Lohusalıkta kayınvalidee yardımmmm!!!!:((

Canm odama gidince arkamdan geliyor basimda dikiliyor.. Basta dinliyodu sutun geliyormu diye.. Oyle biseyki zar
Zar zile basiyor gelirken. Uyumami dusunen yok

Yorumları okumadım ama inan üzülmeye degmez,bazen açık sözlülükle herşeyi söylemek gereki.Çocuk senin nezaman yıkanıp mama verilicegine sen karar vericeksin,hayır anne biz akşam oglunla yıkayıp yatıricz daha güzel uyuyo ozaman de kestir at.İnsanın sabrı kalmıyo bu dönemde zaten,benim bebişimde 1aylık oldu bugün 20gündür sadece ikimiz varız.Annemi bile çagırmadım bunda kırılıck bişey yok önemli olan sensin tatlım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili arkadasim yazini tesadufen okudum.
Oncelikle bebegine hayirli saglikli guzel bir omur diliyorum.
Allah agzinizin tadini bozmasin.
Ben senin yasadigin seyleri yasamadi
. Ne hissediyorsun bilmiyorum.
Ama bence uzulme icinde bulundugun anin tadink cikar.
Birak hergun yikasin hergun gelsin.
Napiyosa yapsin..
Sen o cennet kokuya saril ve uyu..
Allah kem gozlerden ve nazardan saklasin.
Benim ne yazikki bebgim olmuyor. Tup bebek tedavsiindeyim..
Elindekinin kiymetini elbet bilyorsun ama hic birseyin o mutlulugu zedelemesine izin verme.
Bizler icinde dua et..

Sevgili arkadasim yazini tesadufen okudum.
Oncelikle bebegine hayirli saglikli guzel bir omur diliyorum.
Allah agzinizin tadini bozmasin.
Ben senin yasadigin seyleri yasamadim.Ne hissediyorsun bilmiyorum.
Ama bence uzulme icinde bulundugun anin tadini cikar.
Birak hergun yikasin hergun gelsin.
Napiyosa yapsin..
Sen o cennet kokuya saril ve uyu..
Allah kem gozlerden ve nazardan saklasin.
Benim ne yazikki bebgim olmuyor. Tup bebek tedavsiindeyim..
Elindekinin kiymetini elbet bilyorsun ama hic birseyin o mutlulugu zedelemesine izin verme.
Bizler icinde dua et..

Ah canım, Allah yardımcın olsun... Inadına yapıyorlar nasıl balayı zamanlarını zehir ediyorlarsa lphusalığını da bilerek zehir etmeye çalışıyorlar... Üzüntüden sütleri kesilen anneler oluyor...

Sen kendini mahvedin depresyona sokma... Onlar geldikçe baksın bebeğe yıkamalarına mani olamıyorsan kafana takma ya da açık açık söyle... Sen dinlenmene bak... Onlar geldikçe git yatağına uyu ne yaptıklarını bilmediğin için moralin de bozulmaz...

Bol bol hasbinallah venimel vekil de... Kendi kurallarını da yavaş yavaş koy... Ama kendini üzme... İnan bebek evine hiç gelmeyip torunu oldu diye oğluna küsen kaynanalar var

Kv gelmesin tek cozum bu. Illa geliyosa da yuzunu asmadan normal biseymis gibi simdi yikanmasin cocuk de. Yuzunu asarsan kavga gibi olur. Zor bisey ama yapabilmek buyuk meziyet bunu.
Hamileyken soyledim kv degil annem durcak onlar bebegi gorsn 3 gunde gitsin diye. 4.gun gittiler annemle kaldim ama hastaneden eve gelince karnima bakip bebegin ikizi icinde kalmis dedi espri yapti guyaaa. Esimle ben saskinliktan foto cekinmeyi dusunmezken annesi gibi pozlar verdi kucagina alip.
Neyse uzattim lafi. Is esinde bitiyor. Yardimi ev islerine yapsinlar anneler de. Bebegi babasi ve annesi yikasin bu ozel bi an de. Ins anlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canım demezmiyim şu zaman yıkayalım diorum ama öyle sert soğuk biriki tersliyor hayır şimdi olacak diyor. Akşam sabah ne alakası varmış akşam bebek yıkanmazmış vs vs. Bi yalnız bıraksalar daha mutlu olucam

Amiiin... Canım benim RABBİM inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebiş nasip etsin. İşte insan takmadan yapamıyor malesef allahım sabır versin diye dua ediyorum

