Lohusayım ve eşimle problemlerım

baltatlisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
63
0
36
Balıkesir
Bana yardım edin, 1 hafta önce doğum yaptım ve eşimle problem yaşıyorum aileler yüzünden...kayınvalidem bana normalde iyi davranıyor ama gel gör ki arkamdan kuyumu kazıyor ve eşim beni hiç ona karşı savunmuyor..ve kv çok yalancı, eşimi bana karşı dolduruyor ve eşim gece yanıma hiç uğramıyor, neymiş annem varmış yanımda o ilgileniyomuş, sezaryan doğum yaptım gece sancılarım çok oluyor ve beyfendi gelipte nasılsın iyimisin demiyor, kapıyı kapatıyor sabaha kadar hiç çıkmıyor, bunlar ne yaparsa yapsın, bebek ağlar ben sancıdan bağırırım insan bir gelir ya, beyimizin uykusu bölünmesin annemler varmış ona gerek yokmuş, benim ona ihtiyacım olduğunu anlamıyor, öyle bir psikolojideyim ki eşim bunu anlamak istemiyor..annem ve anneanem bana geldiler hiç gelmelerini istemiyorlar ve benim annemin beni doldurduğunu düşünüyolar...

O kadar çok sıkıntıdayım ki kayınvalidemin yalanları yüzünden sıkıntıdayım ve eşimle kavga ettik, bana hiç hak vermiyor sürekli annesi annesi... Böyle giderse babamın evine gidicem, benden bu kadar çabuk mu vazgeçiyorsun dedim. Evet dedi bana kapının yolunu gösterdi, ağladım ağladım annemde tartışmaya dahil oldu, annem böyle yaparsan alırım giderim dedi, kapı orda kızını al git dedi..saat17 de çıktı daha da eve gelmedi... Bana bir yol gösterin..
Onu çok seviyorum sevmez olsaydım ona kapılmaz olsaydım.. boşanmak istiyorum ama bebeğim var..

kusura bakmayın çok karışık yazdım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak yazmışsınız,
ayrıntıları bilemeyiz ama boşanmak çin henüz karar vermenizin çok erken oldugunu düşünüyorum...

Çünkü şu an lohusasınız, saglıklı düşünemeyebilirsiniz,
eşiniz de eminim aynı durumda...

Fakat bebekle ve sizle ilgilenmemesinin hiç bir bahanesi olamaz...
Siz anne iseniz, o da bir baba...
Bunu henüz kabullenememiş olabilir ,
fakat işin içine aileler girince iş çıgrından çıkar...

Mümkün oldugunca onların yanında tartışmamaya özen gösterin..

Bu sürec ilişkinizin biraz havada kalacagı bir süreç,
o nedenle yıpratmamaya çalışın...

Emin olun başbaşa kalınca her şey daha farklı olacak...

Ancak bebek konusunda eşinize görev verin ki baba oldugunu idrak edebilsin...

Son düzenleme:
lohusalık yeterince zor bi dönem hem sizin hem size bakanlar için...
en iyisi zamana bırakın 1 haftaya toparlanırsınız yalnız kalmayı deneyin...
fazla yüz göz olunmuş..nasıl tartışma bu böyle inanamadım..

Önceki konunuzu da okudum.Size dayak atmış eşiniz hamileyken bırakın bu adamın sizi sevmesini çocuğunu bile sevmeyen bir adamdan bahsediyorsunuz bence.Vizdan yok, merhamet yok. İnsan sevmese bile merhametli olur loğusa kadına yapmaz bunu, hamile kadını dövmez.Bunun sevmekle bile ilgisi yok, insan olmakla alakalı..Vicdanı olmayan insanlardan korkun derim, siz bugün boşanmazsanız yarın kesin boşanırsınız ben size sölim.Ya sizin seviyorum dediğiniz sevgi biter yada bunları yapan adam başka birini bulduğunda sizi bırakır gider.Çocuğuna acımayan adam size mi acıyacak.Bence durum ailesiyle bile ilgili değil, tek ailesiyle sorun yaşayan gelin sizmisiniz? herkes böylemi yapıyor.Bence daha fazla ezdirmeden kendinizi çekin gidin..Ekonomik özgürlüğünüzde var, Sevmekmiş bırakın allah aşkına..

