Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmekte haklısınız ama bence konuşun böyle duygular içinde olduğunuzun farkında değil
Benim annemde de böyle bir durum var ablam yeni doğum yaptı 3. Yü bu arada gene baktı ama artık yorulmuş kendi hayatımda var diyor eskisi kadar gitmek istemiyor ben anlayabiliyorum ablam üzüşüyor tabiKonuştum , 50 yaşında olduğunu. Gücünün yetmediğini filan söyledi. Günlere gidiyorsun dediğimde cevap vermedi. Gücünün yetmeyeceği bir şey istemedim ki sadece yanımda dursa söylenmeden yeterdi.
Kızlar 10 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. 3 gün hastanede kaldım kv ve annem nöbetleşe refakatçi kaldılar. Sonra eve geçtik, o gece annem bizde kaldı. Eve geçtiğimde anesteziye bağlı çok şiddetli baş ağrılarım vardı ve sezaryandan dolayı karın ağrılarım... Sonraki 3 gün kv gündüzleri gelip yemeğimi yaptı, evi iyi kötü toparladı. Bebek bakımında destek oldu. Zaten baya toparlamıştım ama yine de birinin daha çok psikolojik açıdan destek olmasını isteyerek sonraki gün annemi çağırdım.Annem bu arada yarım gün çalışıyor ve karşı apartmanda oturuyor. Neyse annem iş çıkışı geldi. Burası bunaltıcı vs diyerek bir kaç saat durdu sonra eşim gelir gelmez günüm vardı diye koşarak gitti.. Gücendim ama neyse dedim yine. Ertesi gün haftasonu yine çağırdım annemi. Sabahtan geldi. Bugün temizlik yapacaktım bilmem ne yine bir şeyler. Yahu en çok ihtiyacım olan dönemde annem yanımda olmayacaksa ne zaman olacak? Doğum öncesi şöyle gelirim böyle kalırım konuşuluyordu. şimdi ne oldu? Sezeryanlı halimde oğlunun hatrına kv gelip baktı( eşim arabayla gitti aldı geldi), karşı apartmanda annem oturmasına rağmen... Çok mu şey beklemişim annemden anlamıyorum ki... istediğim ev işi vs değil sadece ailemin yanımda olduğunu görmek isterdim... 2 gündür o kadar üzgünüm ki terkedilmiş gibi hissediyorum.![]()
Geldiği günler geldiğine pişman etti gerçekten böyle hayal etmemiştim...Ay nolur boşver gelip seni sinir stres sahibi yapacağına gelmesin daha iyi.
Sen kafanı dinle bebeğe bak, geri kalanı boşver.
Güzel günlerini kendine zehir etme
Kızının yanında olmak istememesi (hem de sen olmasını isterken) onun ayıbı
Benim annemde de böyle bir durum var ablam yeni doğum yaptı 3. Yü bu arada gene baktı ama artık yorulmuş kendi hayatımda var diyor eskisi kadar gitmek istemiyor ben anlayabiliyorum ablam üzüşüyor tabi
Canım seni anlıyorum bazen sevdiğimiz insanlar bizim hayatımızdaki en önemli anlara sandığımız kadar ilgi göstermeyip tepkisiz kalabiliyorlar ben de yeni doğum yaptım, doğumdan önce annemin ensesinde boza pişirdim doğumdan sonra yanımda ol diye. Sağolsun geldi de, 15 gün kaldı yanımda ama kayınvalidem yakın oturduğu için torun hevesine o da her gün geldi. Sonuç bir evde 2 lohusa anne, 1 lohusa eş ve kafayı yemiş yeni doğum yapmış ben. İlk günler daha o yüzden böylesin emin ol iyi tarafından bak emin ol yalnızken eşinle daha iyi olacaksınız. Ben gitsinler diye gözlerinin içine baktım.
İnşallah zamanla daha iyi olacak...
Emin ol daha iyi olacak, ben ki hayatında gördüğü ilk yeni doğan kendi bebeği olan insan, yani alt değiştirmeyi bile bilmeyen insan şuan çok rahatım. Evet belki temizlik eksik, yemek düzeni olusturamadik ama huzurluyum bebeğimin ilk gulucuklerine ben şahit oluyorum benden başkaları değileşinden sana yardımcı olmasını iste zorlandığında, yemek temizlik konusunda olabilir. Bebeğinin keyfini çıkar canım sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum yavruna.
karşınızda oturuyor diye hazır olda beklemesi i gerekiyordu kadının
evet gelip ilgilenmesi gerekirdi beklemekte haksız değilsiniz ama sabah erkenden gelmesini beklmeyi o da çalışan ve yaşlı bir kadın
İlgi budalalığı derken? Altından kalkarım Allah 'ın izni ile de senin sorunun ne acaba?Kusura bakma da, düpedüz şımarıklık yapıyorsun.
İlk sezeryan doğumu sen mi yaptın sanki, ne bu ilgi budalalığı?
Tek başına altından kalkamayacaksan, doğurmasaydın.