Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Burada eski bir konu vardı kadınon çocuğu parkta oynarken düşüp dudağını mı ne patlatıyodu, koca olacak kişi de çocuğun annesini suçlayıp küfür ediyodu. Hem de ne küfür... geleceğiniz umarım böyle olmaz. İskele babası ya kalk bak demek kolay show yapıp babacılık oynamasın boşuna

Aynen, süs babası

Ay kocana neler söylemek istiyorum şuan benmde yeni bebeğim var oda çok ıhlıyo hıklıyo bende hepsine kalkmıyorum yeni doğan bebek böle olur banada eşim ilk duymuyo musun ben duyunca seni uyandırıyım mı acıkıyo galiba dedi ben ona bile kızdım kaldı ki kalk diyecek yani kendi kalksın şimdi bişe derdim de nese

Çekilmez ki böyle adam, sinirleniyorum gerçekten

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum. Öncelıkle malesef erkekler kadınların ruh halinden çok etkileniyor.yani sizin Modunuz dusukken onunda düşüyor. Lohusa depresyonu yaşayan kadınların kocalarinda da depresyon belirtileri çıkıyor biliyor musunuz? Bu yüzden öncelikle siz her gün bir güzel banyonuzu yapıyorsunuz,mutlaka bebeği bir yakına emanet edip yürüyüşe çıkıyorsunuz, gündüzleri bebek.uyurken sizde uyuyorsunuz ve başka kendinizi ne iyi hissettirecekse onu yapıyorsunuz.esinize sıcak ve gülümseyerek davranmaya çalışın sizin güzel ruh haliniz ona da gecicek.
Bu dediklerimden eşinize hak verdiğim çıkmasın çok hatalı...yaptığının mazereti yok.Ama malesef erkek milleti kadının ruh halinden anlamıyor. O yüzden birde bunu deneyin diyorum.biz de durum buydu ve bu şekilde çok daha iyi oldu

Bu kadar morali bozuk bir kadına kendi kocanizi överek nasıl bir tavsiyede bulundunuz anlamış değilim.

Peki güzel kardeşim
Sen bu sigirla napmayi planliyorsun ? Salsana doğal ortamına ..eşek -semer meselesi ..naparsan yap bu adam kılıklı sana koca olmayacak ..neden çekiyorsun sen bunun derdini ..ailen desteklemiyorsa devlete sığın. .neden bu kadar ezdiriyorsun ki kendini ? Seni ona bağlayan (sakın cocuk deme ,çemkiririm valla )nedir ? Ya lohusa kadını yumruklamak nedir ?kocam bana öyle bişey yapsa yemin ediyorum elimin tersiyle değil direk ayağımı ağzına geçirirdim. Sinirlerim zıpladı gece gece .. en hassas olduğumuz dönem : lohusalik .. Çok sancılı bir süreç ..bu donemde akıl sağlığını kaybedenleri bile duydum ki benim de ramak kalmıştı . Sen sana böyle davranan bir kımıl zararlısını hala nasıl yanında barindirabiliyosun?hayatını senin sırtından devam ettiren bir omurgasız o..fatihasini çoktan okuyup ,helvasını dağıtıyor olman gerekirdi ..

Çok haklısınız, ama KV "Kırkın çıkmadan bir yere çıkma, hasta olursun, çocuğa da geçer, yazık olur" diyor. Bende isterim yürüyüşlere çıkmak, eşime güler yüz göstermek, ama adam gelmesiyle birlikte benim moralimi bozmaya başlıyor?? Eee haliyle o benim moralimi bozunca bende kendimi toparlayamıyorum o an için

Bu kadar morali bozuk bir kadına kendi kocanizi överek nasıl bir tavsiyede bulundunuz anlamış değilim.

Yani "Bak benim eşim bunları yapardı, senin eşin de sana böyle davranması gerekir" demek istedi. Benim eşim bana öyle davransa ben 2 günde Lohusalıktan normal hayatıma terfi ederdim

Ne diyebilirim ki, çok haklısın. Türkiye de olsam şimdiye boşanırdım ama yurt dışındayım, boşansam nereye giderim ??

