- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
- Konu Sahibi emdev
-
offgeçmiş olsun akannehir
kutunun arkasındaki yazı hiç dikkatini çekti mi :sinifsinif:
saçı boyalı olanlar kullanmasın diye bir yazı var.yani bu boyayı saçı hiç işlem görmemişler kullanabiliyormuş
ben 2 kutu satın almıştım,üstelik kozmetikçideki satıcı tavsiye etmişti.palette altın karamel arıyordum.kadın dediki, onunla boyucağına bununla boya her tarafı aynı derecede açılır dedi.lmaz:
yarın 2 kutuyuda değiştirip koyu tonlarda bi boya alıcam :tomato:
cnm bu boyayı diplerinde çok az tutacaksın aynı serinin doğal kahvesini siyah boyalı saçıma uyguladım ve saçım artık kahverengi.. ama ben diplerde 5, uçlarda ise tam 45 dk tuttum.. dipleri çok hızlı açıyor ve çok hoş da bi renk veriyor.. sonuçta kutudaki uygulama tarifi boyalı saç için deil ordaki süreleri uygulamayın...KIZLAR SAKIN GÜVENıP BOYAMAYIN KESıNLıKLE ACMADI SACIMI Kı SıYAH BıRAZ AKMIŞ OLMASINA RAĞMEN.DıPTEN 1-2 PARMAK KENDı SAÇIM ÇIKMISTI ONLAR ACILDI VE ıĞRENÇ Bı GÖRÜNTÜ OLDU ŞıMDı mafoldumben YARIN TEKRAR SıYAHA BOYUCAM MECBUR RENK CÜMBÜŞÜ GıBı OLDU KAFAM SıYAHTAN BASKA BıŞı PAKLAMAZ.AMA ıNŞALLAH BıR ŞEY OLMAZ SAÇIMA ÜST ÜSTE 2 GÜN BOYAYINCA mafoldumben YAZIK OLDU HEM SAÇIMA HEM PARAMA
ben doğal kahvesini boyalı saça kullandım..offgeçmiş olsun akannehir
kutunun arkasındaki yazı hiç dikkatini çekti mi :sinifsinif:
saçı boyalı olanlar kullanmasın diye bir yazı var.yani bu boyayı saçı hiç işlem görmemişler kullanabiliyormuş
ben 2 kutu satın almıştım,üstelik kozmetikçideki satıcı tavsiye etmişti.palette altın karamel arıyordum.kadın dediki, onunla boyucağına bununla boya her tarafı aynı derecede açılır dedi.lmaz:
yarın 2 kutuyuda değiştirip koyu tonlarda bi boya alıcam :tomato:
evt diplerde harika renk veriyo benim denediğim doal kahve de ama üst üste fazla olmaz mıselam kızlar..
benim saçım turuncuydu..öyle cart turuncu deil tabi :) neyse sürekli akıp akıp duruyo tabi..neyse sonra kutunun üzerindeki renge baktım hııı dedim bayaaa güsel bi kahverengiymiş doğal gibi.. aldım boyadım bu çıktı :)) iyi ki de bu çıktı :)) bi arkadaşın da dediği gibi açık ama doğal azcık turuncuya çalıyo ama harika bi renk oldu.. herkes ama herkes mağazadaki insanlar + kuaföre gittiğimde oraya gelmiş olan bayanlar bile saçımın rengini soruyor :) bu renkle çok mutluyum yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum + hiç yıpranma felan yok.. + bide ben artık bu boyayı bulamamaya başladım.. istanbuldaki bir sürü kozmetikçiye bakıyorum ama bu boya yok.. tek biyerde buluyorum büyük bir markette reklam olmasın die isim vermiyorum orda da biterse yandım :s
şunu siyah saç üzerine süren yok mu ya:85:
açmaz diyorsun yani ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?