bence bu lafın üstüne durmamalısın evde
al çocuğunu annene git, bir not bırak, birkaç gün düşünelim, kafamızı toplayınca başabaşa görüşelim, ikimizde yıprandık falan yazabilirsin
yani bu sebepten boşanılmaz ama buna sessiz kalırsan, emin ol daha beter sorunlar yaşarsın

keşke annen karışmasaymış kavgaya kötü olmuş bide su kaynanan olacak cadıya da ALLAH hidayet versin.kaynananı seviyomuş gibi yap onunla olan tartışmalarınız hiç kocana yansıltma bakalım belki o zaman düzelirsiniz.ALLAH yardımcın olsun.ben yaşınızı merak ettim kaç yaşındasınız..

al kızını defolun gidin demiş resmen eşinizz...
bende anneyim...benim yanımda kızıma böyle diyen bir damadın yanında kızımı bırakmazdım alıp giderdim...

Önceki konunda esinin dayak attigini söylemissin 7.5 aylik hamileyken. Normalde dayak isin icine girdi mi ben otomatik olarak bosanmaya dogru taraf secen bir insanim ama senin hikayenden nedense farkli bir his aliyorum. Yeni evlisiniz sanirim cünkü 7.5 aylik hamileyken bir yillik evliyiz diye yazmissin. Yeni evlisiniz dolayisiyla severek evlendiniz onu sevdigini biliyoruz ama aileler yüzünden cok kavga ediyorsunuz. Calisan da bir kadinmissiniz.

Ben acaba evlenmeden önce ailelerle ilgili sorunlariniz var miydi bunu sormak istiyorum, bir de ne kadar süre tanismisliktan sonra evlendiniz?

Benim diyecegim, hemen bosanmayin elbette ama kendinizi koyvermeyin de, kendi hatalarinizi da düsünün, cünkü ailelerle ilgili kavgalarda mutlaka iki taraf da cok hata yapiyor, yanlis ve agir seyler söylenebiliyor. Bu acidan bence esinizle konusun, daha yeni evli oldugunuzu severek evlendiginizi ona hatirlatin, neden bu hale geldik birlikte kavga etmeden konusalim diyin. Aileler konusunda agir kelimeler söylemeden hislerinizi ifade edin. Nasil cözebiliriz diye düsünün.

Bu kurtarma cabasi sonuc vermezse, bosanin.

Size kapiyi göstermis olmasi aslinda cok kötü hele ki annenizin yaninda al kizini git tarzi yaklasimi cok cok soguk. Bu esinizin sizden büyük ihtimalle sogudugu kapisina cikiyor. Ama sizin de kirginliklariniz var. Dolayisiyla konusmak zorundassiniz. Herkes kendi hatalarini görmeli.

Bu nasıl bir baba bu nasıl bir es ya!! Boğar öldürürüm ben bu adamı yeminle!! Size destek olacağı yerde basından savar gibi annen ilgileniyorda nedemek onların ilgilendiği ayrı o bebeğin birde babaya ihtiyacı var kokusuna sesine ihtiyacı var!! Nefret olsun ya böyle ınsanlarda var dünyada!! Hem bu ne saygısızlık al kızını git kapı orda nedemek yemin ederim icim kan ağladı okurken allahım sizi ve bebeginizi kurtarsın o zalimlerin elinden. Hem 9 ay karnında tası hem onca sancı vs cek bide böyle bir es bırakın sevgiyi allahınız askına bunun sevilcek yanımı kalmış!!

