- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
avukata gştmeseniz bile sosyal hizmetler den yardım isteyebilirsiniz.Oluyor tabi ki sadece bilgi almam lazım eşim boşanmaya sorun çıkarmayacaktır ama çocuk konusunda sorun olacağı kesin
benim almanyada bi arkadaşım vardı. aynen bu şekilde olmuştu.Başka bir konuda bir sıkıntınız olursa yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım
Kalabilirsiniz diye düşünüyorum ama neden vizenizi uzatıp boşanmaya öyle başvurmuyorsunuz? Buarada ayrılık sebebinizde çok önemli, ayrıca devletten ev ve çocuk yardımıda alabilirsiniz.. boşanıp burada yaşamaya devam eden bir bayan arkadaşım var isterseniz sizi ona yönlendirebilirim
Aynı Can'ım bekliyorum iyi bişeyler olur diye ams olmuyor galiba ne yapacağımı da bilmiyorum dondum kaldım sanki içim yangın yeri biraz dayan oturum alana kadar diyor içimdeki ses diğeri çık git yetmedi mi diyor böyleyim işteCanım ne yaptın ? Meraktayım umarım iyisindir?
kaçak göcek degilsen polisi ara derdini anlat. seni evden cıkartsınlar. konsolosluk diye bir şey var. imdat desen seni 50 kere tc gönderirler.gerçekten bilgi almaya ihtiyacım var yardımcı olabilecek biri varsa eşimden ayrılmak istiyorum ama sormam gereken çok soru var
Dönmek istemiyorum kızım burda eğitim alsın istiyorum oturumum bitmek üzere ondan bişey yapmıyorumkaçak göcek degilsen polisi ara derdini anlat. seni evden cıkartsınlar. konsolosluk diye bir şey var. imdat desen seni 50 kere tc gönderirler.
Akrabamiz yaşıyor abd de avukat ucretleriorda epey pahalı türkiyede açın bence davagerçekten bilgi almaya ihtiyacım var yardımcı olabilecek biri varsa eşimden ayrılmak istiyorum ama sormam gereken çok soru var
ne kadar iyi insanlar var şu forum da yaa...Allah gönlünüze göre versin...Elbette ki konuş... sen istediğin zaman yaz elimden ne gelirse yardımcı olurum. Seni çok iyi anlıyorum.
Yanlız değilsin
Şimdi ben sana ne diyeyim ki? Ama şunu söylemeliyim. Bu ülkede yaşadın ve ne kadar rahat özgür bir ülke biliyorsun.Aynı Can'ım bekliyorum iyi bişeyler olur diye ams olmuyor galiba ne yapacağımı da bilmiyorum dondum kaldım sanki içim yangın yeri biraz dayan oturum alana kadar diyor içimdeki ses diğeri çık git yetmedi mi diyor böyleyim işte
Allah herkesin gönlüne göre versin.ne kadar iyi insanlar var şu forum da yaa...Allah gönlünüze göre versin...
Artık kararlıyım boşanıcam her neye mal olursa olsunŞimdi ben sana ne diyeyim ki? Ama şunu söylemeliyim. Bu ülkede yaşadın ve ne kadar rahat özgür bir ülke biliyorsun.
Ben Türkiye'yi çok seviyorum ama yaşamak için değil tatil için. Bu ülke sana ve evladın için daha rahat hayat. Zaten sende biliyorsundur.
Sanırım sen tam kesin emin değilsin. Hayat o şekilde zor olmalı yani tahmin bile edemiyorum.
Sen ne zaman karar verirsin. Gerçekten yeni bir hayat düzen istersin. O zaman sana yardımcı olabiliriz.
Ama şekilde nasıl yardım edilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?