Aynı seyler benım basımada geldı maalsef
kaynanam yuzunden bebegımı hastaneye yatırdık
bebegımı gıydırdı gıydırdı kombıyı yaktı 70 le falan atesı cıktı bebegmın enfeksıyon suphesıylede yattı 7 gun kadar
bence karıstırma ben bın pısmanım
cek esını esın konussun egeer konusmuyorsada sen soyle o senın evladın
kımse yıkanmasına falan karısmasın ben hastaneden cıktıgı ılk guden berı kendım ılgılendım bebegımın hıc sorunu olmadı bıarde hergunbebeısler yıknmamalı 2 gune bır cunkı cıldlerı kurur onların y
h

canım benimde 25 günlük bir bebeğim var... kayınvalideyle evlerimiz dip dibe.. aynı merdivenden çıkıyoruz ve kapılarıız karşı karşıya.. 5 senelik evliyim ve bu 5 senemi zehir etti bana.. ama allahtan eşim sahip çıkıyor bana.. benimde bebeğim olmadı hemen ve bana resmen kısır muamelesi yaptı oğluyla ayrılmamı istedi benden.. hatta 4 aylık hamileydim ben evimi bırakmak zorunda kaldım eşimle 1 ay ayrı kaldık ama eşim bırakmadı beni... şimdi doğum yaptım bir erkek evladım oldu çok şükür rabbime.. şimdi bıraksam inan her şeyime karışır evladımı vermez bana.. koklatmaz bile... ama ben asla müsade etmiyorum ne altını değiştirmesine ne yıkamasına en ufak bişeye bile izin vermiyorum.. hatta bir ara karışacak oldu ben 4 çocuk büyüttüm ben bilirim dedi.. bende bu senin 5. evladın değil onu ben doğurdum ben bilirim dedim.. istemediğim şeyleri kestirip atıyorum ama bunu keskin bir kararlılıkla yapıyorum üsteleyemiyor bile.. bazen zilime basıyor oğlan ne yapıyor felan diye soruyor bende uyuyor zor uyuttum zaten bende yatıyorum diyorum içeri almıyorum ısrar etsebile asla almıyorum bi şekilde geri yolluyorum.. bazen zilime basıyor kapımı açmıyorum bile.. uyuyordum felan diyorum.. ama o benim kendini istemediğimi biliyor zaten... bana öyle zulümler yaptıki kocama boynuzlu bile dedi... bu yüzden şimdi eyvallahım yok kafam atarsa gönderiyorum evden.. ben onaa böyle davranmasam o bana neler yapar.. doğum yaptım ne kayınvalide ne görümcelerim ne onlardan bir tanesi bile gelmediler doğumuma... tek başımaydım sadece komşum vardı yanımda... eşimde bunalrın hepsinin farkında o yüzden bana da bişe diyemiyor.. sende önce eşimle konuş durumu anlat.. rahatsız olduğunu kesin bir dille anlat.. sonrada kayınvalidene set çek nasıl bir dilden anlıyorsa o dilden konuş ama kötü sözler söyleyerek değil tabi.. ama sert dilden alacaksa sert davran ve çizgini çek yoksa asla bu çile bitmez.. hiç kimsenin senin evladın üzerinde senden çok söz sahibi olmaya hakkı yok bunu unutma yarın bir gün evladının aklı erdiğinde onunla senin arana girer bunu unutma.. çocuğun büyüdükçe başka sıkıntılar yaşarsın o zamanda başka şeylere karışır.. bak benim o dilli düdük kayınvalide süt dökmüş kedi gibi...ne yap et kocanla aranı bozmadan uzaklatır yuvandan o karabasanı..

Ah canm benim neler yaşamıssın.. Kimbilir ne kırgınlıklar vardır içinde. Bukadar karışmak mutsux etmek insanların ekadar hoşuna gidiyor yahu!!! Haklısın set çekmezsek olmaz. Bende artık yavaş yavaş başladım tavırlarıma. Yoksa artık hergün heran ne zaman gelecek diye bekliyorum. Okadar sinir bozucu birşeyki.. Hergün evimin içinde birsuru insan!!! Esimde beni anlamamaya başladı dahada üzülüyorum. Hergün gelip gÖrüp gidiyorlar torunlarını nolcak dio... Huzurumuz bozuluyor resmen. Tavır koymaktan başka yapacağım bişey yok. Bide anlasalar.. Yada anlayıp bilerek geliyolar inan bilmıorm

