Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nihayet izledim,ay beynim döndü,
cok heyecanli olacak bu sezon.

Nev, Allah bin kere razı olsun, Allah tez zamanda muradını versin, Allah hayırlısıyla Richard gibi yağuşuhlu bir koca bulmanı nasip etsin, çoluk çocuğa karışasında halimizi anlayasın, akşam kocan eve gelince ayaklarını yıkayasın, Lost adasında karadumanın gazabından kurtulasın, Mr. Eko ile satranç oynayasın, Peny'nin çocuğunun süt anası olasın, Widmore'un hizmetçisi, aynı zamanda sağ kolu olasın.

Akşam misafir geldi izleyemedim. K.K'dan izliyim bari:lepi:

Nev, 2.bölüm çalışmıyor len.:mymeka: Unavailable diyor. Netcez şincik

Evet galiba 6. sezonda bitireceklermiş lostu. Ama dün izledim iki bölümü çok heyecanlı yaaaa!!Bu sezon süper geçecek. Ama çok kısa sürüyooor. Nedeeeenn?

Nev, 2.bölüm çalışmıyor len.:mymeka: Unavailable diyor. Netcez şincik

Bu kadar iltifat üstüne beddua :roflol::roflol::roflol:

Dur kuzumcum hemen bakayım silinmemiştir de megavideo bazen böyle arıza ediyor hemen bakıyorum:a015:

eee noldu şimdi.benneyaptımki. İzledim 2 bölümüde. Bir p.h anladıysam noliyim.kafamçokkarıştı. Ada bir ileri bir geri, yalama oldu yazıklaelaelaelaelae Ben, adayı taşıyınca zamanda sabit kalmıyorlar demekki. Bir geçmişe gidip, bir geleceğe gidiyorlar. ne iş ya.2.Bölümdeki kasap kadın kim. Yine 2.bölüm son görüntüdeki o yaşlı beyaz saçlı kadını nerede görmüştüm, hatırlıycam ama:uhm:. Sayid niye Hurley'e Ben'den uzak durmasını, o ne derse tersini yapması gerektiğini söyledi. Sayid'i yaralayanlar kimler. Widmore'un adamlarımı. Kate'e kan testi için gelen avukatlar kimin adamları. Widmore'unmu. Ula her kapı Widmore'a çıkıyor iyimi. sengözlerimebaksanab Adada bizimkilere saldıranlar kimler. Dharmacılarmı. Charlotte'e ne oldu son zaman değişiminden sonra. Daniel Faraday daha fazla şey biliyor ama çaktırmıyor köfte.

Ne olacak adadaki bizimkilerin hali:çok üzgünüm:

Akşam bir daha izliyim, kafam şarj etmedi yeminle.benneyaptımki

O yaşlı kadını bende sonradan çıkarttım hatırlarsan bir bölüm desmond zamandan gezmişti ve mor yılan amblemli bir kadınla bankta konuşmuştu işte o kadın bu kadın ayrıca başka bölümdede diğerlerinin köyünde görmüştük o kadını.

Sanıyorum adaya gidişi tek bilen yada hesaplayabilen kişi o kadın.

Kasaptaki kadın Ben'e hayret nasıl kandırdın deyince aklım karışmıştı benimde, acaba planı başka mı diye ama gördükkü evet adaya gitmek istiyor, Kate'e gelen avukatlar kesin widmorenin adamları çünkü adada diğer kalanların yaşadığından emin olmak filan istiyor sanıyorum.

Ateşli oklarda aklım çok karışmıştı ama sonra dharmacıları gördükya sanıyorum en son daha Ben çocuk olduğu babasıyla adaya yeni geldiği zamana gittiler.

Faradayın amacı bu aydınlanmayı durdurmak yoksa devamlı ada ileri geri gidecek. Hatırlarsanız 108 dakikada bir tuşa basılmasında ki amaçta demekki zamanı sabitlemekti, ve dün okuduğumuz teoride adam şunu doğru bilmiş. Demişti ki; Zamanda ileri geri gidebilirsin ama hiç bişeyi değiştiremezsin, o nedenle adada lock iyileşti rosenin kanseri geçti demiştiya.

Dün hatırlıyormusunuz Boon ile lock o uçağı bulduklarında lockun bacağı yaralıydı ve boonu çıkarttı o uçağa, ama zamanda geri gidince lock hemen kendi çıkmaya yeltenmi ve ethan tarafından gene aynı bacaktan vuruldu yani çıkamadı kader ona izin vermedi. Yani lock yaralanması gerekiyordu ama sebep farklı olabiliyordu.

