- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Esim korunuyodu adet olmadan spirali takmiyolar onun disinda da emzirdigim icin yasakti bana diger yontemler
"Okuduğum an size sarılmak istedim...Allah size ve sizin gibi olan tüm kadınlara güç ve sağlık versin." İlk tepkim bu olmuştu. Düşün ki ne kar içimi acitti durumun. Şayet buradaki bazilarinin dedigi gibi gerçek değil ise bu konu; insanlara bu duyguyu yaşatmak için sahte konu açan biri normal olamaz. Lütfen bu durumda yardım alın!
Komutaniyla bi konusmasi var zaten nasi farkli konusuyo onun yuzunden erken dogum yaptm biliyo usleri bebegin erken dogdugunu diyo ki komutanm hanmla ilgileniyorm da durumlari biliyosnz 2kucuk cocugum var hep bana bakiyo is biraz daha kalaym filan diye ne kadar sahte .Bir Türkiye gerçeği , evlilik içi tecavüz ... Nasıl insan bunlar , böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz , markette orda burda görüyoruz yanımızdan geçiyorlar.Aile denir bi' de bunlara.Evli barklı adam denir.Ne desek boş. Allah yardımcınız olsun.
Kimseyle dalga gecmedim ben . Inanmayan bissuru kisi olmaz "bebisim" diye site var indirin ordan bakin durumlarima 1senede neler paylasmisim esim nasi biriymis o zaman anlarsiniz zaten bunu da yapabilcek potansiyelde biri oldugunu .dün üye olmuş ve duvarınıza evli mutlu bebikli yazmışsınız bu 1
2. cisi eylül anneleri kısmınada 1 yaşında cocugunuz oldugunu dile getirmişssiniz
burdaki insanlarla dalga gecmek keyif verici oldu mu ?
ya yemin ederim mukemmelsiniz. herkesin derdi neyken sizinki ne... cok guldum.Ikisini bakmak zor oluyor mu bebeklerin
wuhuuu baby internet sitesi reklami....Kimseyle dalga gecmedim ben . Inanmayan bissuru kisi olmaz "bebisim" diye site var indirin ordan bakin durumlarima 1senede neler paylasmisim esim nasi biriymis o zaman anlarsiniz zaten bunu da yapabilcek potansiyelde biri oldugunu .
Ver o adamı bana, hormonlarımın verdiği yetkiye dayanarak onu bir güzel benzeteyimKimseye bise anlatamadm nasi anlatm ki boyle bseyi bi de babami arayip karilik yapmiyo bana dems sikayet etmis
Ya valla napim kimse inanmamış o konuda yorum yapmak istemedim yapılacak yorum gereksiz niye böyle bi konu açmış anlamadım tek doğru iki çocuk sahibi olması o yüzden onu sordumya yemin ederim mukemmelsiniz. herkesin derdi neyken sizinki ne... cok guldum.
wuhuuu baby internet sitesi reklami....
Kimseyle dalga gecmedim ben . Inanmayan bissuru kisi olmaz "bebisim" diye site var indirin ordan bakin durumlarima 1senede neler paylasmisim esim nasi biriymis o zaman anlarsiniz zaten bunu da yapabilcek potansiyelde biri oldugunu .
Kimseyle dalga gecmedim ben . Inanmayan bissuru kisi olmaz "bebisim" diye site var indirin ordan bakin durumlarima 1senede neler paylasmisim esim nasi biriymis o zaman anlarsiniz zaten bunu da yapabilcek potansiyelde biri oldugunu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?