- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Kızlar cok sagolun yorumlar için zaten kendimi kötü hissediyorum hamilelik dogum dikisler bebek uykusuzluk derken psikolojik olarak çöktüm sanki birde bunlar bunalıma girmek istemiyorum ama zorla sokacaklar.en azından haklı olduğumu duymak kendimi iyi hissettirdieşinin senin nazını en güzel çekeceği zamanlardasın şuan. eşine durumu net olarak anlat. sana hak veriyormuş zaten.
kv kahve istermisin vs diye sormuyo diyince, eşin cevabını verememiş mi??? verememişse vermesini sağla. annesinin neden yanınızda olduğunu hatırlatsın. yardım etmeye gelmemişse neden gelmiş.
kafana da hiç ama hiç takma. hiç bi iş de yapma. bebek uyuduğunda sen de uyu. yemek falan da yapma. akşam eşin gelince, çok kötüydüm, yemek yapamadım, sen bişeyler hazırlar mısın veya bişeyler söyleyelim, yardım et de yarına bişeyler hazırlayalım falan de.
Bizim ki de öyle telefon da konuşuyor çok sıkıldım tek basma oturuyorum bütün gün diyor millete kotuluyor birde ben duyayim diye.kadını sanki eglendirmek zorundayim 50 yaşında insanın böyle şeyler yapması inanılmaz geliyor bana.. madem sikiliyorsun kalk yemek yap temizlik yap ne bileyim birseyler yap..Allaha havale ettim bendeArkadaşım hiç takmamaya çalış.Benim kv logusalıgımın 8. gununde bebeğimle beni kendi evimden kovdu burası benim oğlumun evi diye.Üzüntüden 13. gün sütüm kesildi.Yemek falan yapma artık.Akşamda kocana benim çok sancım var zor hareket ediyorum yapamadım de.Birkaç gün sancılı gez yemek ev işi ona kalsın.Zaten kaçar kocanda anlar iş yapmaya degil huzur bozmaya geldiğini. Benimki resmen kavga çıkarmaya gelmişti çunku.Doğumdan bir gece önce geldi daha o gece başladı laf sokmaya düşün ki sabah 7 de doguma girecektim.
Boşverrrrr arasın.Benimkide benim yanımda kardeşinin gelinini arayıp " aaaa x'cim sen bitanesin,senin üstüne kimse yok bizim ailede, senin yerin başkadır" dedi.Ki bu arayan X gelin bebeğe hayırlı olsun demek için arıyor kv bu lafları söyluyor.Birde yanımda eşim ve kendi annem varken :))) Yaa bişey diyeyim mi bu kadınlar komedi yaaa valla bak :)))Bizim ki de öyle telefon da konuşuyor çok sıkıldım tek basma oturuyorum bütün gün diyor millete kotuluyor birde ben duyayim diye.kadını sanki eglendirmek zorundayim 50 yaşında insanın böyle şeyler yapması inanılmaz geliyor bana.. madem sikiliyorsun kalk yemek yap temizlik yap ne bileyim birseyler yap..Allaha havale ettim bende
13 gün önce normal doğum yaptım, kayınvalidem doğumumdan iki gün önce geldi kizin da kalıyordu. Neyse,dogumdan sonra bize geldi..hersey normaldi..hastaneden eve gelince bir kaç şey yaptı daha fazlasını gorumcem yaptı yemek getirdi etti vesaire sağolsun kiz 2 gun boyunca yemek yapti.sonra kayınvalidem istersen bir kaç gün annenler gelsin ben burdayım diye gelmiyorlar herhalde ben kızıma giderim dedi.ona sebep bende anneme söyledim ertesi gün geldiler.bir kaç Günde kaldilar.3.gün kayınvalide eşimi aramış işte ben burda kaldım sizin için geldim kızımın misafirleri varda ben napicam burda falan diye. ben o gece annemleri gönderdim. Kendisi geldi,benimle konuşmuyor suratı resmen sirke satıyor bir kaç muhabbet edeyim dedim yok suratsiz suratsiz zorla cevap veriyor.hiç bir şey de yapmıyor ne bir çorba ne bi yemek masaya bile yardim etmiyor ..daha 7 gün ancak olmuş doğum yapalı,kalkiyorum kahvaltı hazırlıyorum akşam yemek yapıyorum ama gün içerisinde hala benimle konuşmuyor. Sanki birsey olmuş gibi.bir de kalkıp kızıyla gezmeye falan gidiyorlar.dün oğlumu banyo yaptırdık saat 3 gibi,bende onunla beraber uyumak için odaya geçtim..ki dikislerim falan felaket sizliyor hani zor geziyorum ayakta..baya bi uyumusuz artik günlerin yorgunluğu. Akşam 7 falandi yemek için mutfağa girdim.yedik ettik.sabahta esim evdeydi mutfakta kahvaltı yaparken esime bişeler diyor içerde. Ben salı günü gideyim falan esim de neden dedi.işte hiç odadan çıkmıyor bir çay içer misin anne kahve istermisin diye sormuyor etmiyor ben anlamiyorum neden böyle diyor.ama deliriyorum içerde gidip bisey demedim.normal de surat yapan bir insan degilim ama çocuğun stresi kendi dikislerim haliyle halsizim yorgunum konuşmaya etmeye mecalim yok esimle bile zor konuşuyorum.ondan hizmette beklemiyorum ama madem yapmayacak ne diye burada duruyor boşuna herkesi geriyor.Siz söyleyin ben mi naza çekiyorum kendimi bende mi sıkıntı var.sutüm kesilecek artık sikintidan[/QUOTBenimde en zor gunlerimdi o günler ama k.validemden dolayı değil hep yanımda oldu Allah razı olsun.ailem yanımda olmadı çok üzüldüm.nedense lohusalık dönemlerinde hep bu tarz sıkıntilar oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?