Ben bir ara Benjamin'in kim olduğunu bile unutmuştum!En sevdiğim karakter olduğumu yeni hatırladım!!alkisalkisalkis
45 güncük kaldı!!
Yani o kadar ara verdiler ki Benjamini bile unutmuşsun düşün artık
benjo unutulur mu ya karşısında insan kendinden bile şüphe edebilir yanikaydirigubbakcemile3
Sende mi seyrediyon
beyenemedinmi cınım:1closedeyes::1closedeyes:
ama john locke un 5,sezonda benjamini şaşırtması ve ona istediklerini yaptırmasına ne diyorsunuz ,benjamin resmen lal oldu kaldı yawww
Dizideki ‘beyaz’ ve ’siyah’ karakterler, taşları manipüle ettikleri için, dizinin hikayesine satranç oyunu benzetmesi yapılabilir. Sürmeli gözlü (Richard) hırpalanmış durumda ve “Samuel” (Siyahlı Adam) ona yardım ediyor, ancak bir bedel karşılığında.
Aldo, Dogen, Martin, Lennon ve Omar bu dünyaya ait değiller. (Bu kısmın hikayesi dizide açıklanacak) Bazıları eğitimli bir askere yenik düşecek (Sayid’e olabilir), ötekiler kendi karanlık taraflarını ilk defa keşfedecek (bu da dizinin içinde açıklanabilecek kısım). Hikayeden çıktıkları düşünülen Ötekiler tekrar gözükecek, bunların aralarında bir uçak görevlisi ve iki çocuk da var. (Uçak görevlisinin Cindy olduğu tahmin ediliyor)
Yeni keşifler olacak. John ve Jim Ford (Sawyer) bir duvardaki çok önemli bir yazıyı okuyacaklar, genel anlamda. Sawyer’ın ayağı takılacak ve bu sebepten ölülerle ilgili bir yığınla, “Kendall”la ve bir tuzakla birkaç defa karşılaşacak.
Uçağın Los Angeles’a varışı çeşitli nimetler getirecek. Christian dede olmuş olacak (burada bahsedilen Jack’in baba olmasıyla ilgili kuvvetli bir ihtimal), şans eseri olan romantik bir buluşma esasında şans eseri değil ve her ne kadar pek çok eski dostun yolları kesişse de, Helen Locke’la birlikte olmayacak ve Nadia da Sayid’le birlikte olmayacak.
Ve bir yerlerde, Littleton Kate’i öldürecek… (Claire olması muhtemel) Neredeyse. Ancak gerçekte kim kimin takımında?
- John Locke, Lost’un ilk sezon ilk bölümünden beri tanıdığımız bir karakterin önünde uçukça bir şey yapıyor ve “Beni öyle görmek zorunda olduğun için özür dilerim” diyor.
LOST Season 6 New Promo
[dailymotion]video/xblpf1_lost-season-6-abc-promo-10-story_creation[/dailymotion]
Herşeyin cevabını vericeklermiş sözde :dilcikar: Ömrümü yediler be sıkıyorsa vermesinler :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?