Londra'da yaşayan bir avukat varmı lütfen okusun !!

yazmadan geçemeyeceğim vallahi gözlerim doldu hatta bir damla süzüldü bile:) ne tatlı insanlarsınız siz, arada kaç km olursa olsun nasıl yardım etmeye çalışıyorsunuz bilsem ben de ederdim gerçi. benim bile içim rahatladı yazdıklarınızdan sonra. konu sahibi Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda çocuğunla birlikte feraha erersin.

zoey1616 canım onuşabildin mi eşinle ?
Evde kv-kp'in olmadığı bir zamn konuşsan çok daha iyi olur. Yönlendirme olmaz en azından. Alllah yardımcın olsun.

Canım ben de şimdi fırsat bulabildim olayı incelemeye.. Allah hakkında hayırlısını versin. Başta senin yazdıkların bana mantıklı geldi,sonra diğer arkadaslar cocugun için al herseyını deyınce dedım asıl mantıklısı buymuş.
Fiziksel psikolojik hicbir siddete boyun eğmek zorunda değilsin. Hepimiz herşeyi yapabilecek güçteyiz,bak bi sesine onlarca destek ve yardım mesajı geldi. Biz nefes aldıkça umut var demektir unutma.
Bizim takımdan bi arkadaş da benzer duruma düşmüştü.Eşi aldatmıştı başta inanamadık hiçbirimiz sonra çaat diye boşadı kendine kızıyla mis gibi hayat kurdu.. Kadın cana can katıyo bi hayatı mı kotaramıcaz biz..
Erkeklere tüm şefkatimizi ve sevgimizi verip en hassas anlarımızı onlarla paylaştığımız için onlar olmadan bi b.k beceremeyeciğimizi düşünüyolar.Ondan kalkıyo o totolar allahuekber dağlarına kadar. Sen bi kalk silkelen sarıl hayatına sımsıkı o da kafa üstü bi çakılsın görsün dünya kaç bucak..
Sesini duyan herkes bi tavsiye verecektir. Önceliğin önce kendi psikolojik ve fiziksel sağlığın sonra kızın,sen güçlü ol ki güçlü bi birey yetiştirebil.
Biz hep yanındayız canım

Selam. Eşimden ayrıldım bir yıldır farklı bir şehirde yasiyorum.bosanma işlemini turkiyede gerceklestirdim.oturumum olduğu için benim için daha kolaydı burda devam etmek.burda da boşanabiliyorsun ama turkiyede yine küçük bir dava açmak lazım sanırım kararı onaylatmak icin.oturumun olmadığı için sen yardım alamazsın ama çocuğun alir.arkadaslar çocuktan dolayı oturum alabilirsin demiş.bu konuda bilgim yok.senin için en iyisi bir-türk avukat bulmak.ve ondan bilgi almak cunki ingilizcen de yeterli değil sanirim.ben daha önce turkiyede iken bir avukat bulup yazmistim.cunki eşim beni turkiyeye gondermisti.bazen uzun süreli gidişlerde de oturumun iptal edilebileceğini duymuştum. Avukat suç işlemedikçe oturumuna birsey olmaz ama senin için en iyisi biran önce buraya geri dönmek demisti.google dan londra da yaşayan türk avukatlar yada londrada avukatlık hizmeti falan yaz. Birçok yer var.ucretsiz mesajlarını cevapliyorlar. Biz sana ne desek yanlış yönlendirmiş oluruz.en doğrusunu onlar bilirler.

benim almanyada bi arkadaşım vardı. aynen bu şekilde olmuştu.
yalnız onda dayak vardı.polise gitmiş sanırım.
birde bir yurtdışında yaşayan savcı bir arkadaşı sakın evi terk etme suçlu sen olursun demiş.
terkettşysende dön.
o arkadaş boşandı bi süre oğluyla sığınma evinde kaldı sonra devlet ev verdi. vizesi uzadı. oğlu oranın vatandaşydı

Londra'da Türk Dernekleri ve Birlikleri var ve bildiğim kadarıyla da gönüllü avukatları var. Orada yaşayan Türkler'e yardımcı olmak için. Uzun yıllar oldu şimdi iletişim bilgilerini hatırlamıyorum ama Türk Büyükelçiliğini arasanız yardımcı olurlar. Hatta Büyükelçiliğin sokağında da vardı bir kaç tane... Ve hatta siz üşenmeyin kalkın Hackney, Newington Green'e gidip bir dolaşın. Türklerin ve Türk esnaflarının çok olduğu bölgedir. Size mutlaka Londra'da bir avukat bulurlar...
Allah yolunuzu açık etsin...

Canım ne yaptın ? Meraktayım umarım iyisindir?
Aynı Can'ım bekliyorum iyi bişeyler olur diye ams olmuyor galiba ne yapacağımı da bilmiyorum dondum kaldım sanki içim yangın yeri biraz dayan oturum alana kadar diyor içimdeki ses diğeri çık git yetmedi mi diyor böyleyim işte

Konunuzu şimdi gördüm size yardımcı olabilirim sanıyorum. Size özel mesaj atacağım

gerçekten bilgi almaya ihtiyacım var yardımcı olabilecek biri varsa eşimden ayrılmak istiyorum ama sormam gereken çok soru var
kaçak göcek degilsen polisi ara derdini anlat. seni evden cıkartsınlar. konsolosluk diye bir şey var. imdat desen seni 50 kere tc gönderirler.

Kesinlikle hakkınızı alın çocuğunuz için alın. Sonuçta babası ve çocuğuna bakmak zorunda. Sonra pişman olursunuz almazsaniz

Şimdi ben sana ne diyeyim ki? Ama şunu söylemeliyim. Bu ülkede yaşadın ve ne kadar rahat özgür bir ülke biliyorsun.
Ben Türkiye'yi çok seviyorum ama yaşamak için değil tatil için. Bu ülke sana ve evladın için daha rahat hayat. Zaten sende biliyorsundur.
Sanırım sen tam kesin emin değilsin. Hayat o şekilde zor olmalı yani tahmin bile edemiyorum.
Sen ne zaman karar verirsin. Gerçekten yeni bir hayat düzen istersin. O zaman sana yardımcı olabiliriz.
Ama şekilde nasıl yardım edilir bilmiyorum

ne kadar iyi insanlar var şu forum da yaa...Allah gönlünüze göre versin...
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Herşey yeterince zor şu dünyada, bari biz insanlar biraz şu kirli dünyayı güzelleştirmeye çalışalım. Birbirimizi severek destek olarak paylaşarak.

Artık kararlıyım boşanıcam her neye mal olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…