Iyi bari kadin gaza gelip sana kotu davranmiyor
Ağzımdan aldın. .Çok biliyosa o baksın.
Sizi ayakta alkisliyorum keske her bayan boyle hakkini arasa tabi ki bu surekli kavga edelim demek degil ama ses cikarmadan herseyi yutarsan bu erkek milleti korkup onlara muhtac oldugumuzu dusunuyorlar konu sahibi arkadasa soyluyorum benim esimde maalesef bicok erkek gibi okuz bende cocuklar rahatsiz olur diye tartismiyordum ama bi baktim bunu kullaniyor beni sinirlendirip tartisma cikaricam zaman cocuklari kullaniyor bigun "yeter be benim cocuklarimsa senin cocuklarin zayif noktami buldun kullaniyosun" dedim basladim kavgaya simdi kullanamiyor artik tamam cocuklar icin hos bir ortam degil ama ne zamana kadar susucanSırta vurmak nedir? Kan sıçrıyor beynime böyle şeyler okuyunca. Çok iyi anlıyorum seni çünkü annelerin o anki düşüncesi "bebek etkilenmesin ben sakin kalayim " oluyor. Bebek olmasa o yumruğu çevirip bi tarafına...
Arkadaşım insan hassas oluyor lohusalıkta. Normalde çatır çutur cevap verecegin cümlelere karşı kirilabiliyorsun. Hiç unutmuyorum bebeğim iki gunluk. Eşimin abisi ve karısı geldi bize. Meğer sarılığı yükselmiş bizim sipanin. Ben sürekli gördüğüm için fark edememisim. Eşimin abisi bebeği gorunce "bu çocuğun hali ne. Hemen hastaneye gidiyoruz. Eğer ona bir şey olursa size yapacağımı bilirim" dedi. Sustum çünkü o an tek düşündüğüm bebegimdi. Kendimi sucluyordum.
Hastaneye gittik oğlumun damarını bulamıyorlar nasıl ağlıyor. O ağlıyor ben ağlıyorum :) elti insanı "bi çocuğa bakamadın" dedi. Sustum. Bebeğimi düşünüyordum.
Onlar gitti biz o korkunç mavi ışıkların altında eşimle bebeğimi bekliyoruz. Doğum yapalı iki gun olmuş. Dikişlerden oturamiyorum. Uyuyamıyorum emzirmek lazım sürekli. Canım nasıl yanıyor...
Eşime dedim ki abinle eşine çok kirildim. Benim evladıma bir şey olsa benden cok mu yanacak canları sanki.
El cevap: bakamaz beceremezsen tabi onlar alip bakacak.
Benim o anda sarteller attı. Hemşireyi çağırdım bebeğin yanında on dakika durur musunuz dedim. Eşimi kolundan sürükleyip dışarı çıkardım.
-Bana bak seni yarın bosar ömrünün sonuna kadar evladına hasret bırakırım. O sumsuk ve görgüsüz ailen bırak çocuğa bakmayı ayda bir gorduklerine şükrederler. Sen kim kopeksin de beni oğlumla tehdit edeceksin.
Diye poykurdum. O günden beri deli olduğumu dusunuyor sanırım. Susma arkadaşım. Lohusalik çok zor evet ama sakin susma. Okuz ise onun dilinden konus.
Öncelikle çok akıcı düzenli ve güzel bir üslupla yazdığınız için teşekkür ederim.
Eşiniz tam bir 'hödük' kusura bakmayın da.
Çok biliyormuş gibi konuşmuyorlar mı vericeksin eline bak ulan diceksin.
Amaa yoook anca bıdı bıdı yapsınlar.
Sana benden bi tavsiye ailesinin noksanlığını veya hatalarını eşine söyleme, gidip onları da doldurur daha çok üzülürsün
Ben de acıyorum kızıma, böyle bi babası olduğu için ???
