Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hakkaten Dr Linus ne olaki:uhm:

Benjo doktormu oluyor yoğusam.

baktıki hayır yok bu işlerde kendini doğru yola adadı, kirli işleri bıraktı vatana millete adaya faydalı işler yapmaya başladı

Aferin len Benjovereliniortak

6. Sezona dair bilgiler içerdiğinden yazılar beyazdır. Okumak isteyenler seçip okusunlar..

Lost‘un 6. Sezon çekimleri önceki gün Hawaii plajlarında devam etti. Sette : Benjamin (Michael Emerson), Frank (Jeff Fahey), Ilana (Zuleikha Robinson), Miles (Ken Leung), ve Sun (Yunjin Kim) bulunuyordu. Bir sahnede, Frank kumların arasında topladığı odun parçalarıyla bir şeyler yapıyordu ve elinde bir silah taşıyordu, daha sonra Benjamin kumların arasında bir şeyler arıyordu (saklıyordu?), Ben’in birşeyler aradığını farkeden Ilana, silahını Benjamin’e doğrulttu .

Spoiler içeren fotoğraf

Spoiler içeren fotoğraf

Spoiler içeren fotoğraf

Spoiler içeren fotoğraf

Spoiler içeren fotoğraf

Spoiler içeren fotoğraf

Spoiler içeren fotoğraf

Spoiler içeren fotoğraf

Spoiler içeren fotoğraf

Alıntıdır

eee bu kadar sıpoyiler yetmez, kaç aydır hasretiz Losta.

Oyyy nasılda özlemişim, Benjo:asigim:

loğğğğsssstt valla çok özledim he :mymeka:
zamanında az kafa yormadık bu topikte bölümler hakkında
gene beyin jimnastiği yapmak istiyom ben

Zuleikha Robinson Lost’un Final Sezonunda Tüm Bölümlerde Rol Alacak

Zuleikha Robinson ( Ilana ), Lost ‘un 6. Sezonu ‘nda ” kadrolu” olarak rol alıcak.

Şu ana kadar , 15 oyuncunun dizide düzenli olarak rol alacağı kesinleşti.

Alıntıdır

Ilana'yı hiç gözüm tutmadı nedense!!!:dilcikar:
Evet başlasa da beyi jimnastiği yapsak!Beynim köreldi..laelaelaelaelae

Lost – 6. Sezon : Yeni Karakter Haberleri

6. Sezonumuz hızla yaklaşırken, bölümlerde oynayacak yeni karakterlerin haberleri gelmeye devam ediyor.

Alexis Bedel, 6. Sezon 2. Bölüm : LAX -Part 2 ‘de “Janna Austen” ı oynayacak.

Troy Vincent, 6. Sezon 6. Bölüm : LAX – Part 2 ‘de “Oceanic Temsilcisi” ni oynayacak.

Aramis Knight, 6. Sezon 6. Bölüm : Sundown ‘da “Sam” i oynayacak.

Alıntıdır

aman ölsede olurmus hec sevmemistim ben uyus bi kiz :umursamaz:

Yoruldumlostu beklemekten...
ıkide bir ,bir ümit spoiler okumaktan ve hiç birinde yeterli bilgi bulamamaktan...:sinifsinif:

Lost – 6. Sezon 8. Bölüm’ün Adı Açıklandı!

6. Sezonumuz‘un bölüm isimleri açığa çıkmaya devam ediyor.

Son olarak, 8. bölümümüzün adı açıklandı.

Bölümün adı, “Recon” olacak.

Recon : “Tekrar Dolandırma, Yeniden Dolandırma” gibi düşünebiliriz.

Bölüm ismindeki “Dolandırma” kelimelerine bakarsak, büyük bir ihtimalle “Sawyer” odaklı bir bölüm bizleri bekliyor olacak.

Son olarak ; 6. Sezonumuz‘un diğer bölüm adlarını gösteren bir liste yapalım.

6. Sezon 1. Bölüm – LA X

6. Sezon 2. Bölüm – LA X – Part 2

6. Sezon 3. Bölüm – What Kate Does

6. Sezon 4. Bölüm - The Substitute

6. Sezon 5. Bölüm – Lighthouse

6. Sezon 6. Bölüm – Sundown

6. Sezon 7. Bölüm – Dr. Linus

Kaynak

Uzunca bir süredir tartışılan konu nihayet açıklığa kavuştu; “LOST“un 6. ve son sezonunun ne zaman yayınlanmaya başlayacağı belli oldu. “LOST“un 6. sezonu 2 Şubat 2010‘dan itibaren her salı akşamı saat 21:00‘da ABC’de. Evet yanlış okumadınız, dizinin günü de değişti ve salıya alındı. Bakalım bu durum son sezon reytinglerine nasıl etki edecek.

Kaynak

Ühü, ühü, ühüsenağlama, Faynıl sizın mısenağlama

Final olamaz, olmamalı, biz dizi bitsin diyemi bekliyoruz onca aydır:gitme:

ABC salı günü yayınlıycaksa Çarşamba günü bizde hummalı bir çalışma olacak demektir. Yine rapide küfretmeler filan, ohooo çok özledim o günleri:hulya:

“LOST” 6. Sezon Bölüm Bilgileri

2 Şubat 2010′da son sezonuna başlayacak olan “LOST“la ilgili yapımcılar, son 18 bölümün sürprizi kaçmasın diye yeni bölümlerden hiçbir görüntü vermeme kararı almış olsalar da, diziyle ilgili bilgiler, dizi setinden ve diziye yakın kaynaklardan gelmeye devam ediyor. İşte ilk 9 bölümün bilgileri…

Her ne kadar bölüm isimleri ve bölüm bilgilerinin alındığı kaynak(lar) oldukça güvenilir olsa da, bilgiler spoiler niteliğinde olduğundan değişme, farklı çıkma ihtimallerini göz önünde bulundurmakta fayda var.

