Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kadar bilgiye ne gerek var yahu.. Başlasın izleyip göreceğiz zaten.. Yok sete sızanlar falan.. :) ınsanlar abartmış durumdalar.. Sonunda bir dizi yani bu.. :)

Kaç gün kaldı loooo, sabır taşı çatladı, ben çatladım

Ben lostlu günlerimi özlüyorum.

Geçen sene ne zaman başlamıştı bu meret. Aralık ayındamıydı ne

bende lost basladida
ben tarihleri kacirdim sandim
hakkat ne zaman baslicak la bu lost?
bu baslayana ka biz domuz gribinden ölcez

Gece rüyamda lostu başlamış gördüm..

Kate ölüyodu:gitme:

Keyt lazım değil zati, gebersin şırfıntı:hulya:

biz eşimle beraber geçen kış haftasonları çerezimizi tatlımızı meyvemizi hazırlayıp sabahtan gece yarılarına akdar lost izliyorduk 5. sezonu bitirdik şimdi 6nın başlamasını bekliyoruz şubatta başlayacakmış sanırım heyecandan öleceğim bazı bölümleri tekrar tekrar izliyoruz bayılıyorum losta ve ahsretle bekliyorum

Biz Losta 1 ay kala, deee en başından izliycez yine.opuyorumnanaktan Malum aradan neredeyse 1 yıl geçti. Vizdansızlar 8 ay aramı verilirmiş. İnsan ne izlediğini bile unutuyor. Bide son sezon:gitme:

evet döndürüp döndürüp biz de izliyoruz ama ben e bayılıyorum yaaa ilk baştan beri tutmuştum zaten ben hep kötü adamları severim :)

Kaldı 46akannehir

Dün kuaföre gittim baktım ki duvarında Sovyırımın posteri:asigim:, oh may gat çektim içli içli. O salaş gömleği, önü açık bide cıbıldak

Kaldı 46akannehir

Dün kuaföre gittim baktım ki duvarında Sovyırımın posteri:asigim:, oh may gat çektim içli içli. O salaş gömleği, önü açık bide cıbıldak

hiçç sevmem sawyer ı ,ben benjamin ve jack hastasıyım ,hele ben in ukala konuşmalarına bayılıyorum yaaaa ...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…