Kız sen bakma höst:1ninca:
Yorumlarımızı da okuma sakın sen daha ilk sezonlardasın bakma sen kopyacılostculuk etme:roflol:
Nev, Allah bin kere razı olsun, Allah tez zamanda muradını versin, Allah hayırlısıyla Richard gibi yağuşuhlu bir koca bulmanı nasip etsin, çoluk çocuğa karışasında halimizi anlayasın, akşam kocan eve gelince ayaklarını yıkayasın, Lost adasında karadumanın gazabından kurtulasın, Mr. Eko ile satranç oynayasın, Peny'nin çocuğunun süt anası olasın, Widmore'un hizmetçisi, aynı zamanda sağ kolu olasın.
Akşam misafir geldi izleyemedim. K.K'dan izliyim bari:lepi:
Nev, 2.bölüm çalışmıyor len.:mymeka: Unavailable diyor. Netcez şincik
eee noldu şimdi.benneyaptımki. İzledim 2 bölümüde. Bir p.h anladıysam noliyim.kafamçokkarıştı. Ada bir ileri bir geri, yalama oldu yazıklaelaelaelaelae Ben, adayı taşıyınca zamanda sabit kalmıyorlar demekki. Bir geçmişe gidip, bir geleceğe gidiyorlar. ne iş ya.2.Bölümdeki kasap kadın kim. Yine 2.bölüm son görüntüdeki o yaşlı beyaz saçlı kadını nerede görmüştüm, hatırlıycam ama:uhm:. Sayid niye Hurley'e Ben'den uzak durmasını, o ne derse tersini yapması gerektiğini söyledi. Sayid'i yaralayanlar kimler. Widmore'un adamlarımı. Kate'e kan testi için gelen avukatlar kimin adamları. Widmore'unmu. Ula her kapı Widmore'a çıkıyor iyimi. sengözlerimebaksanab Adada bizimkilere saldıranlar kimler. Dharmacılarmı. Charlotte'e ne oldu son zaman değişiminden sonra. Daniel Faraday daha fazla şey biliyor ama çaktırmıyor köfte.
Ne olacak adadaki bizimkilerin hali:çok üzgünüm:
Akşam bir daha izliyim, kafam şarj etmedi yeminle.benneyaptımki
Faradayın amacı bu aydınlanmayı durdurmak yoksa devamlı ada ileri geri gidecek. Hatırlarsanız 108 dakikada bir tuşa basılmasında ki amaçta demekki zamanı sabitlemekti, ve dün okuduğumuz teoride adam şunu doğru bilmiş. Demişti ki; Zamanda ileri geri gidebilirsin ama hiç bişeyi değiştiremezsin, o nedenle adada lock iyileşti rosenin kanseri geçti demiştiya.
Dün hatırlıyormusunuz Boon ile lock o uçağı bulduklarında lockun bacağı yaralıydı ve boonu çıkarttı o uçağa, ama zamanda geri gidince lock hemen kendi çıkmaya yeltenmi ve ethan tarafından gene aynı bacaktan vuruldu yani çıkamadı kader ona izin vermedi. Yani lock yaralanması gerekiyordu ama sebep farklı olabiliyordu.
Offf çok karışık ya delirtir bu dizi adamıdelikafadulden
S05E03 ''Jughead'' Promo
[dailymotion]video/x83y24_l0st-503-jughead-promo_people[/dailymotion]
Varya haftayaki bölüm çok tehlikeli laelaelaelaelae
Şimdi hani gemide bir adam kafayı yemişti aynısı sonra desmonda olmuştu ve desmond sabitini buldu ve kurtuldu hani.
Şimdi charlota aynısı olacak sanırım danny ondan burnunda kan görünce çok panikledi.
Ve kendini sağlama almak için desmondu sabiti yapıp annesine gönderdi.
Eğer ada sabitlenmezse hepsi bu şekilde ölecek sanırsam. O nedenle 6 kişininde dönmesi gerekli ama neden bu kadar önemli anlamıyorum.
Ayrıca lock ölü ama adada yaşıyor. Eğer zamanın geriye gitmesinden dolayı yaşıyorsa boon yada charliyide görmemiz gerekmezmiydibenneyaptımki
Ayrıca richard neden locka görevin ölmek dedi.
Pusula olayı benimde kafamı karıştırdı ama hatırlarsanız lock çocukken richard geldi onun kaldığı yurda ve 3 tane alet koymuştu hangisi senin demişti. Sonrada hangisi zaten senin demişti ve lock bıçağı seçince sinirlenip gitmişti. Sanırım pusulayı seçmesini istiyordu ve pusulayı ondan mı verdi.
Aman allasen kafa mı kaldı daha fazla yazarsam saçmalayacam ha
Heee, Mikovski'yi diyon sen. Hakket la. ben niye bunu düşünemedim. Sen düşündüğüne göre ben hayde hayde düşünürüm.İyide niye önce Charlotte'te başladı bu olay. hepsinde birden başlasa, arada ayrı gayrı olmasa olmazmıydı.
Pusula olayında da haklısın galiba Nev. Aferin len sana:hooray:
Niye 70 saat kaldı.70 saati geçirince nolacak. Bir daha asla dönemeyeceklermi. Hem dönmek isteyen kim,Jack dışındakilerin tuzu kuru, bir o sıyırmış.
O yaşlı kadının faraday'ın anası olduğunu nerden çıkardın Nev. 5.Sezon 1.bölümün ilk dakikalarında Dharmacıların doktoru vardıya hani çinli, kayaların arkasında Ben'in adayı taşımak için kullandığı o zımbırtı her neyse işte, o aleti gördü. hem orada Faraday'da vardı. Bu Faraday'ı bu sezon bolca izliycez kanımca.
Noliyi la bu adada:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?