Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bölüm adları

Season 6, Episode 1: LA X
Season 6, Episode 2: What Kate Does
Season 6, Episode 3: Episode #6.3
Season 6, Episode 4: The Substitute
Season 6, Episode 5: Lighthouse
Season 6, Episode 6: Sundown
Season 6, Episode 7: Dr. Linus
Season 6, Episode 8: Recon
Season 6, Episode 9: Ab Aeterno
Season 6, Episode 10: Episode #6.10
Season 6, Episode 11: Episode #6.11
Season 6, Episode 12: Episode #6.12
Season 6, Episode 13: Episode #6.13
Season 6, Episode 14: Episode #6.14
Season 6, Episode 15: Episode #6.15
Season 6, Episode 16: Episode #6.16
Season 6, Episode 17: Episode #6.17
Season 6, Episode 18: Episode #6.18

Kaynak

Son 36 gün

Lost’tan Toplu Küçük Spoilerlar

Lost‘un 6. Sezon çekimlerine noel tatili nedeniyle ara verilmişti.Lost‘un kaynak sitelerinden gelen haberleri harmanlayarak yayınlamak istedim.

Aşağıda okuyacağınız sezon güncellemeleri dizinin final sezonuna ait çok can alıcı noktaları içermektedir.

ışbu yeni sezon başladığında daha önce ki sezonlarda yaşadığınız heyecanı yaşamamanıza neden olabilir.Nessima’nın kulaklarını çınlatmanızı istemeyiz :)

Buyrun :

ışte bir kaç yeni spoiler :

* Yeni gelen spoilerlar doğrultusunda altıncı sezonun Oceanic Flight 815‘in çevresinde geçeceğini tahmin ediyoruz. Peki Desmond’ı görebilicek miyiz ?

1. Kaynaklara göre, Desmond’u tekrar göreceğiz.
2. Sezonun ilk bölümlerinde görünecek.
3. Onu ilk göreceğimiz sahne Lost’un ana karakterlerinden biri ile olacak,gerçekten de sürpriz bir sahne olacak.
4. Bu sahne çok hoşunuza gidecek !

* Sun, Jack ve Locke üçlüsü sahilde bir araya gelecekler. Bu üçlünün bir araya gelmesi ilginç gibi görünse de Locke’un hangi Locke olduğunu bilmiyoruz.

* Aşağıdaki iki olaydan biri doğru !

1- Sayid ölür.

2- Sayid Jack’i öldürür.

* Locke (kötü) bir karakterin karşısında duman canavarına dönecek ve ” beni böyle gördüğün için üzgünüm ” diyecek.

* Juliet ölmeden önce Sawyer’in bebeğine hamile değildi .

Kaynak

bu ne şimdi yaaaaww yine karıştı herşey desene meraktan yakında çatır çutur olacağım

ne demek Culyet ölmeden önce Sovyırın bebeğine hamile değil:1shok:

Culyet ölüyormu ya, nayııııııııırrrrr:gitme:

destiny aşağı destiny yukarıkaydirigubbakcemile3

ya hiç jack ölür mü, jack olmadan lost olur mu

hadi diyelim öldü, lock gibi geri geldi bi şekilde, bu işin suyu çıkmaz mıakannehirakannehir

Şimdi eski yorumlara şöyle bir baktımda, ne yorumlar yapmışız bee ,aşmışız valla:ecrin_bebek:

fekat, kesinlikle 6.sezon başlamadan bütün sezonları ezberlemem lazım, zira burda yaptığımız yorumlara bile yabancı kalmışım.Yani o kadar uzun zaman geçmiş aradan:gitme:

evet ben de öyle ,eşimle ingilizce altyazılı izliyoruz ,bakıyorum lal gibi ,unutmuşum birçok yeri ,yeniden izlesem diyorum ...

Lost 6. Sezon – Yeni Küçük Spoilerlar

Şimdiki spoilerlarımız, Ajira halkına ait.

Kimler, neden adadalar ve görevleri ne? İşte bunlar hakkında sizlere söyleyebileceğimiz şeyler:

1 – Benjamin’i öldürmeleri için Charles Widmore tarafından gönderildiler.

2 – Adanın zaman mekanizmasını bulup, yok etmeleri için Siyahlı Adam tarafından gönderildiler.

3 – Jacob’ı korumak için gönderildiler.

4 – John Locke’ı canlandırmak için gönderildiler.

5 – Ilana, Sayid’in yerini alacak.

Not: Bu beşinden sadece bir tanesi doğrudur. Bize sormayın, biz de bilmiyoruz. =)

Kaynak

Lost Season 6 ABC Promo #10

[dailymotion]video/xboya2_lost-season-6-abc-promo-10_shortfilms[/dailymotion]

LOST Season 6 ABC Promo #11

[dailymotion]video/xboz3l_lost-season-6-abc-promo-11_creation[/dailymotion]

32 gün kaldı senağlama

6. sezondan bisiler görmedim ben bu promolarda ya.
ya hakkat bunlar niye bizim türk dizileri gibi
her bölümü bi saat özet. yogun istek üzerine tekrar tekrar yayinlamiyo:icecream:
son sezon baslayanaca biz biz gerisini unuttuk yav:hulya:

6.sezon türkçe fragmanı yayınlandı ,fragmanda son bölümden kareler var ve kadere değinilmiş ,iyi ve kötüye değinilmiş ,zaten çok kısa başlayınca anlarız artık herşeyi

Lost artık başlasın diye bekledik durduk ama şurda çok az bir zaman kaldı. Sonra hızla akıp gidecek tüm bölümler ve Lost bitecek, napacağız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…