Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lost artık başlasın diye bekledik durduk ama şurda çok az bir zaman kaldı. Sonra hızla akıp gidecek tüm bölümler ve Lost bitecek, napacağız biz

baştan izleriz ben zaten çoğunu unutmuşum yawwkafamçokkarıştı

bir anda izleyince insan unutuyor yavaştan almak lazım

baştan izleriz ben zaten çoğunu unutmuşum yawwkafamçokkarıştı

bir anda izleyince insan unutuyor yavaştan almak lazım

ben bi kere izledim baştan. Geçen sezon arasında mıydı neydi. Ama şimdiki ara o kadar uzun oldu ki tekrar izlemek gerekecek, unuttuk resmen diziyi.

Hem bu dizi sıradan bir yapım değil ki, adamlar arkaplana bile bilmece gizliyorlar bazen. Tüm ayrıntılar bir bütünü oluşturuyor bölümler ilerledikçe.

Zaten bir hazırlık ön bölümü yapmaları lazım başlamadan önce

Kaldı 27 gün.!!eyvahedigeldismile
Ben yüzlerce defa izledim bu 9 aylık süre zarfında!!Gene tık yok!!Bir tek Benji'yi hatırlıyorum!Karaktereri bilem unuttum!akannehir

sezon başlayınca bol bol flash back le hatırlatma yaparlar merak etmeyin kızlarboshayallersmile

biz eşimle karar verdik en baştan izleyeceğiz..çok ara veriyorlar unuttuk resmen..bütün sezonları ard arda izleyelim..zaten biz 5 sezonu izleyene kadar 6. sezon biter onlarıda toptan indirip ard arda izleriz..soru işaretleride kalmaz ..

1.sezonu ezberledim neredeyse ama ben de 5.sezonu tekrar izleyebilirm.

Gerçi senaristler dizinin sırrı ilk bölümde saklı diyor ama Nasıl olsa çözülecek herşey eninde sonunda

toptan indirmek mi ,meraktan çatlarım ben be ,6.sezon ilk bölümü bekliyorum delireceğim bir de toptan indirmek ölüm olur başlasın ben teker teker de indiririm

Lost İspiyonları -- Hangisi Yanlış?

Aşağıda Lost'un 6. sezonuna dair kırmızı alarm derecesinde ispiyon (spoiler) var.
Bu ispiyonlardan altısı, gerçek:

1. Juliet, bombadan kurtulur.
2. Juliet, bombadan kurtulamaz.
3. Kate ve Sawyer flört eder.
4. Kate ve Sawyer öpüşür.
5. Juliet ve Sawyer öpüşür.
6. Jack ve Sayid'in dudakları birbirine değer.
7. İlk bölümde Sawyer izleyenleri hüngür hüngür ağlatır.

Kaynak

Lost 6. Sezon – Müthiş Spoilerlar!

6. Sezonumuz hakkında üç adet müthiş haberimiz var.

İlk olarak, 6. Sezon 4. Bölüm: The Substitute‘da göreceğimiz şeyleri yazalım. Sitemizi takip edenler hatırlarlar, 6. Sezon 4. bölümde neler göreceğimiz hakkında iki haber daha yapmıştık.

1 – Hurley ve arabası sarı Hummer’ı göreceğiz ama bu Locke’a bir şekilde sorun çıkaracak.

2 – Rose’u göreceğiz ve Hurley ile bağlantılı olacak.

3 – Bu bağlantı, Locke’a yardımcı olacak.

4 – Rose, artık “bu” dünyada olmayacak.

5 – Rose, Locke ile onun zamanını boşa harcadığı için tartışacak.

6 – Bu bağlantı sonucu, Locke eski bir düşmanıyla karşılaşacak.

6. Sezon 4. Bölüm hakkındaki diğer haberler için; Buraya ve buraya tıklayınız.

——————————————————————————————————-

İkinci olarak, “Küçük Spoilerlar” adını verdiğimiz yazıların, üçüncüsü.

“Bu sezon, üç ana karakter yetkili kişiler tarafından tutuklanacak. Ayrı bir şekilde.”

Tahminiz var mı?

——————————————————————————————————-

Üçüncü olarak, belki de en büyüğü…

Lost‘un hani o hep çözmeye çalıştığımız, “Genel Kavram”ı vardır ya. İşte o, açıklanacak! Kaynaktan gelen yazı hemen aşağıda:

“6. Sezon‘un ilk 11 bölümünden birinde, Jacob ve Richard arasında bir konuşma geçecek. Bu konuşmada, Lost‘un genel kavramı, onu anlayabilmenin anahtarı analojik bir biçimde açıklanacak.”

