Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Eğer ben kurtulsam bile, yine ıslah etsin. Gelecek olan 2. geline üzülürüm

İnşallah, amin. Anlamaya çalışmasını beklerdim

Allah senin de o kocana akıl, fikir versin!! Bir bayana el kaldırmak !!! Gerçekten diyebilecek lafım yok. Masum bi çocuğun katili o ?

Sanmıyorum, anasını çok sever o. Hiç bunalır mı ?

Düşünmeniz bile yeterli, çok sağolun, çok teşekkür ederim? Gerçekten zor zamanlardayız, ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmaya çalıştığını da anlayamıyorum ki?

Teşekkür ederim, böyle bişeye ihtiyacımız vardı gerçekten :)

ya varya şimdi bişey diyecem olmayacak.

al çocuğu başka odada yat. onun yanında yatma. kapıyı da kilitle giremesin. ağır olacak ama zıbarsın yatsın tek başına.

Teşekkür ederim, böyle bişeye ihtiyacımız vardı gerçekten :)
Ben de probac öneririm. Bebeğim kolikti. .Çok gaz sancıları oluyordu ..tam kafayı yemek üzereyken bir eczacının tavsiyesi üzerine aldım ..çok dua ettim kendisine
..ilaçlar ve alternatif yollar hakkında bir kitap yazacak kadar bilgi edindim artık ...O kadar caresizdim ki her duyduğumu araştırıp deniyordum ..en son dediğim gibi tavsiye üzerine probac aldım ve huzura kavuştum ..ben de sana tavsiye ederim .kendin içiyorsun bunu ..vanilyalı çok güzel bir tadı var ..ilaç da değil probiyotik falandı sanırım .çok iyi hatırlamıyorum. Kisa ve öz kurtuluşum bu oldu .herkese de tavsiye ederim

Eşine sinir oldum kendi kalksın o zaman o kadar dusunuyorsa.bence bebek ikide bir uyanınca rahatsız olmuş beyefendi senin geri uyutman için yapıyor.sinir oluyorum böyle babalara

Yurt dışında satılıyor mu acaba??

Canm benm allah kolaylik versn kocan olcak ökuz dedikodu etcegne sizinle ilglenseymiss ya bi okuzde bnm basmda lohusayken arkadaslaryla icmeye gderdi bnm ona ennn ihtyacm oldgu zmanda cnku preeklampsyle dogum yapmstim 1 ay sariligi surdu cok uzerme geldler kv grmce flnn ama bebegmle mutlu olmassni bldim sende ole yap bebeginle mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…