- Konu Sahibi derinnefes
-
Olay bunla bitmeyecek ki uzaktan da olsa yapmaya devam edecek...Artık ihtiyaç yok gelmeyin de
Annen de varmış
Kv neden geliyor hala
Üstteki tanımınız tam olmuş..Kontrol delisi diyoruz böyle insanlara.
Her şey kendi istedikleri gibi olsun, her şeye karışsınlar, her şey her düşünce bi onların elinden geçsin.
Ama sizin hem önem verip hem 25 gündür bebeğin kulağına ezan okutmamanız da olmamış.
Eşiniz okusun ne olacak, o kadar büyütülecek bir mevzu değil.
Siz kullanmaya devam edin, benim buna saygım ve ona da saygım var ama ben evimdeki düzenime karışılsın istemıyorum çünkü ben onun evinde hiçbirşeye karışmıyorum..Banada onlar sızle ugrasıyor gıbı geldıOzellıkle ersag urunlerı hakkındakı tutumunuza bayıldım , bız cok severek kullanıyoruz mesela kullanırım hatır gonul belasına ne olcak. Buarada 25 gunluk bebegın adını hala okutmadınız mı?
Saygı duyuyorum evet zorundayım gönül isterdi ki gerçekten seveyim ama melek görünümlü olupta alttan işini yürütünce güven kalmıyor haliyle sevgi de..başlığa cevap veriyorum sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın hem yaşı sizden kıdemli hem eşinizin annesi çocuğunun babannesi
saygı duymalı saygı beklemeli oda sizi sevmek zorunda değil
Evet haklısınız ben de dengesiz davranıyorum ama onunla mı uğraşacağım oğlumla mı,Kv müdahele ediyor ve yanlış yapıyor da sizin de olgun davrandığınızı söyleyemeyecegim.
İsim konusunda hoca diye tutturmanızı anlamadım, eğer böyle bir hassasiyetiniz varsa biraz daha araştırın, tam tersi baba ile bağ kurması açısından babanın okuması daha uygundur derler...
Tuzlama konusunda haklısınız, madem başta hayır dediniz anneniz dedi diye kararınızı da değiştirmemeniz gerekirdi. Kv deyince yanlış anneniz deyince yelkenler suya insin, olmaz öyle... kadın der yani beni ne yerine koyuyor diye...
o çocuk sizin, kendi anneniz de dahil müdahele ettirmeyin.
Bebeğin eşyalarına bebek deterjanı harici bir şey kullanılmayacağını anlatsanız anlar bence kadın...
evinizi de tuz ruhu ile temizlememiş, içeriği temiz bilinen deterjanlar ile temizlik yapacakmış bu bile batmış...
Olay bunla bitmeyecek ki uzaktan da olsa yapmaya devam edecek...
Siz kullanmaya devam edin, benim buna saygım ve ona da saygım var ama ben evimdeki düzenime karışılsın istemıyorum çünkü ben onun evinde hiçbirşeye karışmıyorum..
Siz nasıl cevap veriyorsunuz meselaişte bunu net bir şekilde söyleyeceksiniz
hem de gerekirse tüm sülalenin yanında pat diye
yani odaya girip yine mi e..., ben bu ürünleri istemediğimi kaç kere söyledim
kundaktaki anlardı da siz daha anlamadınız desen yeter
en fazla az ağlar az bayılır vs vs ama destursuz hareket etmez
bir de siz kv si böyle şeyler yapamayan herkesin kv sini iyi sanmayın
ne çılgın kvler var
ama deli deliyi görünce değneğini saklar
siz daha dişli olun
benim kv dem bebeği tuzlamak isterdi hatta kızını sıkı kundak yaptığı için bacaklarının düzgün olduğunu vs iddia etti
ama bana yapalım diye ağzını dahi açamadı zira anında cevap vereceğimi bilir
Siz nasıl cevap veriyorsunuz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?