Offf çok karışık ya delirtir bu dizi adamıdelikafadulden

Her 108 dk bir düğmeye basılması zamanı sabitlemek için olabilir. Ama ambar patladıktan sonra niye ada ileri geri gitmedi.benneyaptımki Onu sabitleyen ne oldu.(Kaçırdığım şeyler var kanımcakafamçokkarıştı) 4.sezon son bölümde Miles, Charlotte'a bu kadar aradıktan sonra geri dönmek istemen tuhaf" demişti. Niye ya.:mymeka: Şimdi biz 5.sezon 2.bölümü Ben'in çocukluğundamı bitirdik.benneyaptımki Desmond Faraday'ın söylemesi üzerine Oxford'a gidecek de nolacak.Richard, John'a bir sonraki karşılaşmamızda seni tanımıyor olacağım bu pusulayı bana ver" diye niye söyledi. napıcak pusulayı allasen. Ulan ben bunu tanıyormuşum mu diyecek. Şimdi bunlar birleşmeyi başarabilirlerse adaya döndüklerinde tarih ne olacak.

Bu arada Aeron'a bittim ben. Çok güzel bir çocuk ya. Kate'de iyi anne olurmuş hani.sengözlerimebaksanab

S05E03 ''Jughead'' Promo

[dailymotion]video/x83y24_l0st-503-jughead-promo_people[/dailymotion]

Varya haftayaki bölüm çok tehlikeli laelaelaelaelae

Off, süper ya.hihoyyyt

Lafa bak hele. "When the destiny calls, you will answer"
ba, ba, ba, ba. Gel perşembe gel.

Şimdi hani gemide bir adam kafayı yemişti aynısı sonra desmonda olmuştu ve desmond sabitini buldu ve kurtuldu hani.

Şimdi charlota aynısı olacak sanırım danny ondan burnunda kan görünce çok panikledi.

Ve kendini sağlama almak için desmondu sabiti yapıp annesine gönderdi.

Eğer ada sabitlenmezse hepsi bu şekilde ölecek sanırsam. O nedenle 6 kişininde dönmesi gerekli ama neden bu kadar önemli anlamıyorum.

Ayrıca lock ölü ama adada yaşıyor. Eğer zamanın geriye gitmesinden dolayı yaşıyorsa boon yada charliyide görmemiz gerekmezmiydibenneyaptımki

Ayrıca richard neden locka görevin ölmek dedi.

Pusula olayı benimde kafamı karıştırdı ama hatırlarsanız lock çocukken richard geldi onun kaldığı yurda ve 3 tane alet koymuştu hangisi senin demişti. Sonrada hangisi zaten senin demişti ve lock bıçağı seçince sinirlenip gitmişti. Sanırım pusulayı seçmesini istiyordu ve pusulayı ondan mı verdi.

Aman allasen kafa mı kaldı daha fazla yazarsam saçmalayacam ha

lucku son bölümde kadın teki,geri getiriyor sanırsam,ben'in konuştuğu kadın..

Beyin fırtınasını bir kenara bırakalım ben şimdi dizi ile ilgili başka yorumlar yapacam müsadenizle

1 - Ada yok olmak üzere ama bu 6 kafadar madem kurtulmuş niye geri döneceksin sanki dönünce orda sana cennet mi vaad edecekler:mymeka:

2 - Hurley sanki daha da kilo almış gibi tabi şehirde dharmanın light yemeklerini bulamamıştır yazık napsın

3 - Kate anne rolüne iyice kaptırmış gidiyor böyle devam ederse onu bu diziden alıp Married with Children dizisinde annekiğe terfi ettirebiliriz:roflol:

4 - Sawyer o ada dumandanlardan alevli oklardan zamanlarda gezmelerden çamurdan kutup ayılarından ve yaşadıkları herşeyden sonra hala mı yağuşuklu ve daha daha bir çekici mi olur yav

5 - Jack sakalları kesince suratı fare gibi minicik kaldı yav alışmışım 4 yıldır adamı sakallı görmeyemirmirmirmir

6 - Faradayın anası olduğunu düşündüüğm zat-ı muhterem nine adaya gitmek için neden 70 saat kaldı dedi madem bu kadar şeyi biliyosun kadın uzatmaları oynatamıyomusun:mymeka:

7 - Kara dumanı bayadır görmüyoruz o bile sanırım sawyerin çekiciliğine kapıldı yerin dibinde yada nerde yaşıyorsa orada posterlerini asmış sigara tüttürüyodur bakarakdelikafadulden

Şimdilik bu kadar, bu maddelere ekleme yada çıkartma yapma hakkı tüm kk üyelerine aittir-tatlicadiarzu-

Heee, Mikovski'yi diyon sen. Hakket la. ben niye bunu düşünemedim. Sen düşündüğüne göre ben hayde hayde düşünürüm. İyide niye önce Charlotte'te başladı bu olay. hepsinde birden başlasa, arada ayrı gayrı olmasa olmazmıydı.

