- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Konu sahibesi ben sizi yetkili mercilere bu konunun print screen görüntüsünü alarak şikayette bulundum.
Umarım bir an önce irtibata geçerler.
Yaptım ya ofisim.ne yaptın kontes ya, şimdi bir yığın aklama! yazacak..
Umarım öyledir. Gerçek olmasınyeni üye. gerçeklik payı az gibi.
Tecavüze uğramak daha mı kolay. Yapmayın bunu ya. Yaşadığınız korkunç bir şey... Üç gün önce doğum yapmış birinin bunu yaşaması korkunç bir şey. .. Vücudum sızladı resmen okurken.Kimseye anlatamadgm icin burda paylasmak istedm en azndan sizin dusuncelernzi alaym diye kolay bise diil yasadigm oyle gifip sikayet etmk de kolay olmuo psikolojik olarak
Konu sahibesi ben sizi yetkili mercilere bu konunun print screen görüntüsünü alarak şikayette bulundum.
Umarım bir an önce irtibata geçerler.
O konuyu unutamıyorum ne kadar kötüydü, nasıl birşey yapılamaz yaaCanım iyi yapmışsnda birsey çıkmıyor..burda bir konu vardi bikac ay önce 23 yasindaki kiz 13 yaşındaki bir kiz çocuğuyla cinsel ve duygusal birliktelik yaşadığını yazmis..
Sikayet ettim bikac sefer baska arkadaşlarda etti sonuç olarak birsey yapilamacagi cevabi geldi. Anlamıyorm bende bu istismar, tecavüz ama bisey yok sonuçta yazilan cevabı paylaşırsanız sevinirim
O konuyu unutamıyorum ne kadar kötüydü, nasıl birşey yapılamaz yaa
Allah böyle insanları dünya üzerinden alsın topluca başka gezegene atsın birbirlerini yesinler inşallah.
Öğretmendi sanırım değilmi yada özel ders veriyodu yanlış hatırlamıyorsam. Cinsel olarak yakınlaştık diyordu birdeBende aynen aklima geliyor bazen , pis sapik birde çocuk beni baştan cikardi dedi.
Öğretmendi sanırım değilmi yada özel ders veriyodu yanlış hatırlamıyorsam. Cinsel olarak yakınlaştık diyordu birde
En güvenmemiz gereken insanlara güvenemez yaptılar bizi. Okula başladı bu sene kızım, büyüdüğünde ne olacak diye korkuyorum Allahım sen koru yavrularımızı
Canım iyi yapmışsnda birsey çıkmıyor..burda bir konu vardi bikac ay önce 23 yasindaki kiz 13 yaşındaki bir kiz çocuğuyla cinsel ve duygusal birliktelik yaşadığını yazmis..
Sikayet ettim bikac sefer baska arkadaşlarda etti sonuç olarak birsey yapilamacagi cevabi geldi. Anlamıyorm bende bu istismar, tecavüz ama bisey yok sonuçta yazilan cevabı paylaşırsanız sevinirim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/trans-bi-erkege-asigim.741279/page-9
Bestem uyeli kişi sapik pislik
Bi de profil resmi koymusGözlerim kanadı
tsk canmhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/trans-bi-erkege-asigim.741279/page-9
Bestem uyeli kişi sapik pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?