Kizlar hepinizin yazilarini kin nefret ve fesat ile okudum.allah tüm bunlari çektiren kaynanalarin bin türlü bela sini versin, benimkinin de etmediği kalmadi aynen torunlarini da sayiyor 6 çocuk bbüyütmüş benden iyi mi bileceksin diyor goya yardima geldi mutfak Dandini düzgün bir yemek pismiyor sürekli ben ne zaman emzirsem gelip benim sutleeim boyle tasardi boyle fiskirirdi ah vah senin sütun gelmiyor diye diye sutum kesildi daha ilk gündengeldi basima allahin belası. Beni evliliğinde görsün istemez zorla giderdik oturmaya simdi yine öyle ama etmediğipislik kalmadi bir evlenirken bir lohusalikta seytan yuzunu gosterdi ben de derttten ayilip bayildim hastanelere kaldirildim sinir komalarina girdim. Kendimize yazik ama bilemiyoruz ki işte basimiza gelecekleri.

canım benimde öyle her gün evimin içindelerdi çok şükür dışına çıkarabildim.. tavrını koy ve kararlılığını belli et.. iyilikten anlamıyorsa anladığı dilden konuş.. eşinede düşüncelerini söyle.. eşin sana hak verir ama iş ailesi olunca işine gelmez.. sen genede ne isteyip neyi istemediğini eşine düzgünce anlat..

canım bende 5 sene çok çektim.. evin içinde stresten gözümde tik oluşmuştu.. yemekten içmekten kesilmiştim.. o zamanlar babam felç geçirmişti kimseye bişe diyemedim. içime ata ata artık saçlarım 1 senede bembeyaz olmuştu.. ama ben kaynanama söyledim bana ediyon kızından bulacan sen dedim ve de öyle oldu.. kızı babasının evine döndü hemde kayınbabası gönderdi.. eşimede söyledim anneni rabbim elime düşürmesin dedim.. allahım geriye dönüp baktığımda neler yaşamışım.. ilk yıllarımda nasılda ezdirmişim kendimi şimdi bile içim sızlıyor.. ama gözüm açıldı artık iki lafla kesiyorum sesini.. kendi hep beni oğluyla tehdit ederdi şimdi ben kendini tehdit ediyom.. benim canımı sıkarsanız bende oğlunuzun canını sıkarım hemde anasından emdiğini burnundan getiririm diyorum.. sen bana bir laf söyle canımı sık bende oğluna on laf söyler canından bezdiririm diyorum çıtı çıkmıyor... eskide kaldı o dillerrrrrr eskideeeee.... çok şükür ayaklarım daha yere basıyor ve kendime daha çok güveniyorum.. o benim canımı sıkacağına iki laf söyleyip ben onun canını sıkıyorumm...içimde kalıp bana dert olacağına söylerim ona dert oldun.. benim gibi bir insanı bu hale getirdi bu kadın yaaa helal olsun ona.:

Bu kayınvalidelerden çektiğimiz ne canım.. aynı dertten muzdarip herkes. benimde 16 günlük bi oğlum var. benimkisi hastanede başladı insanı fitil etmeye doktor çocuğu kısa kollu giydir dedikçe onu tam tersini yaptı uzun kollular giydirip üzerine 2 bttaniye örtmeden rahat etmiyodu. çocuğumun üzerinde istediğimi yapamıyorum daha anne olduğumu bile anlayamadım. eve gelir gelmez evine gitti temizlikmiş yok bayram bklavasıymıs derken yanıma günde bi kere uğradı oda torununu sevip gidiyodu bişiye ihtiyacın varmı demek yok! daha 40 ı dolmamış çocukla onun evine 3 gün yemeğe gittik. ben,m evime gelipde zahmet edip yemek yapmadı. şimdide memleketine gidicek ben yalnız sırf onlar gidicek nasılsa ozaman çağırırım annemi yanıma yalnız kalmış olmam dedim. dibimdeki insanlardan ne yardım gördüm ki. hormonlar tavan yapmış durumda zaten ağlaya ağlaya bi hal oluyorum. çocuk gaz sancısı çekmeye başladı bütün suç bizim oldu üşüttünüz çocu siz bakamıyosunuz buna anca elde gezio ana olmak kolay değil v.s v.s kelimelerini günde 20den fazla duymaktan artık gına geldi. bi insan aynı şeyleri durup durup sölermi ya. ah ahhh ne dertliymişim.

valla beni de bunalttılar hiiiçç saklamadm içimdekileri açık açık yüzüne vurdum. zaten normal doğuruşum dikişler kanama lohusalık ağlamalar bunalımlar bi de kayınvalde mi çekecem. açık açık söyle. senden değerlerisi yok dünyada şuanda. sen kendine iyi bak. bencil ol az. ben lohusalıkta etrafımdakilere acıdım sonradan benm psikolojim bozuldu çok pişmaın. saldım şimdi. kim gelirse sallıyorum lafı. ohh herkes haddini bilsin

ahhh ahh bu kaynanalar yok mu benimkiside aynı mağlesefkiii cocugumu hasta etti kadın ya offff

son durumlar ne kelebeki merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…