapmadığım için kötü gelinim

Maalesef bu konuda sizin gibi şanslı değilim. Ağzını açmaz yaptıkları karşısında , en sonunda bir cinnet çözecek olayı. Gelsinler diyordum ama evlendiğimden bu yana her geldiklerinde laf soktular . Hatta yeni evliyken iftara davet ettim her iki aileyi annesi yemek bitince eline sağlık demek yerine yemekleri kim yaptı dedi kih kih güldü. Sonra beni çağırdı iftara çalışıyordum o zamanlar , çorba babanla bana kadar oğlumda içmez sende koy ordan bişey dedi. Et yemediğimi bildiği halde et yapmış ve sadece pilav vardı. (Çünkü oğlu et seviyor) Şuan olsa çıkar evime gelirim nasıl katlandım bilmiyorum. Hep böylelerdi ama asla görmedi bu kavgada ayrılacağımı dile getirince korktu bundan sonra bişey diyemezler diyor ama gitmek istiyor yine de. Oğlum çay içmez der sırf sen kimsin demek ister gibi , onlar şimdi gider der eşine asla bişey ikram etmez. Tatlı getirir oğluna ve eşine doldurur ben hamileyken kızıma bana tadımlık koyar. Bunu da belli edercesine yapar. Bunu farketmesine rağmen hep sustu. O yüzden artık gelmelerini de istemiyorum yüzlerini görmek bile modumu düşürüyor

Susmuyorum susarsam biliyorum ki her istediğini yaptırmaya çalışacak. Kesinlikle 2. çocuk oldu nasılsa gidemez diye düşünüyordu ama ciddi ayrılacağımı söyleyince çiçekler fln aldı özür diledi bundan sonra kimse bişey diyemez diyor ama inanmıyorum.

çocuk kandırır gibi kandırmış sizi. "kimse bi şey diyemez" diye kerizi avutur gibi avuyor ama neden "tamam gitmeyelim" diyemiyor.

Susmuyorum susarsam biliyorum ki her istediğini yaptırmaya çalışacak. Kesinlikle 2. çocuk oldu nasılsa gidemez diye düşünüyordu

Pardon da doğum yapan sizsiniz. Önce bi kayınpeder gelsin görmeye. Olaysız falsosuz giderlerse mecburen beş dk iadei ziyaret belki yapabilirsiniz. Çok sinir oldum kv ye. Ne demek ablası öldürür falan. Allah esirgesin lohusa kadının yanında söylenecek laf mı. Normalde bile söylenmez. Bi an kendi lohusalığıma gittim. Gerildim. Eşiniz de sizi rahat ettirmeye uğraşsın annem babam diye tutturmasın. Ona da sinir oldum.

Olur mu hiç ayağına gideceğim, olaysız hiç gelmediler. Bende en çok buna takıldım yoğun bakımdayken ölümle ilgili konuşulur mu bir de babaanne. Bende aynı şekilde hakkımı helal etmiyorum diyorum her defasında. Hiç bir şey demiyor

Gittim eşimin gönlü olsun,huzursuzluk çıkmasın aman aman diye diye Gittim.. Hep dozu arttı lafların, hakaretlerin eşimin görmemezlilkten gelişlerinin dozu arttıkça arttı.
Koca 25 yıl hiç olmadık yerde bitiridim görüşmeyi. KAVGALAR arttı evde eşim yok saydı ama kendime olan saygımı kazandım.
Şimdi sadece bayramda gidiyorum herşey normal, herkes saygılı seviyeli.
Demem o ki gitmeyin size saygı göstermeye karar verdikleri güne kadar gitmeyin

Bende başta eşimin gönlü olsun diye gittim. Keşke daha önce bitirseydiniz, en azından yıpranmazdınız. Biz çok ayrılık aşamasına geldik ailesi yüzünden , o yüzden zorlamadı gitmeye. Ben gittiğimde hep yok saydılar. Ama gitmeyince problem oldu eşim hep gece çalışıyor yeni evlendiğimizde bende 18.30 da geliyorum 1 aylık evliyim ve eşimle geçirdiğim 1 saatim varken bile arayıp gitmiyoruz diye kavga çıkardılar. Gidince laf soktular huzur kaçırdılar. Eşim göreve gitti 40 gün doğuya bir kez aramadılar tek kaldım ama sorsan çok düşünceliler. Asla seviyeli ve saygılı olmazlar buna eminim gitsem yine aynı olacak. Görmek isteyen torununu gelirdi doğum yapıp ayağına gidemem.

Bu yoruma katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…