Burda öyle bir imkanım pek yok yurt dışı şartlarını bilen biri vardır belki diye yazdımSpesifik bir şekilde daraltmışsın kriteri avukat olacak ve londrada yaşayacak... burada bulman zor
neden orada bir avukatın kapısını çalmıyorsun
birebir yüzyüze görüşmek daha kaliteli olur ayrıca
Benim vizem bitiyor ama bebeğim var o Türk vatandaşı değil ben burda onunla kalabilir miyim onu öğrenmek istiyorumİngiltere'de yaşıyorum size tavsiyem Türkiye'de boşanmanız zira burada avukat ücretleri inanılmaz pahalı zaten sizde bunu biliyorsunuzdur.. bir yakınım avukata 35 bin pound harcadı boşayabilmek için.. Allah yardımcınız olsun
Biliyorum çok pahalı Bilgin varsa ya da bilen biri bu vize konusunu yardımcı olur Muş'unİngiltere'de yaşıyorum size tavsiyem Türkiye'de boşanmanız zira burada avukat ücretleri inanılmaz pahalı zaten sizde bunu biliyorsunuzdur.. bir yakınım avukata 35 bin pound harcadı boşayabilmek için.. Allah yardımcınız olsun
Oluyor tabi ki sadece bilgi almam lazım eşim boşanmaya sorun çıkarmayacaktır ama çocuk konusunda sorun olacağı kesin
- Bir avukata danışın derim. İlle de Londra olmasına ihtiyacınız yok, İngiltereden olsa olmuyor mu?
Oluyor tabi ki sadece bilgi almam lazım eşim boşanmaya sorun çıkarmayacaktır ama çocuk konusunda sorun olacağı kesin
Kalabilirsiniz diye düşünüyorum ama neden vizenizi uzatıp boşanmaya öyle başvurmuyorsunuz? Buarada ayrılık sebebinizde çok önemli, ayrıca devletten ev ve çocuk yardımıda alabilirsiniz.. boşanıp burada yaşamaya devam eden bir bayan arkadaşım var isterseniz sizi ona yönlendirebilirimBenim vizem bitiyor ama bebeğim var o Türk vatandaşı değil ben burda onunla kalabilir miyim onu öğrenmek istiyorum
Benim vizem bitiyor ama bebeğim var o Türk vatandaşı değil ben burda onunla kalabilir miyim onu öğrenmek istiyorum
Eğer eşi dengesiz birinin tekiyse eşim beni buraya gelmek için kullandı vize aldı şimdi benden ayrılmak istiyor derse vizeyi iptal ediyorlar.. tabi çocukları var belki bu durum olmaya bilir ama benim şahit olduğum Pakistanlı bir aile vardı burada kadını sınır dışı etmişlerdiVizenizi uzatıp sonra boşansanız?
Eşim Türk Türkiye'de evlendik o çifte vatandaş benim vatandaşlığım yok iki yıllık vizem vardı onuncu ayda bitiyorEşiniz yabancı mı? Türkse nerde evlendiniz orada mı Türkiyede mi? Siz İngiliz vatandaşı mısınız?
Vizem onuncu ayda doluyor uzatmaya o Zaman başvurabiliyoeum ama eşim olmadan yapamam evlilik vizesiyle geldim en baştan beri sorunluyuz zorla ailesiyle oturtuyor durumu olduğu halde ayırmadı evi şiddette vardı hakaret diz boyu güya severek evlendikBaşka bir konuda bir sıkıntınız olursa yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım
Kalabilirsiniz diye düşünüyorum ama neden vizenizi uzatıp boşanmaya öyle başvurmuyorsunuz? Buarada ayrılık sebebinizde çok önemli, ayrıca devletten ev ve çocuk yardımıda alabilirsiniz.. boşanıp burada yaşamaya devam eden bir bayan arkadaşım var isterseniz sizi ona yönlendirebilirim
Eşim Türk Türkiye'de evlendik o çifte vatandaş benim vatandaşlığım yok iki yıllık vizem vardı onuncu ayda bitiyor
Vize uzatmam eşime bağlı artık dayanacak gücüm kalmadıVizenizi uzatıp sonra boşansanız?
Evet burda doğdu bura vatandaşı Türk vatandaşlığı yok zatenÇocuğunuz nerde doğdu? Çocuk İngiliz vatandaşı mı?
Çocuk da İngiliz vatandaşıysa orda kalma yollarınız vardır mutlaka.
Türkiye'de evlendiyseniz zaten burada ayrılamazsınız, imkansız, çok özel olacak ama ayrılık sebebiniz ne acaba?yani eşiniz size şiddet falan uyguluyorsa ayrılmadan direk yardım talabinde bulunabilirsiniz, çocuk olduğu için inanılmaz haklarınız var isterseniz ben sizi arkadaşıma yönlendireyim?Eşim Türk Türkiye'de evlendik o çifte vatandaş benim vatandaşlığım yok iki yıllık vizem vardı onuncu ayda bitiyor
Evet burda doğdu bura vatandaşı Türk vatandaşlığı yok zaten
Evlilik vizesi olduğu için eşiniz olmadan vizenizi uzatamazsınız,ama vizenizi yenileyene kadar biraz daha dişinizi sıkıp eşinizle yaşamaya devam edemezmisiniz peki? şiddet olması konusunda da yine rapor alıp sığınma talep edebilirsiniz burada kadınlara inanılmaz haklar verilmiş haklarınızı bilin kendinizi ezdirmeyinVizem onuncu ayda doluyor uzatmaya o Zaman başvurabiliyoeum ama eşim olmadan yapamam evlilik vizesiyle geldim en baştan beri sorunluyuz zorla ailesiyle oturtuyor durumu olduğu halde ayırmadı evi şiddette vardı hakaret diz boyu güya severek evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?