Son zamanlarda Kvdem bana hak veriyor demissin. Önceden sorun yaşıyordun demek ki. Fitne sokmak istemem ama. Sen yokken oğlunu dolduruyor. Senin yanında senin tarafında gibi de görünebilir dikkat et. Eşine gelince eşinle önce insanlık namına karşına alıp konuşmayı dene. Biliyorum bu dönem de onun seninle konuşup ilgilenmesi lazım ama böyle kocası olunca insanin kimi zaman kendinden ödün veriyorsun iste evlilik için en önemlisi Evladın için . . :/
Eşin tam bir öküz görünen o, nasıl ıslah edilir bilemedim. Ama , babalığı da benimseyememiş galiba henüz. Sen bile konuyu anlatırken bebeğim, çocuğum diye anlatmışsın, dikkatimi çekti. Bakmayı geçtim de normal de nasıl bebeğe karşı kucağına alıp seviyor mu?
aşağıya inip olayları anlatışına "demiş" demişsiniz. size gelip bi başkası mı söylüyor eşin böyle böyle anlattı diye oraya takıldım ben.
ne kadar alttan alırsan o kadar altta kalırsın sesini çıkarmayı bil biraz. arkadaşların dediği gibi yatağını ayır bebeğini al eşinde sabaha kadar telefon mu oynar g.tünü devirip yatar mı kendisi bilir.
bana pek lohusa depresyonundasın gibi gelmedi..
lohusa olmasanda üzülüp kırılman gereken şeyler zaten bunlar..
yumruklayacağına kendi kalkıp baksaymış madem.. ananızın evinden mi getirdiniz çocuğu..
Benim de sinirim bozuluyor, üzülüyorum, ama ne yapabilirim ki ???
Canım sen neden bu kadar naifsin?
Kocanın eli armut mu topluyordu, sen kalkmadıysan kendisi kalkıp ilgilenseydi?
Kocan olacak yontulmamış odun anasına danasına, lohusa karısına car car car laf yetiştireceğine gitsin biraz yontsun kendini de babalık öğrensin
Ayrıca lohusalık hassaslığından değil, kocanın hödüklüğünden sinirlerin bozulmuş senin
Kendinizi daha çok strese üzüntüye boğmayın.. Sessiz kalıp içinize attıkça daha çok böyle devam edeceğini düşünüyorum benBen almadım, o beni buldu
Sırta vurmak nedir? Kan sıçrıyor beynime böyle şeyler okuyunca. Çok iyi anlıyorum seni çünkü annelerin o anki düşüncesi "bebek etkilenmesin ben sakin kalayim " oluyor. Bebek olmasa o yumruğu çevirip bi tarafına...
Arkadaşım insan hassas oluyor lohusalıkta. Normalde çatır çutur cevap verecegin cümlelere karşı kirilabiliyorsun. Hiç unutmuyorum bebeğim iki gunluk. Eşimin abisi ve karısı geldi bize. Meğer sarılığı yükselmiş bizim sipanin. Ben sürekli gördüğüm için fark edememisim. Eşimin abisi bebeği gorunce "bu çocuğun hali ne. Hemen hastaneye gidiyoruz. Eğer ona bir şey olursa size yapacağımı bilirim" dedi. Sustum çünkü o an tek düşündüğüm bebegimdi. Kendimi sucluyordum.
Hastaneye gittik oğlumun damarını bulamıyorlar nasıl ağlıyor. O ağlıyor ben ağlıyorum :) elti insanı "bi çocuğa bakamadın" dedi. Sustum. Bebeğimi düşünüyordum.
Onlar gitti biz o korkunç mavi ışıkların altında eşimle bebeğimi bekliyoruz. Doğum yapalı iki gun olmuş. Dikişlerden oturamiyorum. Uyuyamıyorum emzirmek lazım sürekli. Canım nasıl yanıyor...
Eşime dedim ki abinle eşine çok kirildim. Benim evladıma bir şey olsa benden cok mu yanacak canları sanki.
El cevap: bakamaz beceremezsen tabi onlar alip bakacak.
Benim o anda sarteller attı. Hemşireyi çağırdım bebeğin yanında on dakika durur musunuz dedim. Eşimi kolundan sürükleyip dışarı çıkardım.
-Bana bak seni yarın bosar ömrünün sonuna kadar evladına hasret bırakırım. O sumsuk ve görgüsüz ailen bırak çocuğa bakmayı ayda bir gorduklerine şükrederler. Sen kim kopeksin de beni oğlumla tehdit edeceksin.
Diye poykurdum. O günden beri deli olduğumu dusunuyor sanırım. Susma arkadaşım. Lohusalik çok zor evet ama sakin susma. Okuz ise onun dilinden konus.
Eşin zaten cinsiyet ayrimcisi bi adam o yuzden sasirmiyorum. Bebek agliyorsa kalkip bi kere de kendisi bakiversin bi zahmet kendini baba hissediyorsa eger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?