Lösemi???

Canım hangi değerleri düşük bilmiyorum ama bazı viral enfeksiyonlarda bazı değerler geçici olarak değişebiliyormuş. O nedenle hemen kötü şeyler getirmeyin aklınıza, rabbim şifa versin.

Bir yakınımın ama onun çok ünlü özel hastanede tahlilleri katılmıştı devlet hastanesinde olmadığı anlaşıldı

Hepinize çok teşekkür ediyorum...

Hastaneye yatırmışlar.. Yarın profesör gelip bakacakmış..

Rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallah

Canım lenf bezleri enfeksiyona tepki olarak da büyürler.periferik yayma hızlı fikir verir.onu yaptırın . Dr görevi her ihtimali düşünmek . Üzülmeyin

Maalesef sonuç olumsuz..

Şimdi yayılım var mı diye bakıcaklar..

Rabbim tüm şifa bekleyen kullarına şifa versin.. ne diyeceğimi bilemiyorum...

Yorum yazmamıştım ama konuyu takip ediyordum. Çok çok üzgünüm. Ama bu hastalık prognozu en iyi kanserlerden biri. Güçlü olun. Bunu sizi teselli etmek için değil gerçekler olduğu için söylüyorum. Artık grip gibi oldu lösemi. Eminim miniğiniz bu hastalığı yenecek. Ben de dualarımda yer vereceğim kuzeninize. Rabbim şifa verir inşallah.

Maalesef sonuç olumsuz..

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Umutsuzluğa kapılmayın asla. İyileşme oranı çok yüksek kuzucuk daha çok küçük, atlatacaktır. Bizi de habersiz bırakmayın

Bir hafta on günün içerisinde çıktı. Öncesinde bir şikayet yoktu.. inşallah iyi seyirlidir inşallah yayılmamıştır.

Lösemi değil de kemik kanseri geçirdim 11 yaşında.
Bak 31 yaşındayım öğretmenim ve anne olacağım inşallah. insanı daha güçlü yapıyor zorluklar.
Ağır bir kemoterapi tedavisi gördüm 2 yıl. Ama moral çok önemli zaten yaşı küçük olduğu için muhtemelen benim gibi idrak edemeyecektir. Annemle babam her istediğimi yaptığı için iyi ki hasta olmuşum bile dedim o zamanlar.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Küçüğün moralini bozmasına asla izin vermeyin.

Ah ah bu olayları tam 3 yıl önce yaşadım oğlum ishal olmustu soğuk algınlığı bir turlu ateşini dusuremıyorduk tabiki hastaneye basvurdk.bizimde kan sonuclarımız çok kotu cıktı ve dalagında büyüme gözlendi ..apar topar çocuğu bizden nasıl aldılar bılemedım ki ..yeni kanlar bilmediğim testler biranda anlam veremedıgım bir kaosun içinde buldum kendimi.doktorlar bizi özel odaya aldılar bize birşeyler anlatmaya çalışıyorlar başka doktorları arayıp bilgi alıyorlar. En son eşime donup galiba bizim çocuğumuz lösemi dediğimi hatırlıyorum..hayatımın en kotu günüydü...sonra bir doktor geldi bu hastanenin yetersiz olduğunu çocuğumuzu dusunuyorsak daha kapsamlı bir hastaneye ne yapıp edip gıtmemızı söyledi bizde elimizden geleni yaptık baska vır hastaneye sevkını aldırdık.. ordada bir suru araştırmanın sonucunda evet cocugumu z kan hastasıydı ama çok şükür lösemi değildi..çok farklı bir kan hastalığı çıktı ama yaşadıklarımız da bize yetti ..hamdolsun rabbıme .bu tur durumlarda hep kötüyü dusunmemızı sağlıyorlar ama sakın olun ınsaAllah bir sorun cıkmaz

Maalesef sonuç olumsuz..

İlk gittiğimiz hastane bize yayma testinde lösemi olduğunu söyledi ama dıger hastanede aynı test yapıldığında sonuç daha farklı cıktı ve kesinlikle lösemiden şüphelenmedikerini söylediler..başka bir hastanede testi yenılesenız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…