Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Ha söylemeyi unuttum,
Vuruyor, ama "vurmadım" diyor.
Bişeyi yapıyor "yapmadım" diyor,
İşin içinden nasıl sıyrılsam diye bakıyor hep.. Beni savunmaları hoşuna gitmiyor, hemen
"Nasıl kötülesem de herkesi kendi tarafıma çeksem" diye bakıyor. Huyu böyle bu adamın, ve insan kırılıyor haliyle..

Dün çok kızdılar zaten, KV'nin annesi, babası da buradaydı. Onlar bile "ayıp oğlum bu yaptığın" dediler, ama o hala "Yok ben vurmadım, yok ben bağırmadım" diye kendini savunma çabasında

İğreniyorum şu annesine, kardeşine, babasına bişeyler anlatan, dert yanan adamlardan.
Sanki çocuğu tek başınıza siz yaptınız.
Kalk bir de sen bak be

Ben alıştım artık beni şikayet etmelerinden, ama iftira bari atmasın, zoruma giden bu ??

Eşin hakkında çok ağır sözler yazasım var ama tutuyorum kendimi. Bence konuşma artkk onunla ve yatağı ayır, bebeğini yanına al. Sabaha kadar bağıracaksa Öyle huzurla emziremezsin bile. Bu durumda destek değil köstek oluyorsa, yanında bile durma. Hiç kafana takma, muhattap olma. Sütün bile etkilenir bu stresten. Bence sana kızması bebek bakma sorumluluğunun ona zor gelmesinden. Acısını senden çıkarıyor.

Vardiyeli çalışıyor.
Sabahçı.
Öğlenci.
Gececi.

Bu hafta öğlenci. Saat 11.00'da çıkar evden. 1 saat yol gidiyor birde çünkü

Öncelikle çok akıcı düzenli ve güzel bir üslupla yazdığınız için teşekkür ederim.
Eşiniz tam bir 'hödük' kusura bakmayın da.
Çok biliyormuş gibi konuşmuyorlar mı vericeksin eline bak ulan diceksin.
Amaa yoook anca bıdı bıdı yapsınlar.
Sana benden bi tavsiye ailesinin noksanlığını veya hatalarını eşine söyleme, gidip onları da doldurur daha çok üzülürsün

Son zamanlarda Kvdem bana hak veriyor demissin. Önceden sorun yaşıyordun demek ki. Fitne sokmak istemem ama. Sen yokken oğlunu dolduruyor. Senin yanında senin tarafında gibi de görünebilir dikkat et. Eşine gelince eşinle önce insanlık namına karşına alıp konuşmayı dene. Biliyorum bu dönem de onun seninle konuşup ilgilenmesi lazım ama böyle kocası olunca insanin kimi zaman kendinden ödün veriyorsun iste evlilik için en önemlisi Evladın için . . :/

Eşin tam bir öküz görünen o, nasıl ıslah edilir bilemedim. Ama , babalığı da benimseyememiş galiba henüz. Sen bile konuyu anlatırken bebeğim, çocuğum diye anlatmışsın, dikkatimi çekti. Bakmayı geçtim de normal de nasıl bebeğe karşı kucağına alıp seviyor mu?

aşağıya inip olayları anlatışına "demiş" demişsiniz. size gelip bi başkası mı söylüyor eşin böyle böyle anlattı diye oraya takıldım ben.

ne kadar alttan alırsan o kadar altta kalırsın sesini çıkarmayı bil biraz. arkadaşların dediği gibi yatağını ayır bebeğini al eşinde sabaha kadar telefon mu oynar g.tünü devirip yatar mı kendisi bilir.

bana pek lohusa depresyonundasın gibi gelmedi..
lohusa olmasanda üzülüp kırılman gereken şeyler zaten bunlar..
yumruklayacağına kendi kalkıp baksaymış madem.. ananızın evinden mi getirdiniz çocuğu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…