Lohusayken esim tecavuz etti.

Ne diyorsunuz siz ya . Ağladım okurken. ...
Gidip niye rapor almadınız, niye niye. Bu be demek. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Kimseye anlatamadgm icin burda paylasmak istedm en azndan sizin dusuncelernzi alaym diye kolay bise diil yasadigm oyle gifip sikayet etmk de kolay olmuo psikolojik olarak
Tecavüze uğramak daha mı kolay. Yapmayın bunu ya. Yaşadığınız korkunç bir şey... Üç gün önce doğum yapmış birinin bunu yaşaması korkunç bir şey. .. Vücudum sızladı resmen okurken.

Konu sahibesi ben sizi yetkili mercilere bu konunun print screen görüntüsünü alarak şikayette bulundum.
Umarım bir an önce irtibata geçerler.

Canım iyi yapmışsnda birsey çıkmıyor..burda bir konu vardi bikac ay önce 23 yasindaki kiz 13 yaşındaki bir kiz çocuğuyla cinsel ve duygusal birliktelik yaşadığını yazmis..
Sikayet ettim bikac sefer baska arkadaşlarda etti sonuç olarak birsey yapilamacagi cevabi geldi. Anlamıyorm bende bu istismar, tecavüz ama bisey yok sonuçta yazilan cevabı paylaşırsanız sevinirim

O konuyu unutamıyorum ne kadar kötüydü, nasıl birşey yapılamaz yaa
Allah böyle insanları dünya üzerinden alsın topluca başka gezegene atsın birbirlerini yesinler inşallah.

O konuyu unutamıyorum ne kadar kötüydü, nasıl birşey yapılamaz yaa
Allah böyle insanları dünya üzerinden alsın topluca başka gezegene atsın birbirlerini yesinler inşallah.

Bende aynen aklima geliyor bazen , pis sapik birde çocuk beni baştan cikardi dedi.

Bende aynen aklima geliyor bazen , pis sapik birde çocuk beni baştan cikardi dedi.
Öğretmendi sanırım değilmi yada özel ders veriyodu yanlış hatırlamıyorsam. Cinsel olarak yakınlaştık diyordu birde
En güvenmemiz gereken insanlara güvenemez yaptılar bizi. Okula başladı bu sene kızım, büyüdüğünde ne olacak diye korkuyorum Allahım sen koru yavrularımızı

Öğretmenim demedi ama biz oyle tahmin ettik çünkü 13 yaşındaki cocuk nerde tanışacak oturacak, birde bu sapik atandim demsiti ogretmen olmasi muhtemel

94'lüsün peşpeşe 2 çocuk yapmışsın bir de hemşire olduğunu iddia ediyorsun ne ara okudun ne ara evlendin ne ara iş buldun da ne ara iki çocuk yaptın? Ya sakladığın bir şeyler var ya da nur topu gibi bir fake üyesin. Gerçek konuysa da sana Rabbimden akıl fikir diliyorum, lohusa mohusa dinlemeyecek kadar abaza bir adamla evlisin, "karılık yapmadığın" gibi lafları yiyip yutacak kadar gurursuzsun (hatta sanki yaşadığın muhteşem bir hayatmışçasına "evli mutlu bebikliyim ihihi" diyecek kadar), üstüne atlı kovalıyor gibi 14 ay arayla iki çocuk yapmışsın, mesleğim var diyorsun ama aslında mesleğin yok, işini yapmıyorsun çünkü. Üstüne üstlük daha 22 yaşındasın. Kendine neden bu kötülüğü yapmaya devam ediyorsun? Ne kadınlar gördüm, tek başına 3 çocuğunu temizliğe gide gide krallar gibi okutan, besleyen büyüten. Siz kadınsınız da onlar kadın değil mi? Kendi acizliğinizi "Anlayamazsınız taam mı benim arkamda kimse yok ühühü" diye genellemeyin. Çaresizseniz, çare sizsiniz.

canım hangi konu bu? linki varsa atar mısn?

Yapacak birşey yok sanırım
Dinledik seni vah vah çok üzüldüm ya
Kocanın allah belasını versin boynualtında kalsın he o kadar konu kapanmıştır
Bundan fazlasını isteyen adam buraya konu açmaz direk yaptırım uygular
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…