Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lost out gossip girl in muhahahhaha :roflol:
aksama indiricem kısmetse

Bu konuda ilk lost muhabbeti ettiğim lostzede dediğim hain:mymeka:

Sen git gossipe losthaini lostların yüz karası lost olasında lostlara gelesinkaydirigubbakcemile

Dipsiz ambarlarda kilitlenesin de dharmanın bayat ekmeklerine kalasınşakkıdı:roflol:

artık lostzede diilimm :dilcikar: lost ormanında kara dumanlar kovalısın sini :roflol:

gossip girl izlemeye başla new yorkun sosyetsine gir ormancı nolceek delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs sen beni güldürdünya Allahta seni güldürsün emiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zepp sen nasil kacirdin bunu, genelde ilklerde olurdun
teknolaci cilgini gadinŞeniz
nasil bekliyon ayol günde 2 bölüm izliyomussun,
ben 24 saat kalkmadan izlemisdimkafamçokkarıştı

bunda sonuncu oldum canim : )
yurtdisindaydik yaa ne bileyim takip edemedim ..
malum burasi SIKICi bir yer ...
en azindan boyle kaliteli dizilerle oyalaniyoruz yerimseniben
cok sevdim bu diziyi :lepi:

2.bölümün alt yazısını indirdim 1.bölüm alt yazısıda bitmek üzreymiş.

nevbaharim , torunum saat kac gibi izleyebilcez acaba?
gidip islerimi haledeyim o zamana kadar.

nevbaharim , torunum saat kac gibi izleyebilcez acaba?
gidip islerimi haledeyim o zamana kadar.

Babanne sen işlerini yap bencede zira 2.bölüm elimde tamamdır ama uploada başlamıyorum çünkü 1.bölümü upload yapmadan anlamı olmaz uploadda 3 saat filan sürer:1no2:

kızlar dijitürkte lostun yeni bölümü yayınlanıyormu yaw bu hafta ne vardı ne yoktu keçiyi koyunu kaçırdım ben dizimazte yayınlanıyormu yani yeni lostt

kızlar dijitürkte lostun yeni bölümü yayınlanıyormu yaw bu hafta ne vardı ne yoktu keçiyi koyunu kaçırdım ben dizimazte yayınlanıyormu yani yeni lostt

Dizimax yayınlıyor ama Amerika ilk arayı verdiğinde anca başlıyor birinci bölümü yani dizimaxta baya geç başlar 5.sezon

Bekleyen varsa altyazı çıktı, izledikten sonra görüşürüz delikafadulden

Hayda ben izlemeye başladım ama izlemez olaydım bu ne yahu kafam karman çorman herşey başa sarıyor dün ki teori yani kısmen doğru izlemeden önce zamanla ilgili teoriyi okuyun zaten kafam basmadı şimdi izlerken iyice alis harikalar diyarına gittim he :roflol:

Şuan upload sürüyor toplamda 2 bölüm de 2 saati bulur maalesef

İzledim:1shok:

Ama herkes izleyene kadar yorum yapmayayım:1shok:

Hoş yorum yapmaya kalksam sanki yapabilecem bir gram beynim vardı oda lost oldu gitti:1shok:

Ada baya bir geçmişe gitti sanırım, ama zaman döngüsü olayı iyice kafaları bulandırdı yada sadece benim olmayan kafamı

Neyse herkes izleyince yorumlarımla burada olacağımkafamçokkarıştı

Kafam allak bullak oldu, yazamıcam bişey kafamçokkarıştı

S05E03 ''Jughead'' Promo

[dailymotion]video/x83y24_l0st-503-jughead-promo_people[/dailymotion]

Varya haftayaki bölüm çok tehlikeli laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…