Lohusayken esim tecavuz etti.

Esim korunuyodu adet olmadan spirali takmiyolar onun disinda da emzirdigim icin yasakti bana diger yontemler

Adet olmadan spiral takılıyor.Gebelik testi istenir sadece,bir tık daha zor olur ama takılıyor.Ayrıca emziren annelerin kullanabileceği bir doğum kontrol hapı var.Bazı aile hekimliklerinde ve hastanelerde ücretsiz veriliyor.

Arkadaslar konunun gerçek olduğunu varsayıyorum
Biz burda bir şey okuyunca verilmesi gereken tepkiyi düşünüyoruz ve konu sahibi bu tepkiyi vermemişse inanmıyoruz vs..
Ama insanoğlu her durumda olmasi gerekeni yapamıyor Hele Turkiyede kadınlar.. Bunun birçok sebebi var toplum baskısı aile gelenek görenek bin yıllık adetler bilmem ne Bir şeyler oluyor ve insanlar başına gelen felaketlere olmasi gereken tepkiyi veremiyor kol kırılıp yen içinde kalıyor
Keşke bunu değiştirebilsek ama kolay değil işte
Yine tekrar ediyorum konu doğru diye yazıyorum fake ise alacağın olsun konu sahibi okuyunca benim bedenimde ürpertiler oldu o ayrı

Komutaniyla bi konusmasi var zaten nasi farkli konusuyo onun yuzunden erken dogum yaptm biliyo usleri bebegin erken dogdugunu diyo ki komutanm hanmla ilgileniyorm da durumlari biliyosnz 2kucuk cocugum var hep bana bakiyo is biraz daha kalaym filan diye ne kadar sahte .

dün üye olmuş ve duvarınıza evli mutlu bebikli yazmışsınız bu 1
2. cisi eylül anneleri kısmınada 1 yaşında cocugunuz oldugunu dile getirmişssiniz
burdaki insanlarla dalga gecmek keyif verici oldu mu ?
Kimseyle dalga gecmedim ben . Inanmayan bissuru kisi olmaz "bebisim" diye site var indirin ordan bakin durumlarima 1senede neler paylasmisim esim nasi biriymis o zaman anlarsiniz zaten bunu da yapabilcek potansiyelde biri oldugunu .

Peşpeşe doğum yapan kadından nasıl kadınlık yapmasını bekliyor 3 günlük lohusa insana gözü dönmüş şekilde bunu yapabiliyor. hayvan diyeceğim ama hayvandaki merhameti de biliyorum... yazıklar olsun.

Ikisini bakmak zor oluyor mu bebeklerin
ya yemin ederim mukemmelsiniz. herkesin derdi neyken sizinki ne... cok guldum.
Kimseyle dalga gecmedim ben . Inanmayan bissuru kisi olmaz "bebisim" diye site var indirin ordan bakin durumlarima 1senede neler paylasmisim esim nasi biriymis o zaman anlarsiniz zaten bunu da yapabilcek potansiyelde biri oldugunu .
wuhuuu baby internet sitesi reklami....

k.bakma da kocan tam bi hanzoymus.ayy icim urperdi yeni dogum yaptigimda biri yanimdan gecse agrirdi nerdeyse bide kalktiki boyle bisey.her acidan buyuk bi cezayi hakediyor.hem psikolojinizi bozmus hem dinen yasak lohusayken hem tecavuz etmis hukuki acidan suc hemde saglik acisindan.bence affetmeyin zaten siddette uyguluyormus

ya yemin ederim mukemmelsiniz. herkesin derdi neyken sizinki ne... cok guldum.
wuhuuu baby internet sitesi reklami....
Ya valla napim kimse inanmamış o konuda yorum yapmak istemedim yapılacak yorum gereksiz niye böyle bi konu açmış anlamadım tek doğru iki çocuk sahibi olması o yüzden onu sordum

bebişim diye arattım doğuş çıktı burda genelde tam tersi konu açılır, doğum yaptım eşim bana yaklaşmıyor diye, ilginçmiş...
böyle bi adamla devam edilmez

Reklam yapmanın da bir adabı üslubu var, işimiz gücümüz yok o uygulamayı indirip senin "evli mutlu bebikli" lohusa maceralarını okuyacağız. Hadi selametle, umarım süresiz banlanmışsındır. Gerçekten yaşanabilecek insanlık dramlarını kendi çıkarlarınız uğruna alet etmeye utanmıyorsunuz.

Hanımlar konu ve üyelik fake mi henüz net değil, konuyu dağıtmayalım, fake demeyelim, geyik yapmayalım, sonraaaa polemik, hakaret vb olmasın, yazacaklarım bitti ve ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…