- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- 133
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Abo o daha kötüymüş yaKendi hemşire doktora danışmadan da bilmesi gerekir
3 günlük lohusayken nasıl yapıcakmışsınız acaba(Babanız haddini bildirseymiş keşke)insan çoçuğunu zor emziriyor nasıl kalkıp ona hizmet etsin,ilgilensin.Kimseye bise anlatamadm nasi anlatm ki boyle bseyi bi de babami arayip karilik yapmiyo bana dems sikayet etmis
Empati kurarak cevaplıyorum. Ben böyle korkunç bir şey yaşamış olsaydım hiç düşünmeden şikayet ederdim ve arkama bakmadan terk ederdim o şerefsizi. Buraya konu açıp ayyy ne yapsam bana akıl verin yeaa demek aklımın ucundan bile geçmezdi.Konu fake yada değil.
Böyle şeyler yaşayan bir sürü kadın yok mu?
Empati yapıp cevap veriyor insanlar.
Her konuya gelip gelip fake yazmanın mantığı ne? Bu sitede en çok bu mevzudan sıkıldım.
Dizi, filmlerde gerçek değil ama etkileniyoruz.
Olaylardan pay çıkarıp biz olsak ne yapardık düşüncesiyle izliyoruz.
Bu platformunda amacı bir nevi dertleşme, iç boşaltma herkes yorumunu yapsın.
Fake fake diye olaya girmenin ne gereği var?
Fake diil inanim veya inanmayn durumuma oyle yazdm cunki disardan goren herkes benm ozelimi bilmek zorunda diil. Fake bi konu accak olsam boyle bi igrencligi secmezdm emin olun .
Onu diyecektim şimdi sen yazmışsın.Dun geceden bu sabaha ne degisti de dun gece kendinizi evli mutlu cocuklu gostermek isterken bugun tecavuze ugradiginizi yazma gereksinimi duydunuz.
Burda hepimiz nick kullaniyoruz kimse kimsenin gerçek kimligini bilmiyor ki kendinizi mutlu gostermeye calisasiniz. Facebook mu burasi?
Çok doğru evli mutlu bebekli yazmış.Hiç anlam veremedimDun geceden bu sabaha ne degisti de dun gece kendinizi evli mutlu cocuklu gostermek isterken bugun tecavuze ugradiginizi yazma gereksinimi duydunuz.
Burda hepimiz nick kullaniyoruz kimse kimsenin gerçek kimligini bilmiyor ki kendinizi mutlu gostermeye calisasiniz. Facebook mu burasi?
Dun geceden bu sabaha ne degisti de dun gece kendinizi evli mutlu cocuklu gostermek isterken bugun tecavuze ugradiginizi yazma gereksinimi duydunuz.
Onu diyecektim şimdi sen yazmışsın.
Çok doğru evli mutlu bebekli yazmış.Hiç anlam veremedim
sesli guldum.
Yeni bi akim baslatmaniz an meselesi.
'X olsaydimda bunu gormeseydim"
Ben de ilk okuduğumda gerçek olmamasını diledim. Sanırım eşref saatine denk geldi ki dileğim kabul oldu zira konu sahibesinden tık yok. Biz monolog yapıyoruz buradaYorum yapmamak için direndim ama dayanamadım. Gerçek mi bu? Midem bir tuhaf oluyor başlığı her okuduğumda.
Bazı konuların gerçekten fake olmasını istiyorum.Ben de ilk okuduğumda gerçek olmamasını diledim. Sanırım eşref saatine denk geldi ki dileğim kabul oldu zira konu sahibesinden tık yok. Biz monolog yapıyoruz burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?