Pusula olayında da haklısın galiba Nev. Aferin len sana:hooray:

Niye 70 saat kaldı.70 saati geçirince nolacak. Bir daha asla dönemeyeceklermi. Hem dönmek isteyen kim,Jack dışındakilerin tuzu kuru, bir o sıyırmış.

O yaşlı kadının faraday'ın anası olduğunu nerden çıkardın Nev. 5.Sezon 1.bölümün ilk dakikalarında Dharmacıların doktoru vardıya hani çinli, kayaların arkasında Ben'in adayı taşımak için kullandığı o zımbırtı her neyse işte, o aleti gördü. hem orada Faraday'da vardı. Bu Faraday'ı bu sezon bolca izliycez kanımca.

Noliyi la bu adada:uhm:

oooooooo ooooooooo
herkesler lost tan dolayı kafayı sıyırmış
oleyyy tek ben değilmişimhihoyyythihoyyyt
be mübarekler önceki 4 sezonu nasıl kısa zamnda hemde iş yerinde izlediğimi bir Allah birlir birde ben.paranoyalarımdan uzaklaşmışken karşıma yeniden jack im yakuşuklu sawyer im kate m çıkmaz mı?
dört sezon başa dönüp tekrardan mı kaçurduklarıma bir göz atsam.
sonrada tazminatımı ellrimin arasına alıp kapıyı çekip iş yerimden gitsem.delikafaduldendelikafadulden

Faraday anamı oxfotta bulacaksın demişti demekki kadında oğlu gibi uzay zaman manyağa ve ismini söyleyemeden parlama olduydu, ee bölüm sonundada bu yaşlı teyzeyi gördük ya faradayın anası çıkabilir gibimöe geldi.

Hala 70 saati anlamadım bende ama sanırım bişey yapılamazsa ada tamamen yok olacak içindekilerle birlikte. Onuda şöyle düşünelim ada önce geriye gitmeye başladı sonra biraz ilerledi ama sonra en geriye gitti taaa dharmacıların adaya ilk yerleştikleri ana. Ada bu şekilde ilk var olduğu ana kadar geri giderse adayı kimse bulamamış oalcak ada yok olacak kimsede adanın varlığını hatırlamayacak sanırım bu nedenle kurtarmaya çalışıyolar adayı.

Aman ya çok karışık faraday önceden adada bulunduğuna göre ve neden ilk adaya geldiğinde şaşırdı bunlar ne - bunlar kim gibi sorular sordu, acaba ozamanda zamanda bir geçiş yaşadı ve geçmişimi unuttubenneyaptımki

Hafızamı silin nan benneyaptımkiSaçmalayacam hadelikafadulden

Lost yeni bölümleriyle 25 Şubat Çarşamba akşamı 22.00'de DiziMax'te

Heyecanla beklediğimiz “Lost, 5. sezonuyla 25 Şubat Çarşamba akşamı DiziMax’te başlıyor. 2006 yılında En İyi Televizyon Draması dalında Altın Küre ve En İyi Oyuncu Kadrosu dalında SAG Ödülü alan Lost’un 5. sezonu da büyük bir ilgi ile izleneceğe benziyor.

Geçtiğimiz 4 sezona göz atacak olursak; 1. sezonda, Sydney’den Los Angeles’a uçan Oceanic Flight 815 sefer sayılı yolcu uçağının düşüşü, bu kaza sonucunda 48 kişinin hayatta kalışı ve kendilerini esrarengiz bir adada buluşları anlatılıyor. İlk bölümlerde henüz adadaki garipliklerin farkında olmayan ve birbirleriyle hiçbir bağlantısı olmadığı düşünülen bu 48 yolcunun, kazadan önceki hayatlarında bir şekilde birbirlerinin hayatlarına girdiklerini flashbacklerle anlıyoruz. İlerleyen bölümlerde başlarına gelen garip olaylar sonucu adada yanlız olmadıklarını anlayan yolcular hayatta kalma savaşı vermeye başlıyorlar. Sezon sonunda “Diğerleri” (Others) ile uçağın kuyruk kısmında oturan ve hayatta kalan diğer yolcular ortaya çıkıyor.

