kara duman, evime gitmek istiyorum sadece dedi, evi de tapınak sanırım, napcakki o tapınakta, kedi mi kesme ayini mi yapcakbilmiyorumkismile
Evet tapınak onun evi. O yüzden zaten tapınaktakiler karaduman giremesin diye külleri serptiler tapınağın etrafına. Neyse o küllerde, yaklaşamıyor karaduman.bilmiyorumkismile
neyse ki sadece benim kafam karışmamış...
desmont neden uçaktaydı? oysa o uçağın yolcusu değildi.
miles sayidi duydu ve çok şaşırdı. ardından sayid dirildi.acaba miles ne duydu.
neyse ki sadece benim kafam karışmamış...
desmont neden uçaktaydı? oysa o uçağın yolcusu değildi.
miles sayidi duydu ve çok şaşırdı. ardından sayid dirildi.acaba miles ne duydu.
Nasıl yani, mayls Sayidimi duydu. Ben kaçırmışım kanımca orayıbilmiyorumkismile
nan yazip durmayin :mymeka:
daha seyretmedim
askitomla birlikte izleyeyim diye
beklemedeyim eyvahedigeldismile
ya riçırtların olduğu zaman 2007 ydi dimi?tapınaktan uyarı ateşi gibi bişey attılar,onlarda gördü..ozaman keytler falanda 2007 de
En azından Siyah duman=siyahlı abi=Locke olduğunu kesin olarak öğrendik de güzelim Richard'dan ne istedin be adam :mymeka:
Paralel evren durumu söz konusu kanımca. Adanın malı bunlar artık, bir yere gidemezler sempatiksalakcinni Diğer taraftada yolları kesişicek bir şekilde.
Siyahlı abimin evi tapınak sanırım.
Jacob abi Sayid'in içine kaçtı heralde.
Tapınak ahalisi kim? Ne zaman yerleşik düzene geçmişler? O gözlüklü abi neden o kadar çirkin? Yokmuydu başka oyuncu?
Hiç bişeyden emin değilim, gidiyorum ben ya laelaelaelaelae
şekerim bu dizide bişeylerden emin olmak ne mümkün, sürekli psikolojik oyunlar izleyiciyede
ama var ya kimse benim soruma yorum yapmadı sabahtan beri küstüm:umursamaz:
yaw kızlar diyorum, miles julyetin mezarına yapışınca neden julyet işe yaradı dedi diyorum, az önce sawyere işe yaramadı demişti halbukimbilmiyorumkismile
bu arada julyetin ölmesine kate sevindimi ne, pek bi sevecen hemşire pozlarındaydı sawyere karşı:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?