Lohusayken kayınvalide

Ben hizmet falan da istemiyorum bütün gün surat yapip oturuyor ya o canimi sikiyor.bizim ki bi iyidir bi kötü kendi kendini dolduruyor herseye doluyor inanılmaz bi huyu var..bende sevemiyorum bir türlü ne yalan soyleyeyim

Senin yerinde olsam dikislerim de dikislerim diye yaygara koparirim evde yatarim bir köseye, tuvalete giderken bile gel koluma gir kapida bekle derim... Cay kahve soracakmissin oldu, ayaklarini tuzlu suda yikayim bide istersen de.... Tövbeeee

Senin yerinde olsam dikislerim de dikislerim diye yaygara koparirim evde yatarim bir köseye, tuvalete giderken bile gel koluma gir kapida bekle derim... Cay kahve soracakmissin oldu, ayaklarini tuzlu suda yikayim bide istersen de.... Tövbeeee
Kadin eğlenmeye gelmiş buraya oturup onunla koca gun çay kahve içeceğim..sorsan o iyi niyetle geldi buraya esime söyleme sebebi de herhalde iyi niyetle resmen dolduruyor adami

Bırak gitsin hiç yüz verme sende konuşma. Ne saçmalık doğum yapana destek olmuyorsun madem köstek olma. Bu kaynanalar hep böyle genetik bunlarda ki bu durum.

Kadin eğlenmeye gelmiş buraya oturup onunla koca gun çay kahve içeceğim..sorsan o iyi niyetle geldi buraya esime söyleme sebebi de herhalde iyi niyetle resmen dolduruyor adami

Sen dinle bak kac kisi demis ayni sekilde, aglan sizlan dikislerim diye. Kocana da stressden sütüm azaldi bebek doymuyo diye sikayet et. Oda anlar herhalde eger odun degilse anasinin gitmesi gerektiginden.´
Ben yeni dogum yaptigimda biri biraz kayarmisin dese bile aglayasim geliyordu, olmadi aglayiver

Valla ne iyi gelinsiniz. Bir hafta önce doğum yapmış olacağım, bir de kv me kocama yemek yapacağım. Oldu canım, başka? Bence eşinize de kızın, görmüyor mu sizin işlendiğinizi, annesi yapmıyorsa o yapacak, öğle yemeğine bir şey yapamayabilir belki ama kahvaltınıZı hazırlayıp akşam yemeği yapabilir.

Ya bu kadınlar kendilerine hiç acımıyorlar, düşünün ki eşiniz ameliyat oldu, siz çalışıyor olsanız bile öğle yemeği dahil hazırlamaz mısınız, her şeyini ayağına götürmez misiniz? E siz de ameliyatlı bir Doğum gerçekleştirmişsiniz, kendinize neden bunu reva görüyorsunuz? Ben eşinize daha çok kızdım galiba...

Dikislerim diye yaygara kopar.sen iyi toparlamissin ben 2.5 hafta elim karnimda gezdim.kocam elimden tutup götürdü tuvalete bile.

Aynen sende öyle yap.kalkamiyorum de yapamiyorum de.Birde önüne cay kahve yapacaksim yok yaaaaa....o sorsun sana kizim bisey ister misin diye.

Sizin hatanız annenizi yollamak olmuş. Kayınvalidenin lafıyla anne gönderilir mi? Kayınvalide mi bakacak size? Hem annenizi apar topar yolladınız, hem de hizmet etmiyorsunuz diye laf işittiniz. Değdi mi?

