Lösemi???

aynı durumda eşim hastaneye yattık kemik iliği aspirasyonu yapıldı en net cevabı o veriyor
büyük ihtimal akut lenfoblast lösemi çocuklarda cvp oranı çok yüksek bu yüzden içiniz ferah olsun
ondan önceki belirtiler nelerdi bizde baş ağrısı baş dönmesi kaval kemiği agrısı iştahsızlık halsizlik
kaşıdığı yerler morarması nokta şeklinde morarırlık cilde solgunluk diş eti kanaması gibi
şimdi düşündükçe ne kadar çok belirti vermiş diyorum
ALLAHIM AFFINI VE AFİYETİNİ NASİP ETSİN İNŞ.

Geçmeyen ateş ve lenf bezlerinin şişmesi idi şikayeti.. aynen akut lenfoblastik lösemi imiş.. Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına hayırlı şifalar versin arasında da eşinize inşallah. Belirtilere bakınca sanki çok ortada gibi geliyor ama insan konduramıyor işte..

AMİN allah razı olsun canım benim
cocuk yaşlarda %90 tedaviye cvp verme oranı canım
ama çok dikkatli edilmeli kan netrofil 1,000 altındaysa eğer
nötropeni oluyor tek kullanımlık ve çiğ sebze meyve (ince kabuklu yasak)
ziyaretçi kesinlikle yasaktı bizde
tabiri caizse cam fanusun içinde yaşanlıyor
eşime söyledim gitmedi sonra ikna ettim baş ağrısını söylemiş
Rabbim nasip etmeyince etmiyor

Şimdi ne durumda eşiniz tedavi başladı mı?

Şimdi ne durumda eşiniz tedavi başladı mı?

başladık 1. kür bitti 2. küre başlayamıyoruz ateş düşeremiyorlar onu araştırıyorlar
yetişkinlerde cocuklara nazaran oran daha düşüyor
all adı altında daha ayrılıyor b hücresi t hücresi olarak
bizim ki b hücresi

Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.. orana falan bakmıyor öyle düşünmeyin Rabbim ol derse oluyor.. inşallah siz de teyzem de tüm hastalar bu günleri görmemişe dönersiniz hayırlısı ile..

Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.. orana falan bakmıyor öyle düşünmeyin Rabbim ol derse oluyor.. inşallah siz de teyzem de tüm hastalar bu günleri görmemişe dönersiniz hayırlısı ile..

tabi orası öyle canım ama insan oğlu yine düşünüyoruz teyzeni ayakta tutarsanız
daha güçlü olur daha çabuk toparlayıp çare aramaya başlar canım elhamdülillah daha iyi olacağız
Rabbimin bir bildiği var ki bu misafiri yolladı istanbulda mı teyzeniz

Evet marmara eğitim araştırmada yatıyor şimdi. Daha teşhis yeni kondu şı an kortizon veriliyormuş ne için bilmiyorum ama kemoterapi ye başlanacakmış .. şu an bir şokta teyzem kendini suçluyor.. yavaş yavaş alışacak inşallah bu süreçleri çok kolay atlatırsınız

amin cümlemizin inş.
kortizon kan kanseri olan için kanserin ilerlemesini durdurmak için veriliyor
korkmasın bacak ve kol kasları eriyecek
ayrıca teyzen öğrendiği an hastaneye yatırdı
burda suçlanalıcak durum yok canım
böyle teselli verebilirsiniz
eğer bir şey demezseniz daha çok kahreder kendini
ben eşimden biliyorum

Zaten söylüyorduk ama sağolsun drlar çok rahatlatmış.. sizlik bişey yok kendinizi suçlamayın vs demiş.. işte siz dövdünüz siz okula götürdünüz siz düzenli yemek yedirmediniz diye olmadı bu düşünceleri atın kafanızdan demiş...

Çok zayıf yeğenim nasıl olacak bilemiyorum teyzem kaldıramaz diye korkuyor..

hastanede olduğu sürece korkmayın gerekirse takviye ediyorlar
aşılar yapılıyor bağışıklık sistemini kuvetlendirici

teşhis nasıl kondu canım?
kan tahlili vs ile mi? hangi tahlille anlaşıldı

teşhis nasıl kondu canım?
kan tahlili vs ile mi? hangi tahlille anlaşıldı

hastaneye geçmeyen grip diye gittik
kan tahlilinden hemoglabinden ön tanı konuldu devlet hastanesinde
trombosit lökosit vb düşüktü ve eğitim araştırmaya sevkedildik
orda yayma kan tahlili vb kemik iliği aspirasyon yapıldı son noktayı koydu

Anladım canım rabbim tez zamanda şifasını versin , bu da söyle bi dönem oldu sizin için hayat nelerle tanıştırıyor bizi , şuan eşin hastanede mi yatıyor

Anladım canım rabbim tez zamanda şifasını versin , bu da söyle bi dönem oldu sizin için hayat nelerle tanıştırıyor bizi , şuan eşin hastanede mi yatıyor

amin canım evet hastanedeyiz çıkamıyoruz
kan değerlerimiz çok düşük ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…