Lohusayken esim tecavuz etti.

Bu ne ya bu kadar mı uçkur düşkünüymüş.
Lohusalık süresi var ki biliyorsunuzdur 40 günlük bu süre boşa konulmamış.
Beni düşünmeyip kendini düşünen adamı hayatımdan çıkarırdım.
Ne mutlu ki mesleginiz var daha ne duruyorsunuz.

Kimseye bise anlatamadm nasi anlatm ki boyle bseyi bi de babami arayip karilik yapmiyo bana dems sikayet etmis
3 günlük lohusayken nasıl yapıcakmışsınız acaba(Babanız haddini bildirseymiş keşke)insan çoçuğunu zor emziriyor nasıl kalkıp ona hizmet etsin,ilgilensin.

Empati kurarak cevaplıyorum. Ben böyle korkunç bir şey yaşamış olsaydım hiç düşünmeden şikayet ederdim ve arkama bakmadan terk ederdim o şerefsizi. Buraya konu açıp ayyy ne yapsam bana akıl verin yeaa demek aklımın ucundan bile geçmezdi.

Sonuçta çoğumuz doğum yaptık o süreçleri biliyoruz.
Yani öyle bi durumda o dikişlerinle kanamanla ki ora kendine gelmemiş koca bebek doğmuş. Daha açık yazamıyorum.

Böyle durumunda bile yapacak kadar gözü dönmüş eşinin bu sapıklığını yeni mi fark ettin
Öncesi yok muydu

Fake diil inanim veya inanmayn durumuma oyle yazdm cunki disardan goren herkes benm ozelimi bilmek zorunda diil. Fake bi konu accak olsam boyle bi igrencligi secmezdm emin olun .

Dun geceden bu sabaha ne degisti de dun gece kendinizi evli mutlu cocuklu gostermek isterken bugun tecavuze ugradiginizi yazma gereksinimi duydunuz.
Burda hepimiz nick kullaniyoruz kimse kimsenin gerçek kimligini bilmiyor ki kendinizi mutlu gostermeye calisasiniz. Facebook mu burasi?

Onu diyecektim şimdi sen yazmışsın.

Çok doğru evli mutlu bebekli yazmış.Hiç anlam veremedim

Dün geceyi geçtim ben.Bu konuyu açmadan beş dakika öncesinde neşe dolu yorumları var başka konuda.
Ayrıca aynı yorumlardan yola çıkarak anladım ki,şayet böyle bir şey olduysa 15 gün geçmiş üstünden.Kendi o süre içinde hiçbir şey yapmadıysa biz şimdi ne yapabiliriz anlamıyorum.

Yorum yapmamak için direndim ama dayanamadım. Gerçek mi bu? Midem bir tuhaf oluyor başlığı her okuduğumda.
Ben de ilk okuduğumda gerçek olmamasını diledim. Sanırım eşref saatine denk geldi ki dileğim kabul oldu zira konu sahibesinden tık yok. Biz monolog yapıyoruz burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…