konuyla ilgili yazabileceğim tek şey kraldan çok kralcı olanların her şeyi en iyi bilenlerin insanın hayat enerjisini alıp götürdükleri, ve iyi niyetli olsalar bile durumu daha zor bi hale soktukları.. bunun dışında bu alanda çok bilgili değilim o yüzden çok yorum yapamicam, ama konuyla alakası olmayan bir şey sormak istiyorum: neden ''lohusa''? neden hamileyim değil de lohusayım:)? bu sözcük bana çok enteresan geliyor lahana ile pırasa karışımı bir kelime gibi. ne zaman lohusa lafını duysam karnı pırasa ve lahana dolu kadınlar geliyor aklıma. yani bi tek bana mı garip geliyor bu laf? yoksa zamanla alışılıyor mu söyleye söyleye.. artık bu yazdığıma mantıklı bir cevap beklemiyorum pek:) cevap yazanlara şimdiden teşekkürler:)
yalnız bakmaya alışırsın canım. ben yalnız olmayı daha çok seviyorum. bebek evde az kişi varken daha huzurlu oluyor. hem bu 40 gün içinde annenden öğrendiklerini uygularsın. bebeğinle başbaşa olmanın tadıda başkadır canım.benim bebeğim 14 günlük oldu bugün...annecim var yanımda Allah bin kere razı olsun,3 çocuk büyütmüş,hem tecrübeli hem anlayışlı maaşallah...her dediğimi de yapıyo,,kabul etmediğim hiçbişeyi yapmıyo sağolsun.kayınvalidemse ancak 2-3 günde bir bebeği görmeye geliyo,bebek bakımından hiçbişey anlamaz,2 çocuğunu bakıcı ve annesi büyütmüş...ama iki lafıın biri,bizde bebeğe erkek bakmaz,kadın bakar,aöman oğlumu ihmal etmeyin bilmem ne...annem 40 gün ancak kalıcak,sonra ne yapıcam bilmiyorum,kendi başıma bakabilecekmiyim bebeğime?yetebilecekmiyim?yalnız kalıcağımı düşündükçe çıldırıyorum...eşim çok karışıyo herşeye,sanki o doğurmuş...
annem aynı şeyleri annem yaptı delirtti beni
ay belinne dikkat et doymadı dur öyle tutulmaz
hatta bigün dikkat et üstüne oturursun bile dediakannehirakannehir
annem aynı şeyleri annem yaptı delirtti beni
ay belinne dikkat et doymadı dur öyle tutulmaz
hatta bigün dikkat et üstüne oturursun bile dediakannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?