LÖSEMİ...

kız kardeşimin kaç gündür ateşi hep yüksek
sürekli acildeyiz önemli bir şey yok diye iğne vurup yolladılar
yoğun ve izinsiz çalışmasına bağladık
dün de kendisi gitmiş acile haberim yoktu doktor gene pek önemsememiş
kardeşim kanına bakmalarını kendini iyi hissetmediğini söylemiş
zar zor kan almışlar
sonuçları göstermeye ikimiz gittik
doktor işin rengi değişti dedi
aynı anda birbirimize baktık çok değişik saniyelerdi
viral bir hastalıkta olabileceğini ama lösemi belirtileri olduğunu preferik yayma ile baktırmamızı söyledi
bugün gidecek annem babamla işten dolayı yanında olamıcam
dün ona yorgunluktandır kaç gündür yemek bile yemiyorsun ondandır dedim ama
içimi bir şey kemiriyor
içimde bir his var
sanırım o kötü ihtimal olacak ama bunu ona hiç yansıtmıyorum
nolur dua edin
şimdi ne olacak nasıl yol izlicez bilenler yardım etsin
ben lösevde gönüllü birisiyim faaliyetlerine de katıldım ama başımıza geleceğini düşünmemiştim
tam anlamıyla ne yapılır bilmiyorum
Rabbım bizleri korktuklarimizla sınamasın inşAllah. Sonuçları güzel gelir Rabbım sifa versin. Gönlünüzü ferah tutun. Bu mübarek günlerde bol bol dua edin. Bende kısmet olursa namazlarımdan sonra kardeşinize dua edecem. Adı nedir?

girlinred senin yorumları severim cidden ama harbi bu ne alaka kızın bu konusunda sorulacak şey mi 🙄🙄
İyi de kardeşi sağlıklıymış sorun yok okudum ön sayfaları. Senin gibi bilip bilmeden beğenmedim atanlar da bir zahmet baksalarmış ön sayfalara. Gereksiz işler. Konuyu hortlatan da ayrı gereksiz, 5 sene geçmiş açılalı

İyi de kardeşi sağlıklıymış sorun yok okudum ön sayfaları. Senin gibi bilip bilmeden beğenmedim atanlar da bir zahmet baksalarmış ön sayfalara. Gereksiz işler. Konuyu hortlatan da ayrı gereksiz, 5 sene geçmiş açılalı
Diğer beğenmedim atanları bilemem ama kendim için soyliyim bu konunun üzerine ne alaka geldi cidden. Bende okudum sağlıklı olduğunu bu ayrı ama merak ediyorsan özelden mesaj atabilirsin veya başka bir konusuna yazarsın ne biliyim yersiz olmuş kardesinin lösemi şüphesi konusunda evlendin mi diye sorman.

Diğer beğenmedim atanları bilemem ama kendim için soyliyim bu konunun üzerine ne alaka geldi cidden. Bende okudum sağlıklı olduğunu bu ayrı ama merak ediyorsan özelden mesaj atabilirsin veya başka bir konusuna yazarsın ne biliyim yersiz olmuş kardesinin lösemi şüphesi konusunda evlendin mi diye sorman.
Beş yılda bu konunun etkisinden kurtulmuşlardır herhalde, sorun bile yokmuş neticede. Konu sahibi buraya yazan biri değil, görünce aklıma geldi.

Hiç öyle karamsarlığa kapılmayın. Hamileyken yaşadı kuzenim bu hastalığı, 28 yaşındaydı. Babam 70 yaşında atlattı 4 sene oldu. Önemli olan iyi bir doktor, doğru tedavi. Kısa sürede doğru doktora ulaşıp hemen tedaviye başlanması iyi olur. Gerisi sabır metanet, zor bir süreç ama geçiyor İnan’ın ki geçecek.
doktor önerebilirmisiniz

kız kardeşimin kaç gündür ateşi hep yüksek
sürekli acildeyiz önemli bir şey yok diye iğne vurup yolladılar
yoğun ve izinsiz çalışmasına bağladık
dün de kendisi gitmiş acile haberim yoktu doktor gene pek önemsememiş
kardeşim kanına bakmalarını kendini iyi hissetmediğini söylemiş
zar zor kan almışlar
sonuçları göstermeye ikimiz gittik
doktor işin rengi değişti dedi
aynı anda birbirimize baktık çok değişik saniyelerdi
viral bir hastalıkta olabileceğini ama lösemi belirtileri olduğunu preferik yayma ile baktırmamızı söyledi
bugün gidecek annem babamla işten dolayı yanında olamıcam
dün ona yorgunluktandır kaç gündür yemek bile yemiyorsun ondandır dedim ama
içimi bir şey kemiriyor
içimde bir his var
sanırım o kötü ihtimal olacak ama bunu ona hiç yansıtmıyorum
nolur dua edin
şimdi ne olacak nasıl yol izlicez bilenler yardım etsin
ben lösevde gönüllü birisiyim faaliyetlerine de katıldım ama başımıza geleceğini düşünmemiştim
tam anlamıyla ne yapılır bilmiyorum
Doktorlara da ayrı öfkelendim nasil bir savsaklik anlamıyorum ayrica zaten kanser belirtilerinde yorgunluk vs var diye durmuştum inşallah değildir ☹️ dualarım sizinle

Back
X