Kız sen yatsana ne kalkiyon yerinden bacım bişey diyimmi azcık çıtkırıldım ol yahu ah off amann diye diye gez ortalıkta ve şuanda başla buna herhalde çok zorladım yemek falan diye başla sakın ha susma suratında acılı olsun bak iki güne nasil kaçıyor o bişey yaparsa ay tuzu çok olmuş aman canım cay istedi kahve istedi anne yap da içelim de sen ona yaptır ışte su iyi gelirmiş sute bu çoğaltırmis komposto yapıver ayran yapıver ay çocuk ağlıyo bana veri ver anne de iki güne kv pert benden söylemesi azcık nazlı niyazlı olun siz kendinizi düşünmezseniz kimse sizi dusunmez

Sizin hatanız annenizi yollamak olmuş. Kayınvalidenin lafıyla anne gönderilir mi? Kayınvalide mi bakacak size? Hem annenizi apar topar yolladınız, hem de hizmet etmiyorsunuz diye laf işittiniz. Değdi mi?
İşte onun gönlü olsun dedim.hata ettim valla şimdi olsa gondermezdim

Ben tek bir şeyi anlamadım.

Neden annenleri o kızından gelecek diye yolladın? Annenler kalsaydı keşke seninle
Zaten annem 2 2 3 günlüğüne geldi 2 gün kaldı bir gece daha kalayim diyordu ama kayınvalide oyle deyince gitme durumunda kaldı. .annem sorun etmedi bende etmiyorum bu şekilde davranmasa sorun yok ama malesef işte insan kiymet bilmiyor

Kv nizn kendini naza çekeceği gelmiş. Kendi yazmış oynamış biraz. Başta durumu anlıyor gibi ben gideyimde annenler gelsin kalsın demiş. Sonra da bunu hazmedememiş. Herhalde o an da, olur mu anne sen kal yanımda demeni bekledi. Sende demeyince oda güya düşünceli hareketinin ardından içten içe sinir oldu. Bu duruma sinir oluyorlar. Ya o gelinin annesi annesi. Düşmanı değil yabancı değil. Evini annene yakın al ona da sinir olurlar. Benimki de aynısı. Sütten kestiler beni. Kv hiçbir yardımını görmediğim gibi hergün bendeydi. Burada sana suç bulamadım. Sen benin yaptığım hataya düşme sütüne yazık. İster istemez etkileniyor insan ama ben daha büyük şeyler yaşamıştım dayanamamıştım sütüm bıçak gibi kesildi. Sırf bu annem kaldı annen kaldı mevzuları yüzünden. 1 hafta toparlanana kadar bile yalnız kalaymışım keşke. Ah keşke.. Koca adam değil mi eşim kırardı iki yumurta doyururdu karnını

Eşin seni destekliyorsa sorun yok. Yardımcı olmayacaksa niye gelmiş kızıyla gezmeye mi gelmiş. Üstelik onun yüzünden anneni de yollamışsın. Ara annen gelsin ama onun duyacağı şekilde ara. Dikişlerim çok ağrıyor halsizim ayakta duramıyorum anne gel biraz yardımcı ol yemeğe filan de. Bu da utanıp gider belki.

Sonra siz kv yi evden kovdunuzmu merak ettim

10 gün daha kalacakmis zarf atıyor salı günü gideceğim diye maksat benim yaptığımı söylemek yani oğluna
Defolsun gitsin ya, sen eşin varken sakin davran tatlım, eşin yokken suratına bakma lütfen , aynı ortamda bile bulunma , beddua dönüp dolaşır sahibini buluyor olmasaydı neler derdim neler .....

Bu tip kaynanalar benim "geçen yüzyılın kaynanaları" olarak adlandırdığım grubun üyeleri. Yeni doğum yapmış kadından hizmet bekler surat asar. Modası geçti:)

Haddini bildir günümüze ışınla

Ya inan bu kaynanaların hepsi aynı allah kökünü kurutsun böyle kötü kaynnaların ben de yeni doğjm yaptım 1 ay oldu burnumdan getirdi inan hastanede yanımda o kaldı onun horlamasından sabaha kadar uyuyamadım sırf oğullarına ben karını iyi tutuyorum ama o beni sevmiyor izlenimi vermek için iyilik yapıyorlarmış gibi gözüküp alttan alttan kötülük yapıyor böyleleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…