– Analoji: Bir resim sayesinde, belirli bir konuyu anlatmak.

Kaynağımız, bir de resim göndermiş. Yani, Lost‘un genel kavramı bu resim üzerinden açıklanacak deniyor.
spoiler içerir

Şimdi, bu resim hakkında iki adet teori var.

Birincisi;

>> Şampanya, Kuğu İstasyonu’nun altındaki enerji. Mantar ise, Kuğu İstasyonu. Yani bu, bombanın patlaması ile ilgili olabilir.

İkinci teori ise;

>> Şampanyanın patlaması, adadaki volkanik patlamalar hakkında. Hatırlarsınız, 3. Sezon 18. bölümde, Dharma öğretmeni adadaki volkanlar hakkında çocuklara ders veriyordu.

Hepsini toplayıp, düşünürsek; genel kavram; ya Kuğu’daki patlamaya dayalı ya da volkanik patlamalara.

Kaynak

son promo resim : -SOn Yemek - tarzında olmuş :
(boyutlar biraz büyükçe )

Obama, Lost'un 6. sezonunu erteletebilir :mymeka:

Bizim gerçek ve fantezi yaşamlarımızın arasındaki son muharebede, Lost'un final sezonunun ilk bölümü başkan Barack Obama'nın
State of the Union konuşması (ABD'de Amerikan başkanının yılda bir kez yaptığı ulusa sesleniş konuşması)
yüzünden ertelenme tehlikesinde.

Beyaz Saray bugünlerde 26 Ocak'ı düşünüyor, ama 2 Şubat da olabilir. Lost hayranları Twitter yoluyla protesto etmeye başladı.

Obama eğer 2 şubat günü konuşmaya karar verirse Prime time'ın (tv izlemenin en yoğun olduğu 19:00-21:00 saatleri arasının)
büyük parçasını doldurucağı için, Lost 6. sezon 9 şubat'ta başlayacak.

Kaynak

ahh didsim sende olmasan canımmolumunekankayizsmileboshayallersmile
sağol spoilerlar içinkaydirigubbakcemile5

10 ocakta S06E00 "The LOST Survivor Guide" diye bir bölüm yayınlanıcakmış, haberiniz olsun olumunekankayizsmile

Lost Season 6 Episode List

Season 6, Episode 1+2: LA X

Season 6, Episode 3: What Kate Does

Season 6, Episode 4: The Substitute

Season 6, Episode 5: Lighthouse

Season 6, Episode 6: Sundown

Season 6, Episode 7: Dr. Linus

Season 6, Episode 8: Recon

Season 6, Episode 9: Ab Aeterno

Season 6, Episode 10: ????

Season 6, Episode 11: ????

Season 6, Episode 12: ????

Season 6, Episode 13: ????

Season 6, Episode 14: ????

Season 6, Episode 15: ????

Season 6, Episode 16: ????

Season 6, Episode 17: ????

Season 6, Episode 18: ????

Kaynak

“LOST”-Obama Düellosunu “LOST” Kazandı :icecream:

Olay, Beyaz Saray yetkililerinin geçtiğimiz günlerde, Başkan Obama’nın 2 Şubat tarihinde kongreye hitap edeceğini duyurmasıyla başladı.
Malumunuz 2 Şubat akşamı “LOST“un iki saatlik sezon prömiyerinin de olduğu akşam. Ve hitap da akşam saatlerinde oluyor.
Yani iki yayın çakışıyor…du, ta ki düne kadar. Duyurunun hemen ardından Twitter üzerinde #NoStateofUnionFeb2 başlıklı bir kampanya
başladı. Amerikalılar, başkanın konuşmasını başka bir güne almasını talep etti. Ve görülen o ki bu tepki işe yaradı.
Başkan’ın kongredeki konuşması ileri bir tarihe ertelendi. Beyaz Saray yetkilileri tarih değişikliğinin “LOST“la ilgili olarak yürütülen
kampanyayla ilgisi olmadığını, zaten ilk yapılan duyurunun resmi bir duyuru olmadığını söyledi.

Bu gelişmeler üzerine “LOST” yapımcıları ‘zaferlerini’ twitter mesajlarıyla kutladı. Damon Lindelof “OBAMA GERı ÇEKıLDı” yazarken,
Carlton Cuse ise “Hiçbir kongre hitabı LOST’la çekişemez. 2 Şubat’ta geliyoruz” yazdı.

Kaynak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…