- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Ben hizmet falan da istemiyorum bütün gün surat yapip oturuyor ya o canimi sikiyor.bizim ki bi iyidir bi kötü kendi kendini dolduruyor herseye doluyor inanılmaz bi huyu var..bende sevemiyorum bir türlü ne yalan soyleyeyim
Ah gitse gitmiyor ki yuzsuz resmenBir an evvel göndermeye bak hiç cekilmez
Kadin eğlenmeye gelmiş buraya oturup onunla koca gun çay kahve içeceğim..sorsan o iyi niyetle geldi buraya esime söyleme sebebi de herhalde iyi niyetle resmen dolduruyor adamiSenin yerinde olsam dikislerim de dikislerim diye yaygara koparirim evde yatarim bir köseye, tuvalete giderken bile gel koluma gir kapida bekle derim... Cay kahve soracakmissin oldu, ayaklarini tuzlu suda yikayim bide istersen de.... Tövbeeee
Kadin eğlenmeye gelmiş buraya oturup onunla koca gun çay kahve içeceğim..sorsan o iyi niyetle geldi buraya esime söyleme sebebi de herhalde iyi niyetle resmen dolduruyor adami
İşte onun gönlü olsun dedim.hata ettim valla şimdi olsa gondermezdimSizin hatanız annenizi yollamak olmuş. Kayınvalidenin lafıyla anne gönderilir mi? Kayınvalide mi bakacak size? Hem annenizi apar topar yolladınız, hem de hizmet etmiyorsunuz diye laf işittiniz. Değdi mi?
Zaten annem 2 2 3 günlüğüne geldi 2 gün kaldı bir gece daha kalayim diyordu ama kayınvalide oyle deyince gitme durumunda kaldı. .annem sorun etmedi bende etmiyorum bu şekilde davranmasa sorun yok ama malesef işte insan kiymet bilmiyorBen tek bir şeyi anlamadım.
Neden annenleri o kızından gelecek diye yolladın? Annenler kalsaydı keşke seninle
Kv nizn kendini naza çekeceği gelmiş. Kendi yazmış oynamış biraz. Başta durumu anlıyor gibi ben gideyimde annenler gelsin kalsın demiş. Sonra da bunu hazmedememiş. Herhalde o an da, olur mu anne sen kal yanımda demeni bekledi. Sende demeyince oda güya düşünceli hareketinin ardından içten içe sinir oldu. Bu duruma sinir oluyorlar. Ya o gelinin annesi annesi. Düşmanı değil yabancı değil. Evini annene yakın al ona da sinir olurlar. Benimki de aynısı. Sütten kestiler beni. Kv hiçbir yardımını görmediğim gibi hergün bendeydi. Burada sana suç bulamadım. Sen benin yaptığım hataya düşme sütüne yazık. İster istemez etkileniyor insan ama ben daha büyük şeyler yaşamıştım dayanamamıştım sütüm bıçak gibi kesildi. Sırf bu annem kaldı annen kaldı mevzuları yüzünden. 1 hafta toparlanana kadar bile yalnız kalaymışım keşke. Ah keşke.. Koca adam değil mi eşim kırardı iki yumurta doyururdu karnını13 gün önce normal doğum yaptım, kayınvalidem doğumumdan iki gün önce geldi kizin da kalıyordu. Neyse,dogumdan sonra bize geldi..hersey normaldi..hastaneden eve gelince bir kaç şey yaptı daha fazlasını gorumcem yaptı yemek getirdi etti vesaire sağolsun kiz 2 gun boyunca yemek yapti.sonra kayınvalidem istersen bir kaç gün annenler gelsin ben burdayım diye gelmiyorlar herhalde ben kızıma giderim dedi.ona sebep bende anneme söyledim ertesi gün geldiler.bir kaç Günde kaldilar.3.gün kayınvalide eşimi aramış işte ben burda kaldım sizin için geldim kızımın misafirleri varda ben napicam burda falan diye. ben o gece annemleri gönderdim. Kendisi geldi,benimle konuşmuyor suratı resmen sirke satıyor bir kaç muhabbet edeyim dedim yok suratsiz suratsiz zorla cevap veriyor.hiç bir şey de yapmıyor ne bir çorba ne bi yemek masaya bile yardim etmiyor ..daha 7 gün ancak olmuş doğum yapalı,kalkiyorum kahvaltı hazırlıyorum akşam yemek yapıyorum ama gün içerisinde hala benimle konuşmuyor. Sanki birsey olmuş gibi.bir de kalkıp kızıyla gezmeye falan gidiyorlar.dün oğlumu banyo yaptırdık saat 3 gibi,bende onunla beraber uyumak için odaya geçtim..ki dikislerim falan felaket sizliyor hani zor geziyorum ayakta..baya bi uyumusuz artik günlerin yorgunluğu. Akşam 7 falandi yemek için mutfağa girdim.yedik ettik.sabahta esim evdeydi mutfakta kahvaltı yaparken esime bişeler diyor içerde. Ben salı günü gideyim falan esim de neden dedi.işte hiç odadan çıkmıyor bir çay içer misin anne kahve istermisin diye sormuyor etmiyor ben anlamiyorum neden böyle diyor.ama deliriyorum içerde gidip bisey demedim.normal de surat yapan bir insan degilim ama çocuğun stresi kendi dikislerim haliyle halsizim yorgunum konuşmaya etmeye mecalim yok esimle bile zor konuşuyorum.ondan hizmette beklemiyorum ama madem yapmayacak ne diye burada duruyor boşuna herkesi geriyor.Siz söyleyin ben mi naza çekiyorum kendimi bende mi sıkıntı var.sutüm kesilecek artık sikintidan
Arkadaşım hiç takmamaya çalış.Benim kv logusalıgımın 8. gununde bebeğimle beni kendi evimden kovdu burası benim oğlumun evi diye.Üzüntüden 13. gün sütüm kesildi.Yemek falan yapma artık.Akşamda kocana benim çok sancım var zor hareket ediyorum yapamadım de.Birkaç gün sancılı gez yemek ev işi ona kalsın.Zaten kaçar kocanda anlar iş yapmaya degil huzur bozmaya geldiğini. Benimki resmen kavga çıkarmaya gelmişti çunku.Doğumdan bir gece önce geldi daha o gece başladı laf sokmaya düşün ki sabah 7 de doguma girecektim.
Defolsun gitsin ya, sen eşin varken sakin davran tatlım, eşin yokken suratına bakma lütfen , aynı ortamda bile bulunma , beddua dönüp dolaşır sahibini buluyor olmasaydı neler derdim neler .....10 gün daha kalacakmis zarf atıyor salı günü gideceğim diye maksat benim yaptığımı söylemek yani oğluna
+1"Dikislerim aciyor dogru durust is goremiyorum sen de bana bir cay kahve ister misin diye bile sormadin ask olsun annecim cok kirildim" de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?