Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Aynen öyle

yaşı da küçük sayılmaz eşinizin .

ağla arkadaşım . açılırsın .
ben de bebekler biraz büyüyene kadar ayrı yattım . çünkü eşim ileri derecede horluyor . bebeği de beni de uyutmuyor

Sizin ayrı yatma sebebiniz yine iyi, sırf çocuk "ıhh" dediği zaman uyuyamıyor diye ayrı yatıyoruz

Sizin ayrı yatma sebebiniz yine iyi, sırf çocuk "ıhh" dediği zaman uyuyamıyor diye ayrı yatıyoruz
ih dediğinde bi zahmet yatağından kalsın sana versin bebeği . bakalım öyle kolay kalkılıyor muymuş.

ayağım uyuştu kalkamıyorum bebeği bana verir misin de bi kaç kez .
ya da tutulmuş bacağım kalkamıyorum de . bi kaç kez sana bebeği vermek zorunda kalsın bakalım . bi daha demeyebilir o zaman kalk diye. çünkü uyku arası kalkmak çok zor gerçekten.

O zaman da kızıyor, "benimle düzgün konuş" diyor.
aaa . bak sen .
enteresan.
gerçekten seni küçük görüyor ve engin tecrubesine dayanarak seni susturuyor gibi olmuş .

bana karışma lohusayım. istediğim gibi konuşurum diyebilirsin. kocanın tavırlarını bilmem ama " deli deliyi görünce sopasını saklarmış"
ben dellenince kocam tamamen değişti de. ondan diyorum .

bebek misin hemen annene şikayet ediyorsun diye gururunu kırsan bi kez .

ilkokulda arkadaşım vardı . hemen annesine söylerdi her şeyi . onun gibisin diye kafadan bi olay da atabilirsin .

Cinnet geçirdim zaten vurunca, çok bağırdım...
Bağırdım, bağırdım ondan sonra da döndü kıçını yattı yine yastık, yorgan elime geçeni fırlattım, KV aşağıda sesimizi duyunca hemen yukarı geldi, oğluna baya bi kızdı, azarladı, ama o "ben vurmadım, ben yapmadım" diye kendini savunma çabasına girdi hemen, inkar etti yaptıklarını

Ayrı yatıyoruz zaten artık o da insanın gücüne gidiyor

Doğru o lafınıza bende katılıyorum, bunun ıspatını ben başkalarında da çok gördüm

bebek misin hemen annene şikayet ediyorsun diye gururunu kırsan bi kez .

ilkokulda arkadaşım vardı . hemen annesine söylerdi her şeyi . onun gibisin diye kafadan bi olay da atabilirsin .

Onu da söylüyor anasına

O huyuna alıştım artık? Beni annesine şikayet etmesini çok sever, kötülemeye bayılır, ama sağolsun KV son zamanlarda bana hak verip, beni savunuyor
Esin kaç yaşında canm bnce Yasin ufak diye seni ezmeye çalışıyor..

Öncelikle Allah bağışlasın bebeğinizi, güle güle büyütün. Eşinizin yaptığı çok yanlış ve o çocuk sadece sizin değil. Aranız düzeldiğinde düzgün bir dille konuşmanızı öneriyorum . Bence bir baba fosur fosur uyuyacağına onun da bir kulağı bebekte olmalı hatta önce o bakmalı susturmalı ya da uyutmalı he bebeğin karnı acıkmıstır o yüzden susmuyordur o zaman anneyi düzgün şekilde uyandırıbilir. Böylelikle annelerin ruh hali çok daha iyi olur. Kaldı ki siz daha lohusasınız. Azcık düşünebilen birisi lohusa bir kadına daha yumuşak,sevecen davranılmasını hatta yeni anne olmuş birisine yardım edilmesi gerektiğini düşünür . Allah yardimciniz olsun inşallah hatasını anlar ve sizi uzmeye devam etmez...

Senin kocan değil düşmanın resmen. Bunca okuzlukten sonra bide gidip kayinvalidene seni cekistirmis olmasına oha diyorum. Ne yüzlü yemeğini yiyip yüzüne bakacak ??

Amin. İnşallah

Senin kocan değil düşmanın resmen. Bunca okuzlukten sonra bide gidip kayinvalidene seni cekistirmis olmasına oha diyorum. Ne yüzlü yemeğini yiyip yüzüne bakacak ??

Bilmiyorum, yaptığı şeyin affedilir yanı yok yalnız, bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…