bir kere netten bakmayın hiç.durun bakalım doktorlar bir baksın.bu sene grip kanda mikrop falan çok yaygın.daha çok küçük enfeksiyondan vücud direnci düşmüştür belkide.allah korusun lösemide olsa tedavisi olan bir hastalık.rabbim dermansız dert vermesin.acil şifalar dilerim.merhaba
Kuzenim son 2 haftada geçmeyen enfeksiyon ateş nedeniyle acile gidiyor. Yapılan tahlillerde kan değerlerinin çok düşük olduğu lenf bezlerinin şiştiği görülüyor. Doktor alelacele ileri araştırılması için eğitim araştırmaya yönlendirmiş.. şu an tahlil aşamasında
Kısacası Allahım korusun kötü bişey çıkar diye çok korkuyoruz.. daha 7 yaşında..
Var mı etrafınızda bu durumları yaşayıp sağlıklı sonuç alan?
İnşallah kötü bir durum yoktur Rabbim herkesi tüm evlatlarımızı korusun inşallah..
Bir durun Allah aşkına nasıl böyle kötü bir hastalığı hemen kondurabiliyorsunuz daha ortada birşey yok detaylı araştırılacak sadece sakin olun internetten falan da bakmayın Allah korusun
Umarım su anki tablo başka bir nedene dayaniyordur.Buyuk geçmiş olsun
Benim enfeksiyon feci var halsizlik var yine de böyle bir şey demiyorum. Allah korusun. Öyle düşünmeyin.
Enfeksiyonda ateş olur yani bunlar olağan şeyler.
Doktor doğal olarak araştırılmasını ister çünkü o her ihtimali düşünür. Mecbur buna.
Allah acil şifalar versin korktuğunuza uğratmasın inşallah..Insallah kotu birsey degildir ayni korkuyu yasiyoruz.babam oksuruk nedeni ile doktora gitti doktor akcigerde lenft nodul gormus gogus hastaliklarina yonlendirdi biyopsi yapicak .cok korkuyoruz sonucun kotu cikma ihtimalinden
eniştem de yaşadı, içeri değil dışarı doğru şişmişti lenf bezleri tedavi gördü ( kemoterapi gibi) ama şuan iyi, aklınıza kötü şeyler getirmeyin, onun bünyesi hücreleri taze hiç bişey çıkmaz..doktorlar pireyi deve yapıyor bazen.merhaba
Kuzenim son 2 haftada geçmeyen enfeksiyon ateş nedeniyle acile gidiyor. Yapılan tahlillerde kan değerlerinin çok düşük olduğu lenf bezlerinin şiştiği görülüyor. Doktor alelacele ileri araştırılması için eğitim araştırmaya yönlendirmiş.. şu an tahlil aşamasında
Kısacası Allahım korusun kötü bişey çıkar diye çok korkuyoruz.. daha 7 yaşında..
Var mı etrafınızda bu durumları yaşayıp sağlıklı sonuç alan?
İnşallah kötü bir durum yoktur Rabbim herkesi tüm evlatlarımızı korusun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?