Benim eşim de ben hamıleyken dövmedı ama daha beterını yapıp aldattı!!
Ben de sevıyorum ve bebegımı babasız dogurmayayım dıye aptal gıbı affettım!!
Bütün hamılelık ve lohusalıgımı aglayarak gecırdım,cocuguma adapte bıle olamadım!
Cunkı ben hamılelıgı kutsal bır olay (yanı sevdıgım kadın benım cocugumu tasıyor,
ne mutlu bana seklınde algılanması gerektıgını ) ve dogumdan sonra da (işte
şimdi tam bır aıle olduk,bana babalık duygusunu tattırdıgın ıcın sana cok teşekkur
ederım karıcıgım)gıbı el bebek gul bebek olacagımı beklerken ;soguk bır suratla
eve gıren,ilgisiz,mutsuz,devamlı sebepsız kavgalar cıkartıp moral bozan,huzur
kacıran bambaska bır adamla oldum ve 8.ayımızda yanı 22 gun önce de mesajla
evı terk ettı ve dönmedı (( Maalesef bır yerde böyle davranan adama hesabı
erken sorulmalı ve haddı bıldırılmelı canım,bak ben sevdım dıye en guzel gececek
1,5 yılımı heba etmıs oldum ..Elımde koca bır sıfır var!Sen sen ol benım hatama dusme
yol yakınken haddını bıldır degerınızı anlasın ya da gıtmek ıstıyorsa gıtsın!!
Gercekten her yaptıgı affedılen adam daha berbat bırıne dönusebılıyormus..
Sen de sadece sevgın ve cocugun ıcın yaptıgın bos cabalarla kendını kandırma
benım durumuma dusme!!Annene bunu söyleme hakkı bulan,senı hamıleyken döven
adam senı ve bebegını hak etmıyordur.Annen restı ceksın alsın senı sımdılık
götursun zaten 40ın bıle cıkmadan hatasını anlar gelır alır merak etme ..
ya sımdı tavrını koy ya da sonra benım gıbı acı içinde kalma canım ıbret
olayım dıye yazıyorum ..Merak etme su anda bebegını görmeden yapamaz,
enınde sonunda da hatasını anlar ;(gercı o kaynanayla basbasa kalınca
beynını yıkar mı orasını pek bılemıyorum...)

Al kızını git demiş

Daha ne demesini bekliyorsunuz gitmek için

Dayak desem onu da atmış

Bebeğe üzüldüm ben en çok , öyle bir ortamda dünyaya gelmek istemezdi ama tercih hakkı yok maalesef..

Alıp gitseydiniz o zaman.bu kadar meraklısınız.

bu saldırganlık niye, seni inciten üzen biz miyiz?
yapış o zaman paçasına ne diyelim, senden de bebekten de vazgeçmiş gibi adam, sen git bebeği götüremezsin dese onu bile anlarım, bilinçaltında nasıl olsa bebeği bırakıp gidemez düşüncesiyle söyledi derim en azından

aynı şeyleri hatta belki daha fazlasını bende yaşadım öyle uzun zaman öncede değil 1 hafta öncesine kadar..en son evi terkettim eşim annesini falan gönderid evden 4.günün sonunda geri döndüm evime..ha mutlumuyum diye soracak olursan hayır..huzurlu da değilim annemin babamın evinde olduğum kadar..evden soğumuşum şimdi ev arıyoruz bu evde oturmak istemiyorum o derece...olan bana oldu inan bu süreçte..herügn ağlamalar..bebeğine adapte olamama,senin stresinden etkilenen masum bir bebek...şu an bile sağlıklı düşünemiyor,dr.a gitmeyi düşünyorum..lohusalık çok kötü bişeymiş..hele yanında sana destek olmasını beklediğin eşin yoksa...

Alıp gitseydiniz o zaman.bu kadar meraklısınız.

ne denilmesini bekliyodun
hem konu açıp derdini anlatıyosun hem insanlara çıkışıyosun
o zaman ''ahh kardeşim sen çek bişey olmaz, annenide yolla huzurunuzu bozmuş ,erkekdir severde döverde''diyelim uygunmudur

Önce ince eleyip sık dokuyarak asıl sorunun eşinizde mi k.validenizde mi olduğuna kesin karar vermelisiniz.
K.valideniz hangi noktada eşinizi dolduruyor ? Buna şahit oldunuz mu ? Birde hep sizde mi kalıyor ?
Acaba k.validenizi çok fazla mı şikayet ediyorsunuz eşinize ?
....
Sorunun kaynağını bulursanız daha kolay çözüme ulaşırsınız belk.

aynı beni anlatmışsınız bnde doğum yapalı 14 gun oldu aynı sorunları yaşıyorum.ama hep kv dolduruşndan oluyor.annem gelsn istemiyorlar.oysaki anamdn başka halmden acımdn anlayan yok.geceleri annem olmasa biterm anlamıyorlar.dün bende dedim böyle giderse alıp çocuğu gideceğim annemn evine dedim ses çıkarmadı.

ben değil gitmek istersen sana kapı orada ben kucağımda getirmedim yavrumu senin yüzünden oldu deyin ve siz ona kapıyı gösterin....

canım bu yazıyı ben yazmadım eşim gece yarısı geldibilgisayarı açmış nasıl olduysa girmiş ben silmiştim bu yazıyı eşim yazmış ben yazmadım kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…