E
emdev
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emdev
-
saçında herhangi bir yıpran oldu mu?ben kullandım dediğin gibi saçlarım siyahtı cumartesi günü kullanmıştım... loreal'in koyu kızıl var yine recital preference serisinden onu kullandım...normal bi kızıl boyaya göre gerçekten daha hoş oldu..kızıl belirgin oldu yani...kahveyi hiç düşünemiyorum ki bu hafta sonu da kahveye boyamayı düşünüyorum ..sositososito
canım siayh boyanın üstüne mi denedin ürünü.peki fiyatı ne kadar normal boya gibi mi?[/QUOTE
evt siyahın üstüne denedim sırf siyahlığı gitsin diye açıcı kullanmak istemedim,ürünün fiyatı da 11,5 TL
Kızılda açıcılısı yok ama sanırımAma saçlarım tamemen siyah şu anda Ne olacak bana:ecrin_bebek:
KIZLAR SAKIN GÜVENİP BOYAMAYIN KESİNLİKLE ACMADI SACIMI Kİ SİYAH BİRAZ AKMIŞ OLMASINA RAĞMEN.DİPTEN 1-2 PARMAK KENDİ SAÇIM ÇIKMISTI ONLAR ACILDI VE İĞRENÇ Bİ GÖRÜNTÜ OLDU ŞİMDİ mafoldumben YARIN TEKRAR SİYAHA BOYUCAM MECBUR RENK CÜMBÜŞÜ GİBİ OLDU KAFAM SİYAHTAN BASKA BİŞİ PAKLAMAZ.AMA İNŞALLAH BİR ŞEY OLMAZ SAÇIMA ÜST ÜSTE 2 GÜN BOYAYINCA mafoldumben YAZIK OLDU HEM SAÇIMA HEM PARAMA
aynısını birebir bende yaşadımkesinlikle tavsiye etmiyorm ve saçımda mafolduğu için belime kadar olan saçlarım şuan omuzlarıma bile gelmicek şekilde kestirmek zorunda kaldım..ve diplerimide koyu kahve tonlarına boyadım sırııtmasın diye..:çok üzgünüm:
hem saçtan oldum hem renginden oldum :çok üzgünüm:
offKIZLAR SAKIN GÜVENİP BOYAMAYIN KESİNLİKLE ACMADI SACIMI Kİ SİYAH BİRAZ AKMIŞ OLMASINA RAĞMEN.DİPTEN 1-2 PARMAK KENDİ SAÇIM ÇIKMISTI ONLAR ACILDI VE İĞRENÇ Bİ GÖRÜNTÜ OLDU ŞİMDİ mafoldumben YARIN TEKRAR SİYAHA BOYUCAM MECBUR RENK CÜMBÜŞÜ GİBİ OLDU KAFAM SİYAHTAN BASKA BİŞİ PAKLAMAZ.AMA İNŞALLAH BİR ŞEY OLMAZ SAÇIMA ÜST ÜSTE 2 GÜN BOYAYINCA mafoldumben YAZIK OLDU HEM SAÇIMA HEM PARAMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?