2. sezonda kazadan sonraki 45 gün anlatılıyor. Var olan sorulara yenilerinin eklendiği bu sezonda, daha çok kazadan kurtulan diğer yolcuların hayatlarına ve “Diğerleri”ne odaklanılıyor. Pek çok bölümün ambarda geçtiği bu sezonda Jack’in geçmişinde beklenmedik biri, tesadüfi bir şekilde ortaya çıkıyor. Bütün sezonların olduğu gibi bu sezonun da finali herkesi şaşırtıyor. Michael oğlunu kurtarmak için “Diğerleri” ile iş birliği yapıyor ve bunun bedeli bazıları için ağır oluyor.

3. sezonda “Diğerleri”ni daha yakından tanıyoruz. Jack, Sawyer ve Kate “Diğerleri”nin elinde esir olarak karşımıza çıkıyorlar. Karakterlerin birbirleriyle ilişkilerine ağırlık veren bu sezonda Kate, Sawyer’la mı beraber olacak Jack’le mi?” sorusuna kısmen cevap buluyoruz. Sezon finalinde geçmiş görüntülerden geleceği yansıtan sahnelere geçiliyor ve herkesin kafasında bir sürü soru yaratan geleceğe ait bir olayla sezon bitiyor.

3. sezona oranla daha hareketli olan 4. sezon gelecek ve şimdiki zaman arasında gidip geliyor. Dış dünya ile bağlantıya geçilen bu sezonda diziye yeni isimler katılıyor. Yolcular arasında anlaşmazlıklar çıkıyor ve bir kısım John ile gidiyor bir kısım ise Jack ile kalıyor. Sezon finalinde “ Adaya ne oldu?”, “Jin öldü mü?”, “John Lock’a ne oldu?” akla gelen sorulardan sadece bir kaç tanesi..

Alıntıdır

1.bölümde ilk sahnedeki çinli doktorun bebeğine dikkat ettinizmi. Kadın çinli adam çinli ama bebek değil.:1shok: Kim o bebek. Kesin tanıdığımız biri.benneyaptımki. Bence Kate'i Sun ele verdi, Widmore'a söyledi. Charlotte ölüyor galiba 3.bölümde:a015: Ben efendi, Hurley'i polisten bakalım hangi şekilde alacak. Sayid'i Kate'i nasıl ikna edecek. Heleki Sun hiiiç oralı bile olmaz.Çantada keklik bir Jack var.

Aklımı kurcalayan ada taşındıktan sonra Botta olan Faraday ve diğerleri adayı sonra nasıl eliyle koymuş gibi buldu. Da helikopterdekiler için aynı şey söz konusu olmadı. Sonuçta onlarda adaya yakın sayılırlardı dimi ama. Denize çakıldılar iş bitti.Faraday nasıl hemen adaya gitti, cevabını istiyorum ulensüprizzzzz

Jack'in babasının Jacob'ın kulübesinde ne işi vardı 4.sezon'da. O adam ölü yav. John'damı ölüleri görmeye başladı artık. Claire noldu.

Dur üle bu sorularla yavaş gel bi gram beyin kaldı zate lost yüzündenkötükedihüso

Şimdi Jack babası ölü ama ada taşındığına göre onu da görmemiz normal ki unutmayalım kara duman ölülerin şekline bürünebiliyor.

Helikopter baya uzaklaşmıştı sanıyorum bottaykende faraday demiştiki eyvah çemberdeyiz.

Yani belkide milim kalmıştı çıkmalarına ama manyetik alan içinde kaldılar.

Biliyosun o botla istedikleri yöne gitselerde karşılarına ada çıkacaktı çünkü adadan ayrılmaları imkansızdı.

Çinli doktorun bebeği dikkatimi çekmemişti bak kesin onu büyütüp adada bir yere koydular ama bakalım kim o bebek. Ben olamaz richard olabilir mi olmazsa kimdir bilemicem belkide johndur-tatlicadiarzu-

Katede giden adamlardan sunun haberi vardır sanıyorum bende zira kate kaçtı ama sun onu arayıp buluşmak istedi yani yerini gideceği yeri bilecekki widmore'a söyleyecek pis çakal lostun yüzkarası koreli:1closedeyes:

Tamamen ALINTIDIR:

Bakın ne bulmuşlar ağaçta K ve M harfi ve bir kalp var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…