Ne diyebilirim ki, çok haklısın. Türkiye de olsam şimdiye boşanırdım ama yurt dışındayım, boşansam nereye giderim ??
Burda daha önce size 7563 kere yazıldığı gibi kadın sığınma evlerine. Üstelik hak,imkanlar Turkiyeden daha guzelken.. Kendin için değilse bile evladin için yap bunu.. Biliyorum demesi kolay elbette yaşaması zor şeyler ama sen çok iyi kalpli birine benziyorsun burdaki herkesin çabası o yüzden zaten. Eğer gitmeyeceksende Allah ıslah etsin komple o aileyi ne diyim..

bebegin ihhlamasi gegirme yada gaz cikarma isteginden,kivranmaya basladigi an al kucagina gazini cikart,yoksa geri uykuya dalsa bile 10 dkda bi uyanir.
yenidoganlar kaka hissi geldigi an genelde yaygara koparir ihlamayla kalmaz.
kocan olacak sigira yorum yapmak istemiyorum,dilerim bidaha dunyaya gelirse kadin olarak dogar da anlar lohusalik annelik filan neymis.

Hepsi aynı hemen hemen bu erkeklerin..
umursanmaya gelmez değer vermeye gelmez bildiğin damgalı öküz hemde benim tarafımdan..
benim eşimde içer sarhoş olur ağzına geleni söyler sonrada sabah hatırlamaz öper sarılır. Bıktım mesela bu huyundan canımdan bezdirdi beni. 1,5 senelik evliyim çoçuk istiyordum sonra hamile kaldım geçen ay ben istemiyordum sen yaptın diye etmediği kalmadı sıkıntıdan bebeğim düştü
Ha bundan sonra çoçuk istermiyim asla..
Ama dayak giriyorsa işin içine şakın ailenden saklama evlendiğinin ilk zamanları alkolden dolayı bana el kaldırdı hemen aileme söyledim ağzının payını verdiler. Dayak Yok ama psikolojik şiddet sağolsun her zaman var. Allah unutmuş böylesi insanları ne beddua ne de ah işe yarar onlar hayatlarına devam eder bizde üzüldüğümüzle kalırız canım

Anneniz nerede? Kv nin her dediğini yapmak zorunda değilsiniz. Ona doktorlar yürümenin sağlığa daha iyi geleceğini söylüyor deyin.topu doktorlara atin:) acaba eşinizde sürekli annesini görmekten kalabalıktan bunalmış olabilir mi?

Offf sende mi yurt disindasin çok üzülüyorum hem vatanına hem ailesine hasret kalıp üstüne birde böyle manyak kocalarla uğraşanlara. .ne diyeyim Allah yardımcın olsun. Ama orda şartlar daha iyi aklında olsun . Boşanmaya kalksan bir sürü hakkın, güvencen var .. O öküzü çekmek zorunda değilsin . Hem şiddet hem yalan ..Hiç tahammül edilesi değil kaldı ki sen o hayata mahkum değilsin . Lohusalik en hassas dönemlerden ve sen bu süreci tek başına atlatmaya çalışıyorsun. ona çok güzel bir hediye verdin . sana karşı cok daha özenli davranmalı ..sadece bu da değil üstelik ..bütün hayatını kabusa çeviriyor ..ne gerek var ?sen değerlisin. .kendine değer ver ..onun yaptıklarını hoş görme .yatağını ayır ..konuşma ..muhatap olma ..ona kendinin hiç de sandığı gibi önemli biri olmadığını göster ...kim ki o sana bunları yaşatıyor ?kimse bunların olacağını varsayarak evlenmiyo. .hayallerimizi yıkanın dünyayı başına yıkarız :) çok feci sinirlendim ..birşeye ihtiyacın olursa özelden de yazabilirsin

Güzel anne;
Yarım kahve fincanına sıcak suya;bir cay kaşığının ucu ile kimyon koyup ılıyınca ılık ılık bebise içir. Gaz sancısını alır.kasikla yada biberona koyup icirebilirsin.o zaman gaZindan dolayı bebis ihlamis.bebekler sadece aç olduğu zaman değil,bazen Gazi olduğunda;bazen kendilerini güvende
Hissetmek için anne memesi isterler.ara ara gün içinde ılık su iki uç kaşık vermenizi tavsiye ederim suyu zamanla sever ek gıdaya geçince sorunsuz içer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…