1. ve 2. bölümlerin bütünü olan sezon prömiyer ismi daha önce de belirtmiş olduğumuz üzere “LA X”; bölüm iki saat sürecek ve setten edinilen bilgilere göre uçak adaya düşmeseydi neler olurdu? sorusunun başlangıcı olan görüntülerle dolu olacak.

Dizinin yapımcıları, son sezonun ilk sezonun bir aynası gibi süreceğini belirttiler. Buna bağlı olarak bölümlerin, ilk sezondaki karakter odaklarına göre ilerleyeceği düşünülüyor.

3. bölüm ismi “What Kate Does”; bu bölümde, Kate’in ada dışı alternatif zamandaki yaşayışı konu edilebilir.

4. bölüm ismi “The Substitute”; Locke odaklı bir bölüm olacağı düşünülüyor. Bu bölümde ayrıca iki adet cenaze olacağı, bunlardan birinin ölmüş olan Locke’a ait olacağı, Ben’in Ilana’ya Jacob’ın ölümü hakkında yalan söyleyeceği ve bölüm sonlarına doğru Ilana’nın Ben’e, ada hakkında ondan daha fazla şey bildiği ortaya çıkacak.

5. bölüm ismi “The Lighthouse”; Jack odaklı olması bekleniyor.

6. bölüm ismi “Sundown”; Sayid odaklı olması tahmin ediliyor.

7. bölüm ismi “Dr. Linus”; Benjamin odaklı bir bölüm olması bekleniyor. Bu bölümde Ben’i bir okulda öğretmen olarak izleyeceğiz, ölmüş olan kızı Alex de okuldaki öğrencilerden biri olacak. Aynı okulda John Locke da görevli olacak. Okul müdürü, dizinin adadaki hikayesinde önemli bir yeri olan yeni bir karakter olmuş olacak. Ben’in babası Roger yaşıyor olacak ve sete sızan birinin çekilen sahnelerden birinde duyduğu kadarıyla Roger, Ben’e, “Yaşadığın iyi bir hayat değil,” diyecek (kesinliği yok çünkü setteki kişi bütün diyaloğu duyamamış, ancak bu kısmını çıkartabilmiş).

8. bölüm ismi “Recon”; Sawyer odaklı bir bölüm olacağı düşünülüyor. Bu bölümde Sawyer’ı Charlotte’la alternatif hayatta izleyeceğiz. Aynı bölümde Sawyer, Miles’la da bazı sahneler paylaşacak ve Sawyer’la Miles’ın bir araba içindeki konuşmasında Sawyer’ın Miles’ın adadaki hayatıyla ilgili birtakım şeyler söylediği söylentileri var.

9. bölüm ismi “Ab Aeterno”; Latince bir isim ve “The Beginning of Time” yani “Ezelden Beri” anlamına geliyor. Bu bölümün Richard Alpert odaklı bir bölüm olacağı söylentileri var.

Gelelim E! Entertainment sitesinden Kristin’in anlattıklarına: 5. sezon finalinin son sahnesinde Juliet bombayı patlatmaya çalışıyordu ve en sonunda elindeki taşla bombaya vurduğunda beyaz bir flaş çakıp bölüm bitiyordu. Dizinin içinden birtakım kişilerden bilgi edinen Kristin, bombanın patlaması ve alternatif zaman akışıyla ilgili çok karışık durumların olduğunu ve alternatif zamanın, bombanın patlamasıyla meydana gelmemiş olabileceğini belirtiyor. Bu durumda bomba patlamamış olsa bile ilk bölümden itibaren neden alternatif bir senaryonun görüntülerini izliyor olduğumuzu sorgulayacakmışız.

Bunun yanı sıra, yine dizi setine sızma imkânı bulan birkaç kişi, bölümler hakkında birtakım tüyolar vermeyi sürdürüyor: Bu kişilerden biri, dizinin yapımcılarından Carlton Cuse’un “Dizinin hikayesine yeni bir Rousseau gerek” açıklamasına atıfta bulunarak gördüğü bir sahneyi anlatıyor; Claire bu sezon, 4. sezon öldürülen Rousseau karakterinin karakteristik özelliklerine bürünmüş olarak çok farklı bir yerde ve çok farklı bir biçimde gözükecek – biraz kaçık bir görünümü ve hareketleri olacağı söyleniyor. İlave olarak, Jack ve ekibini 1977′de korsan görünümlü yeni bir “Ötekiler” takımı yakalıyor ve onları rehin alarak söylentilere göre Tapınak’a götürüyor. Burada aynı söylentilere göre Richard da olaylara dahil oluyor.

Carlton Cuse ve Damon Lindelof’la (dizinin baş yazarları) yapılan bir röportajda Lindelof’un, “Dizinin final bölümündeki en beğendiğiniz sahne hangisi?” sorusuna verdiği, “Beğendiğim sahne volkan içeriyor,” cevabı ise kafaları oldukça karıştırmış durumda. Hatırlayacağınız üzere, 3. sezonda Ben’in flashback bölümünde bir volkandan bahsediliyordu. O volkanın bu volkan olup olmadığı ve dizinin büyük hikayesinde ne gibi bir önem taşıdığı şimdilik soru işareti.

Kaynak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…