Ben iki bölümüde indirdim biraz baktım heyecan yapıp kapattım:roflol:
ALt yazıda çıkarsa tam olcak[/QUOT
:roflol::roflol::roflol:
bak şimdi bende heyecan yaptımm.canım buraya nezaman koyuyosun.çat die yarılcam meraktan
Lostun ilk bölümü düşmemiş ama ikinci bölümü düşmüş biliyosunuz iki bölüm izleyecez lostu.
Eğer ayarlayabilirsem bu akşam kk dna izlersiniz
Ben iki bölümüde indirdim biraz baktım heyecan yapıp kapattım:roflol:
ALt yazıda çıkarsa tam olcak[/QUOT
:roflol::roflol::roflol:
bak şimdi bende heyecan yaptımm.canım buraya nezaman koyuyosun.çat die yarılcam meraktan
Canım şöyleki alt yazı çıktıktan sonra video içine altyazıyı gömüyorum sonra upload ediyorum nereden baksan 7 saatimi alıyor. Hele bu bir de 2 bölüm.
Ama merak etmeyin bu sefer işyerinden indirdim:roflol:Akşam yüklemesi kalıcak.
Canım şöyleki alt yazı çıktıktan sonra video içine altyazıyı gömüyorum sonra upload ediyorum nereden baksan 7 saatimi alıyor. Hele bu bir de 2 bölüm.
Ama merak etmeyin bu sefer işyerinden indirdim:roflol:Akşam yüklemesi kalıcak.
süpeeersin cnm.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Lost'u yeni izleyenlerdenim : )
askim tum sezonlarin dvd sini bulmus almis ...her aksam en az 2 bolum izliyoruz ...
cok guzel gercekten ,surukleyici ....
bakalim neler olacak su an sezon 1
7.bolumdeyiz : )
zepim keşke senin yerinde olsam yani yeni başlıo olsam off ne güzeldir şimdi onu izlemesi yaa.ben 4 sezonu hiç kalkmadan 1 haftada bitirmiştim ne zorum varsa izle işte dimi yavaş yavaş.şimdi bekle işin yoksa.beklemekte sinir bozucu.tadını çıkar canımcım.ii seyirler
Nevbahar bekliyoz, çatlamadan yetiştir şunları , nolur..............
Öff be öfff, 40 saatte indir işin yoksa.:dilcikar: Daha 1 saat 42 dk var bitmesine.kafamçokkarıştı
zepp sen nasil kacirdin bunu, genelde ilklerde olurdunLost'u yeni izleyenlerdenim : )
askim tum sezonlarin dvd sini bulmus almis ...her aksam en az 2 bolum izliyoruz ...
cok guzel gercekten ,surukleyici ....
bakalim neler olacak su an sezon 1
7.bolumdeyiz : )
Daha ben de izlemedim ama inanın elimden geleni yapacam akşama hazır olun
Sabah netload çok hızlıydı kuzum 20 dakikada indi şimdi indireyim dedim 3 saat veriyor millet hücum etti ya ondandırsenağlama
Vay ağzını kırdıklarım. Benim indirdiğim saatimi buldu millet be:mymeka:, 18.00 çıkıcam. O zamana kadar biter inşallah.:a015:
Bak ozaman sana öneri link inerken nette başka bişey kullanma kkda fazla gezme, msn sakın açma çok düşürüyor hızı, ben dizi indirirken genelde neti hiç kullanmamaya çalışıyorum baya fark ediyor ozaman 6 ya kadar yetişir yada baktın yetişmeyecek gibi olursa kotalılar için olanı indir kuzum gerçi alt yazı kotalılara hemen çıkmazdasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?