Londra'da yaşayan bir avukat varmı lütfen okusun !!

zoey1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
662
1.096
63
34
gerçekten bilgi almaya ihtiyacım var yardımcı olabilecek biri varsa eşimden ayrılmak istiyorum ama sormam gereken çok soru var

Spesifik bir şekilde daraltmışsın kriteri avukat olacak ve londrada yaşayacak... burada bulman zor
neden orada bir avukatın kapısını çalmıyorsun
birebir yüzyüze görüşmek daha kaliteli olur ayrıca
Burda öyle bir imkanım pek yok yurt dışı şartlarını bilen biri vardır belki diye yazdım

Benim vizem bitiyor ama bebeğim var o Türk vatandaşı değil ben burda onunla kalabilir miyim onu öğrenmek istiyorum

Biliyorum çok pahalı Bilgin varsa ya da bilen biri bu vize konusunu yardımcı olur Muş'un

Başka bir konuda bir sıkıntınız olursa yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım
Benim vizem bitiyor ama bebeğim var o Türk vatandaşı değil ben burda onunla kalabilir miyim onu öğrenmek istiyorum
Kalabilirsiniz diye düşünüyorum ama neden vizenizi uzatıp boşanmaya öyle başvurmuyorsunuz? Buarada ayrılık sebebinizde çok önemli, ayrıca devletten ev ve çocuk yardımıda alabilirsiniz.. boşanıp burada yaşamaya devam eden bir bayan arkadaşım var isterseniz sizi ona yönlendirebilirim

Vizenizi uzatıp sonra boşansanız?
Eğer eşi dengesiz birinin tekiyse eşim beni buraya gelmek için kullandı vize aldı şimdi benden ayrılmak istiyor derse vizeyi iptal ediyorlar.. tabi çocukları var belki bu durum olmaya bilir ama benim şahit olduğum Pakistanlı bir aile vardı burada kadını sınır dışı etmişlerdi

Vizem onuncu ayda doluyor uzatmaya o Zaman başvurabiliyoeum ama eşim olmadan yapamam evlilik vizesiyle geldim en baştan beri sorunluyuz zorla ailesiyle oturtuyor durumu olduğu halde ayırmadı evi şiddette vardı hakaret diz boyu güya severek evlendik

Eşim Türk Türkiye'de evlendik o çifte vatandaş benim vatandaşlığım yok iki yıllık vizem vardı onuncu ayda bitiyor
Türkiye'de evlendiyseniz zaten burada ayrılamazsınız, imkansız, çok özel olacak ama ayrılık sebebiniz ne acaba?yani eşiniz size şiddet falan uyguluyorsa ayrılmadan direk yardım talabinde bulunabilirsiniz, çocuk olduğu için inanılmaz haklarınız var isterseniz ben sizi arkadaşıma yönlendireyim?

Evlilik vizesi olduğu için eşiniz olmadan vizenizi uzatamazsınız,ama vizenizi yenileyene kadar biraz daha dişinizi sıkıp eşinizle yaşamaya devam edemezmisiniz peki? şiddet olması konusunda da yine rapor alıp sığınma talep edebilirsiniz burada kadınlara inanılmaz haklar verilmiş haklarınızı bilin kendinizi ezdirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…