Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Sizi ayakta alkisliyorum keske her bayan boyle hakkini arasa tabi ki bu surekli kavga edelim demek degil ama ses cikarmadan herseyi yutarsan bu erkek milleti korkup onlara muhtac oldugumuzu dusunuyorlar konu sahibi arkadasa soyluyorum benim esimde maalesef bicok erkek gibi okuz bende cocuklar rahatsiz olur diye tartismiyordum ama bi baktim bunu kullaniyor beni sinirlendirip tartisma cikaricam zaman cocuklari kullaniyor bigun "yeter be benim cocuklarimsa senin cocuklarin zayif noktami buldun kullaniyosun" dedim basladim kavgaya simdi kullanamiyor artik tamam cocuklar icin hos bir ortam degil ama ne zamana kadar susucan

Ya niye ağlıyorsun kendini üzüyorsun öküz de geç dediklerine tinlama adamı ...sırtına vurması hiç hoş değil uyar lahusa kadına değil el kaldırmak bagirilnaz bile de aklını yitirir de .....Allah kocamdan razi olsun bu konuda gece kalkar sallar karnını doyururdu bakar herhalde tek iyi olduğu konu bu. ...
lahusalik depresyonu nu bende geçirdim ilk dört ay çok kötüydü eşim olmasa atlatamazdım herhalde...oyuzden moralini yüksek tut sen uzulursen bebeginde üzülür hasta olur unutma

Bu yüzden de çok üzüldüm zaten

Ben de acıyorum kızıma, böyle bi babası olduğu için ???

söylenecek çok şey var da...
eşim ana kuzusu dedin sayfalarca yazdık bişey değişmedi, kayınlarımın pisliğini temizletiyorlar dedin, yine yazdık yazdık üzüldük, hele eşin kızını sevmeyeceğini söylediğinde kızdık, üzüldük akıl verdik, ama hiçbir şey değişmemiş, ve sen her konunun sonunda aslında eşim şöyle de böyle de, seviyoruz da diye eşini aklamaya çalışıyorsun.
işin aslı bize ne? yani neden eşini bize aklıyorsun ki? sen biliyorsun zaten bu adamın ne mal olduğunu, bikaç konunu hatırlayan benim gibi üyeler de biliyor. sen de kabullen, bu yaşanan, eş tarafından anlaşılmamak, lohusa hassasiyetiyle kırılmak falan değil, bu açıkça hem fiziksel hem psikolojik şiddet.
kendini savunamıyorsun o belli, bari çocuğuna değer verilmesi için uğraş bundan sonra. eşine babalık vazifelerini yaptır. seni yumruklayacağına kıymetli k.çını kaldırsın da çocuk neden huzursuz bir baksın, ağzı cıvık serseriler gibi de karısının dedikodusunu yapmasın.

Evet, KV'de az çektirmedi lafıyla, sözüyle... Önceden eşim daha beterdi, benim hakkımda olan kararlarımı bile annesinden izin alarak söylüyordu. Çok ana kuzusu bi eşim vardı. Çocuk olduktan sonra biraz değişti. Ama hala sorunlu

Yok sever, ama beni tahrik ediyor.

Anneannem anlattı bana (KV'nin annesi), ondan sonra da KV anlattı.

anlamazlar, benim de hala o dönem yaşadıklarımın acısı içimdedir 3 yıl olacak nerdeyse. insan lohusayken eşinden gördüğü muameleyi unutamıyor.

bana pek lohusa depresyonundasın gibi gelmedi..
lohusa olmasanda üzülüp kırılman gereken şeyler zaten bunlar..
yumruklayacağına kendi kalkıp baksaymış madem.. ananızın evinden mi getirdiniz çocuğu..

Aslında bakılacak bişeyi de yoktu. Bezi kuru. Karnı tok. Gazını da çıkarmıştım. Yatırdım. Arada bazen "ıhhh!!" diyor. Korkuturlarmış 40'ı çıkmadan ya, korkuyor galiba o yüzden

Benim de sinirim bozuluyor, üzülüyorum, ama ne yapabilirim ki ???

size verebileceğim tavsiyeler size pek uymayacak, çoğu için de çok geç zaten.
annesiz büyüdüğünüzü okudum bir yerde, hiç kolay değil, Allah güç versin.
lütfen kızınızı farklı büyütün
okuyup meslek sahibi olmadan ve küçük yaşta evlenmesin.

tövbe estağfurullahh tövbeee.. Allah yardımcın olsun inşş düzelirr yaa valla üzüldümm ..

Aynen, çok sinirimi bozdu

Ben almadım, o beni buldu
Kendinizi daha çok strese üzüntüye boğmayın.. Sessiz kalıp içinize attıkça daha çok böyle devam edeceğini düşünüyorum ben
Sesinizi çıkarın, onun anladığı dilden konuşun gerekirse. Bilsin haddini
Bebişiniz biraz büyüyünce baba kız bağları güçlenir, geçer gider sıkıntılar merak etmeyin :)

bugün mü olmustu bu olay, aksam nasıldı aranız eger bu aksam ıse nasıl davranmayı dusunuyorsunuz

İşte bizim de durum aynen buna benzer, sustum, sustum en son çıldırdım baya bağırdım. Ama pişman da oldum çünkü bebeğim de aynı odadaydı, biraz da o yüzden ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…