Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bir ara Benjamin'in kim olduğunu bile unutmuştum!En sevdiğim karakter olduğunu yeni hatırladım!!alkisalkisalkis
45 güncük kaldı!!

Son düzenleme:
Ben bir ara Benjamin'in kim olduğunu bile unutmuştum!En sevdiğim karakter olduğumu yeni hatırladım!!alkisalkisalkis
45 güncük kaldı!!

Yani o kadar ara verdiler ki Benjamini bile unutmuşsun düşün artık

ama john locke un 5,sezonda benjamini şaşırtması ve ona istediklerini yaptırmasına ne diyorsunuz ,benjamin resmen lal oldu kaldı yawww

Başlasın artık herşeyi unuttum valla

off hala baslayamadi yaa, gerci artik son sezonlarda sacmalamaya baslamisti da, olsun yine de ilk sezonlar hatirina sabirsizlikla bekliyorum ben de:)

evet ben de bekliyorum ,şubat hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor ,o zamana kadar ölürsem gözüm açık gidecek yaww :)

ABC ve dizinin yapımcıları son sezon bölümleriyle ilgili yeni kareleri dizinin hayranlarına sunmamakta ısrar etseler de, “LOST“la ilgili önemli bilgiler ortaya çıkıyor. İşte uzun bir aradan sonra, araya yakışır uzuuun bir spoiler!

DarkUFO adlı güvenilir Lost sitesine dizi setinden biri önemli bir spoiler’ı şifreli olarak göndermişti ve bu şifre, sitenin kullanıcıları tarafından kısa sürede kırılarak ortaya çıktı. Bu spoiler’ı size Türkçe olarak sunuyoruz, ancak bu bahsedilen setten kişi spoiler’ı öylesine yazıp gönderdiği için hangi cümle neye ne şekilde referans ediyor bu biraz karışık:

Spoiler’ın bazı kısımları karışık gelebilir, karışık kısımları zaten yazının alındığı orijinal sitede de pek çok kişi çözebilmiş değil. Çözülenlerin bir kısmı da tuhaf karşılanabilir, hikayeyi doğru olarak anlayabilmek için yeni bölümleri izlemek gerekiyor, ancak şu an için genel olarak birkaç bölümlük gidişat böyle gözüküyor.

Bunların hepsinin yanı sıra; E! Entertainment sitesindeki televizyon köşe yazarı Kristin’in verdiği bir spoiler var ve o da şöyle diyor:

- John Locke, Lost’un ilk sezon ilk bölümünden beri tanıdığımız bir karakterin önünde uçukça bir şey yapıyor ve “Beni öyle görmek zorunda olduğun için özür dilerim” diyor.

Bu spoiler’ın da çözümlemesi şu şekilde yapılmakta: John Locke Siyah Duman’dan kendi formuna dönüşüyor ve bu Sawyer’ın gözleri önünde oluyor. Spoiler’ı çözenler bunu, bir üstteki spoiler’daki “duvardaki yazmayı okuma” bilgisine bağlamaktalar.

Bu kadar çok şeyi açık eden ve bir anlamda da hiçbir şeyi açık etmeyen bu spoiler’lar karşısında da elimizden 2 Şubat’a kadar beklemekten başka çare gelmiyor. laelaelaelaelae

Kaynak

hmm ooff bu dizide olaylar iyice hem de bayaa bi karisacak gibi desenize...
hade bakalim, sabirsizlaniyoruz:)

LOST Season 6 New Promo

[dailymotion]video/xblpf1_lost-season-6-abc-promo-10-story_creation[/dailymotion]

Herşeyin cevabını vericeklermiş sözde :dilcikar: Ömrümü yediler be sıkıyorsa vermesinler :mymeka:

LOST Season 6 New Promo

[dailymotion]video/xblpf1_lost-season-6-abc-promo-10-story_creation[/dailymotion]

Herşeyin cevabını vericeklermiş sözde :dilcikar: Ömrümü yediler be sıkıyorsa vermesinler :mymeka:

o palmenın altına havlumu serıp kumlara 4 8 15 16 23 42 yazam

LOST Season 6 İspanya Promosu

[dailymotion]video/xbbokk_lost-6ta-temporada-en-cuatro-promo_creation[/dailymotion]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…