- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Reklam yapmanın da bir adabı üslubu var, işimiz gücümüz yok o uygulamayı indirip senin "evli mutlu bebikli" lohusa maceralarını okuyacağız. Hadi selametle, umarım süresiz banlanmışsındır. Gerçekten yaşanabilecek insanlık dramlarını kendi çıkarlarınız uğruna alet etmeye utanmıyorsunuz.
Canım ya kıyamam eğer sevmiyorsan katlanamıyorsan boşan derim bence çünkü bi hayat geçmz böyle arkanda baban yoksa bile mesleğim var diyosun bi şekilde hallolur . Bide bişey sorcam bunun dışında şiddet felan uyguladı mı ?yemin ederm dogru yasadigm malesef inanilck gbi bi evliligimz yok cok kotu seyler yasatti suphelenmenz normal ama herkes Cektigini biliyo gercekten.
Umarım gerçek değildir bu okuduklarım
bende var 2 tane 16 ay var aralarinda zor ama masaallah guzelYa valla napim kimse inanmamış o konuda yorum yapmak istemedim yapılacak yorum gereksiz niye böyle bi konu açmış anlamadım tek doğru iki çocuk sahibi olması o yüzden onu sordum
Benim de kısmet olursa 22 ay olacak araları inşallah o günleri de gotururm Allah bagislasinbende var 2 tane 16 ay var aralarinda zor ama masaallah guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?