Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de şimdi altyazısız izlicem kısçeler.İngilizcesinden genelini, konuşulanları anlıyorum ama çok önemli cümleler, ne bilim 2 li diyaloglarda argo ya da amerikan deyimi filan kullanılıyorsa filan olunca kaçırıyorum ...
Ama napim bekleyemicem altyazısını...

Lost'u yeni izleyenlerdenim : )
askim tum sezonlarin dvd sini bulmus almis ...her aksam en az 2 bolum izliyoruz ...
cok guzel gercekten ,surukleyici ....
bakalim neler olacak su an sezon 1
7.bolumdeyiz : )

askim tum sezonlarin dvd sini bulmus almis ...her aksam en az 2 bolum izliyoruz ...

zepim keşke senin yerinde olsam yani yeni başlıo olsam off ne güzeldir şimdi onu izlemesi yaa.ben 4 sezonu hiç kalkmadan 1 haftada bitirmiştim ne zorum varsa izle işte dimi yavaş yavaş.şimdi bekle işin yoksa.beklemekte sinir bozucu.tadını çıkar canımcım.ii seyirler

ilahi canim : )))tsk ederim :1hug:

Ama gercekten insani merakta birakan bir dizi; esime kalsa bir oturusta 3-4 bolum bitirmek istiyorda ben ''yok yeter bu kadar '' diyorum : )

bencede cnm ağır ağır bitiverince insan sinir oluyo.o bitince prison break e başla offf oda nasıl sürükleyici anlatamam.belki izlemişssindir onu.ama izlemediysen kesinlikle tavsie ederim.ay dizi manyağı oldum yaaaa.hepsi bitti şimdi kalakaldım öle.yeni arayışlar içersindeyim önerileriniz varsa beklerim

Nevbahar bekliyoz, çatlamadan yetiştir şunları , nolur..............

Ben şimdi lostu ingilizcesinden izleyeceğimmm!!!!Yaşasıııınn!Bekleyemedim akşama kadar:F

Öff be öfff, 40 saatte indir işin yoksa.:dilcikar: Daha 1 saat 42 dk var bitmesine.kafamçokkarıştı

Öff be öfff, 40 saatte indir işin yoksa.:dilcikar: Daha 1 saat 42 dk var bitmesine.kafamçokkarıştı

Sabah netload çok hızlıydı kuzum 20 dakikada indi şimdi indireyim dedim 3 saat veriyor millet hücum etti ya ondandırsenağlama

zepp sen nasil kacirdin bunu, genelde ilklerde olurdun
teknolaci cilgini gadinŞeniz
nasil bekliyon ayol günde 2 bölüm izliyomussun,
ben 24 saat kalkmadan izlemisdimkafamçokkarıştı

Daha ben de izlemedim ama inanın elimden geleni yapacam akşama hazır olun

gece izlicem ben, acele etme nev sindire sindire ekle hec acele etme:içelim:
tabi sabirsiz lost hayranlari simdi tasa tutucak benisırnaşık şey

Sabah netload çok hızlıydı kuzum 20 dakikada indi şimdi indireyim dedim 3 saat veriyor millet hücum etti ya ondandırsenağlama

Vay ağzını kırdıklarım. Benim indirdiğim saatimi buldu millet be:mymeka:, 18.00 çıkıcam. O zamana kadar biter inşallah.:a015:

Vay ağzını kırdıklarım. Benim indirdiğim saatimi buldu millet be:mymeka:, 18.00 çıkıcam. O zamana kadar biter inşallah.:a015:

Bak ozaman sana öneri link inerken nette başka bişey kullanma kkda fazla gezme, msn sakın açma çok düşürüyor hızı, ben dizi indirirken genelde neti hiç kullanmamaya çalışıyorum baya fark ediyor ozaman 6 ya kadar yetişir yada baktın yetişmeyecek gibi olursa kotalılar için olanı indir kuzum gerçi alt yazı kotalılara hemen çıkmazdasenağlama

E eyi madem. Ben gidiyom kızlar, yarın görüşürük kriter yaparkene:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…