sağane gıı takılsın keyte
biz yapınca oluyo onlar yapınca niçun olmasın sositososito
Öğrenipte gelin ya:umursamaz:
Ben derdim şimdi ama inanmazsınız bana:umursamaz:
Öğrenipte gelin ya:umursamaz:
Ben derdim şimdi ama inanmazsınız bana:umursamaz:
aday tekrar döndüklerinde uçakta 2 yabancı vardı
sayid in yanındaki polis bi kadın vardı
bide esmer bi adam onlar widmorun ajanı mı acaba
hooof, bi daha izle, öyle gel.lmaz:
nolur de be ben anlamadım onların kim olduğunu
şimdide conla takılıyolar adanın öbür tarafında
nolur de be ben anlamadım onların kim olduğunu
şimdide conla takılıyolar adanın öbür tarafında
Adanın öbür tarafında filan değillerki. başka bir adadalar.Hatta başka bir zamanda. Günümüzdeler yani. Cek, Keyt, Hörli başka zamanda 1977. Gerçi hepsi son bölümde aynı adada toplandılar ama.
Bu İlana ve Ceaser aslında cekıp'ın adamı. yani cekıp İlanadan yardım istemişti hatırlarsan İlana hastanede her tarafı sarılı yatarken.
İlana Con'un cansız bedenini getirip Riçırta göstermeseydi kimse anlamıycaktı diğerinin karaduman olduğunu.
Bak şimdi anlatıyorum haline acıdım tamam:umursamaz:
Şimdi uçakla dönenler kadın olan hani sayidi tutuklayan aslında jekin babasının görümcesi yani bunu 8.sezonda anladık çoktan ama sen daha izlemedin:umursamaz:
O kadın yıllar yıllar önce yeğeni olan çarliyi kundaktaykene adanın cami avlusuna bırakmış:umursamaz:Sonra içi sinmemiş geri almak için adaya dönüyozemuszemus
Uçaktaki o adamda, bu kadının dayısının karısıopuyorumnanaktanO da tee yıllar yıllar önce babasını öldürmüş patlatmış yane. O da john lokezemuszemusO yüzden john önüne gelen yeri patlatıyoşakkıdı
He bak üşenmedim anlattım işte:CüvCüv:
Ne dalga geçiyon..:roflol::roflol:
Bak şimdi anlatıyorum haline acıdım tamam:umursamaz:
Şimdi uçakla dönenler kadın olan hani sayidi tutuklayan aslında jekin babasının görümcesi yani bunu 8.sezonda anladık çoktan ama sen daha izlemedin:umursamaz:
O kadın yıllar yıllar önce yeğeni olan çarliyi kundaktaykene adanın cami avlusuna bırakmış:umursamaz:Sonra içi sinmemiş geri almak için adaya dönüyozemuszemus
Uçaktaki o adamda, bu kadının dayısının karısıopuyorumnanaktanO da tee yıllar yıllar önce babasını öldürmüş patlatmış yane. O da john lokezemuszemusO yüzden john önüne gelen yeri patlatıyoşakkıdı
He bak üşenmedim anlattım işte:CüvCüv:
zuhahaha, çatlak, Nev lan bir an önce Şubat-Mart olsun bizim şu salak lost başlasın, yine kendmizden geçelim istiyorum:gitme:
Biz lostu biliyoruz sadece biraz kafamız karıştı..-tatlicadiarzu-:dilcikar:
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
oarslancan, pofidi
Pofidi sorularınla kaçırdın herkesi oysa ne kalabalıktı burası:roflol:
olsun yinede kuzum la lady34 cevap veriyo bana bişey soruncaa.s.
sende ha sana dediklerini bana söylüyon saf buldun tabi
acını benden çıkarıyonhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?