Lojmanda kalınır mı?

Ceycey12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
616
397
103
Kızlar merhaba ben yeni mezunum iş arıyorum şu an farklı şehirde 2 iş buldum birini kendim diğerini ise bir tanıdık vasıtasıyla oldu. (Böyle seyleride hic sevmem hayatımda ilk kez oldu)
İlk kendi bulduğum isin lojmanı yok farklı bir sehire gideceğim ve kira tutmam gerekiyor en az 1000 tl masrafım olacak ev icin. Diğer tanıdık aracılı olan is ise bu sektörün en iyilerinden maası daha yüksek ve lojmanı var. Tüm param cebime kalacak.

Lojmanda kalınır mı? Bin tl fazla ver kirada yaşa kendi bulduğun işte çalış mı dersiniz? Hangisi daha mantıklı? Bi kaç gün sonra görüşmeye gideceğim karar verip ona göre birine gitmeyeceğim.

***Lojman sadece bana ait olmayacak yurt gibi odada en az 2 kişinin kalacağı şekilde.***

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben yeni mezunum iş arıyorum şu an farklı şehirde 2 iş buldum birini kendim diğerini ise bir tanıdık vasıtasıyla oldu. (Böyle seyleride hic sevmem hayatımda ilk kez oldu)
İlk kendi bulduğum isin lojmanı yok farklı bir sehire gideceğim ve kira tutmam gerekiyor en az 1000 tl masrafım olacak ev icin. Diğer tanıdık aracılı olan is ise bu sektörün en iyilerinden maası daha yüksek ve lojmanı var. Tüm param cebime kalacak.

Lojmanda kalınır mı? Bin tl fazla ver kirada yaşa kendi bulduğun işte çalış mı dersiniz? Hangisi daha mantıklı? Bi kaç gün sonra görüşmeye gideceğim karar verip ona göre birine gitmeyeceğim.
Lojman mi aman aman !! Ama kalacaksan da 1 ksii olsun görüştüğün beş kuruş etmez insanalr hep çıkar menfaat iş guzar .AMA maddiyat acısından kalınır eveet ama insanlık bitmiş komşuluk sıfır. Kalacaksan kimseyle yüz göz olma derim nacisane .Bence hangisi avantajıysa ona git 1 milyar diyosun az değil niye kiraya vereceksin.Kal ben kalıyorum ama ders oldu süper fırsat

Lojman derken bi kaç kişi ile ayni evi paylaşmaktan mi bahsettiniz acaba? Ben hic kalmadim ama bi kac kişi ayni lojmanda kalan arkadaşlarim oldu.Coğu şikayetciydi.Eşyasi kaybolan oldu,gece sesten uyuyamayan oldu,ortak iş yapimindan sen yaptin ben yapmadim vs daha cogaltilabilir.Eğer tek kişilik bir lojmansa hic sıkıntı olmazdi bence .Hayirlisi olsun hakkinizda

lojmanda kalmanın nesi varmış ya? annem babam memurdu lojmanda büyüdüm apartman hayatına bin basar.
Benm şansıma kötü geldi cok aşırı ses düşüncesiz karşı komşu gece gündüz demez çocuklar kapu ağzında oynar 12 de kapı çarpar sabah 7 de gece saysam bitmez tabi hepsi ayninolacak degul insanlar çok rahat

Lojman derken bi kaç kişi ile ayni evi paylaşmaktan mi bahsettiniz acaba? Ben hic kalmadim ama bi kac kişi ayni lojmanda kalan arkadaşlarim oldu.Coğu şikayetciydi.Eşyasi kaybolan oldu,gece sesten uyuyamayan oldu,ortak iş yapimindan sen yaptin ben yapmadim vs daha cogaltilabilir.Eğer tek kişilik bir lojmansa hic sıkıntı olmazdi bence .Hayirlisi olsun hakkinizda
Şuan beni anlattınız. :) aşırı ses düşüncenizler görgü sıfır ya . Seçiyorsa da yüksek kat olacak aşağı katlar sesten durulmuyor bide kimse kabul etmiyor ses yaptigunu:)

Lojman calisilan kurumun çalışanına verdiği konuttur.
Benim kurulumunda lojmanı var ama kısıtlı sayıda. Hakkım olduğu halde evim olduğundan kullanmadım şimdiye kadar. Kullanan arkadaşlarım çok memnun. Kaldı ki maddi açıdan büyük fayda sağlıyor.

Bence lojmanda oturun.

Lojman mi aman aman !! Ama kalacaksan da 1 ksii olsun görüştüğün beş kuruş etmez insanalr hep çıkar menfaat iş guzar .AMA maddiyat acısından kalınır eveet ama insanlık bitmiş komşuluk sıfır. Kalacaksan kimseyle yüz göz olma derim nacisane .Bence hangisi avantajıysa ona git 1 milyar diyosun az değil niye kiraya vereceksin.Kal ben kalıyorum ama ders oldu süper fırsat

Evet az değil tabikide birikim yapabilmem için fırsat ama bir kaç kişiyle kalacağım için anlaşma durumu nasıl olur biraz kafam karıstı açıkcası, teşekkürler cevap için🌸

Teşekkür ederiim, ama malesef tek kisilik değil yurt gibi paylasımlı olacak. Kafamda o yüzden karısık acıkcası bilemedim

Lojman calisilan kurumun çalışanına verdiği konuttur.
Benim kurulumunda lojmanı var ama kısıtlı sayıda. Hakkım olduğu halde evim olduğundan kullanmadım şimdiye kadar. Kullanan arkadaşlarım çok memnun. Kaldı ki maddi açıdan büyük fayda sağlıyor.

Bence lojmanda oturun.

Benim bahsettiğim lojman yurt gibi 3+1 evde her odada 2 kisi kalmak gibi düsünebilirsiniz. Bu arada detayları bilmiyorum tam olarak gittiğimde soracağım. En az 3-4 kisi olur diye tahmin ediyorum bir dairede

Lojmandan kastım yurt gibi paylasımlı oda vâri düşünebilirsiniz. O şekilde olsa tabikide hiç düşünmezdim.
hee o zaman iş değişir bende şaşırmıştım sorunuza
onu bilemiyorum yurtta hiç kalmadım kalacağınız kişiye bağlı aslında ama deneyin baktınız olmuyor çıkarsınız zaten

Lojmanda tabiki kalınabilir. En güzeli.

ben de aksine lojman seviyorum lojmanda büyüdüm daha güvenli oluyor konu komşu iş arkadaşı oluyor bekçi vs de varsa süper özellikle çocuklu aileler için. çocuklar da iyi aile çocukları oluyor

keşke her yer lojman olsa hele bu devirde bence nimet

(tabi kaliteli bir şirket ise çalışanlar da kaliteli insanlarsa)

Back
X