Lohusalıktan değil normalde de sevemedim kvalideyi

Bunun tek cevabı eşim yüzünden.. o ikna etti beni ve o da istedi tuzlanmasını 3 gün ön e Doğum yapmış bir insandım, daha kendime bile gelememiştim..

Tuzlama meselesinin faturasını kayınvalideye kesmeyin bence :)
Kendi annesi biz de yeğenine yaptık deyince ikna olmuş konu sahibi... öyle yazmış ilk mesajında.

Ben de bunu anlamıyorum. kv ye hayır derken anne nasıl ikna edebiliyor? O çocuk sizin sorumluluğunuzda. Madem yapılmasını istemiyordunuz anneniz de ikna edememeli ve yapılmamalı.
Yada en azından doktora sormadan yapmam diyebilirdiniz.

Yok ben faturayi konu sahibine kestiydim zaten kvye degil, insan buna nasil izin verir su devirde anlamak zor gercekten

Şekerim sonuna kadar haklısın. Bizde de öyleydi. Tek fark benim annem cazgırdı göz açtırmadı kimseye. 20 günlük olana kadar bir gün annem bir gün kv gelip kaldılar ki kv ye gerek yoktu ama üzülmesin diye gel dedik.

Söyledim gelmenize gerek yok elinize sağlık ben artık iyileştim yardımlarınız için teşekkürler ama kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum aksi takdirde öğrenemeyeceğim anne olmayı ihtiyacım olursa çağırırım dedim. Bozuldu ama çekti gitti evine ben de rahatladım.

Kv deye saygı diye diye tepemize çıktılar ya. Kendi istediğini yap anasi sensin 9 ay sen taşıdın. Ne hakla her şeye karışıyor. Dur de.

Oğullarıma aday cıktı
yok yok kız ondan demedim kimine kız kimine erkek veriyor Rabbim

bin şükür benimkiler iyiki kız olmuş diyorum mesela eskiden beri erkek çocuk çok sevmeme rağmen
kızlarım bir yana dünyalar bir yana

yoksa benim büyük 11 küçük de neredeyse 2 yaşında ablası senin olanlara büyük

Bende aslında egeden once hep kız cocuk ıstıyordum . Sonra Ege oldu , ama ben sonra hıc kızım olacagını dusunmedım hepte soyluyorum 10 tane dogursam hepsı erkek olur dıye . Bu 3. erkek , yasayan 2. erkek olacak ınsallah
O yuzden bende gelınlerımı severım artık dıyorum

İkinizde çok inatçısınız ve yazık eşinizi arada bırakıyorsunuz.
Bu networkcular en yakınlarından başlar satış yapmaya, anneniz deseydi o ürünü kullan diyen eminim kullanırdınız. Söz konusu kv olunca iş değişiyor.
25 günlük bebeğe isim okumayıp bekliyosunuz hoca okusun diye. Tamam tanıdık hoca hasta ama camiiye gidip eşiniz rica etse başka hocada okuyabilir.
Tuzlama olayına çok değinilmiş ben hiç girmeyim o mevzua
.

inşallah canım bende damatlarımı severim diyorum :)

Sende sessiz duracağına cevabını ver hayır istemiyorum De net ol eşine neden diyorsun ki eşine seni şikayet ederse sende sert bir şekilde olanları eşime anlatırsın

ya senin evladın bir şey olsa. Sen aci cekeceksin bu sana ders olsun yat kalk şükür namazı kıl belki organlarına zarar gelmiştir çünkü bebeğin derisi tuzu hemen çeker .. Bir daha özellikle evladina gereksiz bir şey yapma ya kalkarlarsa ortalığı yık kolay doğurmadın onu sen resmen basiretin bağlanmış bir şey yapamamissin neyse seni daha fazla üzmek istemiyorum simdi düşünme bunları olaydan ders al ve mutlu olmaya çalış mutlu olursan sütün daha çok gelir

1 seye musaade ettiginiz zaman bunun devami geliyor. Yedigine ictigine giydigine nereye gittigine her seye mudahil olmak istiyorlar malesef. Onun icin mesafe koymak zorundasiniz. Ofkeyle kuserek falan degil soyledigim. Gulerek, atlatarak, gerekiyorsa herkesin icinde makulca aciklayarak konulari kapatmalisiniz. Arastirin, arastirdiklarinizi sormadan arada anlatin insanlarin yaninda. Onlemde almis olursunuz. Bende ayni durumla karsilaatim. Kv kesinlikle kotulugunden yapmadi bunlari ama maalesef ben ozellikle cocugumun konteulunu kimseye birakmadim. Adim inatciya cikti ama onlari inatci diye anip mutsuz olmamdan iyidir :)

Kadın birşey yaparken ya basiretiniz bağlanmış ya nutkunuz tutulmuş o an engel olmayıp seyredip sonda böyle yapıyor diye dırdırlanıyorsunuz. Ayrıca burada kv ne kadar inatçi ise siz de o kadar inatçısınız. Ersağ ı internetten araştırın fikriniz değişir bari.
Bir konuda kararsız kalıp sonradan söylenmeyin eğer karşı isemiz temizliğe net şekilde belirtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…