Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse ki sadece benim kafam karışmamış...

desmont neden uçaktaydı? oysa o uçağın yolcusu değildi.

miles sayidi duydu ve çok şaşırdı. ardından sayid dirildi.acaba miles ne duydu.

kara duman, evime gitmek istiyorum sadece dedi, evi de tapınak sanırım, napcakki o tapınakta, kedi mi kesme ayini mi yapcakbilmiyorumkismile

Evet tapınak onun evi. O yüzden zaten tapınaktakiler karaduman giremesin diye külleri serptiler tapınağın etrafına. Neyse o küllerde, yaklaşamıyor karaduman.bilmiyorumkismile

bence gerçek zaman LA daki, claire de gözümden kaçmadı bu arada ama karnını göremedim, hamile olması lazım ama...bilmiyorumkismile

Evet tapınak onun evi. O yüzden zaten tapınaktakiler karaduman giremesin diye külleri serptiler tapınağın etrafına. Neyse o küllerde, yaklaşamıyor karaduman.bilmiyorumkismile

ama orası çok komikti ya, adam daire şeklinde tozu döküp ortasında durdu ya, sünger bobun bi bölümünü hatırtattı bana çok güldüm, izlermisin bilmem deniz ayısı saldırısı bölümü
kaydirigubbakcemile3

işte o tapınakta bi işi olmalı, neden o tapınak için bu kadar mücedele etsin, bi iş var demekki o tapınakta, asıl zaferi o zaman mı kazancak neboshayallersmile

Son düzenleme:

evet doğru o da var, miles sayidi duyduğuna göre sayid öldü gerçekten:hulya:

Nasıl yani, mayls Sayidimi duydu. Ben kaçırmışım kanımca orayıbilmiyorumkismile

nan yazip durmayin :mymeka:
daha seyretmedim
askitomla birlikte izleyeyim diye
beklemedeyim eyvahedigeldismile

ya şimdi adadaki zaman 2007 mi , 2004 mü, hangisi yabenneyaptımki

Ay dün akşam bölümü göz ucuyla izledim, şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı.Bu kez indirip bir daha dikkatle izleyeceğim

John Locke duman olmuştu :hulya:

lock riçirdı sırtlanıp nereye götürdü ya, o da muallak:hulya:

ya riçırtların olduğu zaman 2007 ydi dimi?tapınaktan uyarı ateşi gibi bişey attılar,onlarda gördü..ozaman keytler falanda 2007 de

ya riçırtların olduğu zaman 2007 ydi dimi?tapınaktan uyarı ateşi gibi bişey attılar,onlarda gördü..ozaman keytler falanda 2007 de

Evet canımcım keytler de 2007 ye döndü!Ama ne işlerine yarayacak anlamadım!!kafam daha çok karıştı.kafamçokkarıştı

Bugün lostu seyredince eski dostuma kavuşmuş gibi oldum!!Gözlerim yaşardı!:gitme:Sonra:
1)Uçakta birçok kişi vardı. Ama adı geçmesine rağmen Sahnnon neredeydi??benneyaptımki
2)Jacop'un ruhu Sayid'in içine mi kaçtı!!???:uhm:
3)Miles ne duydu sayid'den?
4)Acaba Richard tahmin ettiğim gibi Black rock'ın kaptanı filan değil de tutsağı mıydı??
Gerçi bu soruların cevabını almak için önümüzde birkaç hafta var!!olumunekankayizsmile

Ayrıca Benji'yi ilk defa o kadar tırsmış gördüm!!Hele ki korku filmi gibi Lacke arkasında belirince!!ohaoldumsmile
Heyecanla izledim!!delikafadulden

benjo beter olsun dinsizin hakkından imansız gelir işte, kendi psikolojik taktikleriyle vuruldu resmen:hulya:

En azından Siyah duman=siyahlı abi=Locke olduğunu kesin olarak öğrendik de güzelim Richard'dan ne istedin be adam :mymeka:
Paralel evren durumu söz konusu kanımca. Adanın malı bunlar artık, bir yere gidemezler sempatiksalakcinni Diğer taraftada yolları kesişicek bir şekilde.
Siyahlı abimin evi tapınak sanırım.
Jacob abi Sayid'in içine kaçtı heralde.
Tapınak ahalisi kim? Ne zaman yerleşik düzene geçmişler? O gözlüklü abi neden o kadar çirkin? Yokmuydu başka oyuncu?
Hiç bişeyden emin değilim, gidiyorum ben ya laelaelaelaelae

şekerim bu dizide bişeylerden emin olmak ne mümkün, sürekli psikolojik oyunlar izleyiciyede

ama var ya kimse benim soruma yorum yapmadı sabahtan beri küstüm:umursamaz:

yaw kızlar diyorum, miles julyetin mezarına yapışınca neden julyet işe yaradı dedi diyorum, az önce sawyere işe yaramadı demişti halbukimbilmiyorumkismile

bu arada julyetin ölmesine kate sevindimi ne, pek bi sevecen hemşire pozlarındaydı sawyere karşı
:jeyyar::jeyyar:

Geçmişi okumadım şekerim daha ondan cevaplamadım. Juliet'de öbür tarafta yaşadığı için hissetmiş olabilir dicem ama neden öbürleri hissetmedi hmm belki öldüğü için falanmı biliyoki CADIARZU

Richard heralde köle falandı ya vakti zamanında, siyahlı vatandaşın zincirlerin kurtuldun demesi o demekmiki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…