Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şöyle bir baktımda anlamadığım ne çok şey varmış. Anlamadığım diziyi ben niye izliyorum:sm_confused:

Nihayet izliyebildim..
Kafamda daha çok sorular oluştu
En merak ettiğimde
Neden daha önceki sezonda olanları uçakta göstermediler , sadece belirli kişileri ?
Juieti neden öldü de gıcık kate hala yaşıyor ?
Birde sanırım bombadan kurtuldukları için artık sayılar şans getiriyor artık
Eee nede olsa herşey tersine döndü..
Ki sun daha uçağa binmeden önce Sydneyde kocasını bırakıp gitmek istiyordu
Neden o zaman gitmedi yada uçağa bindi de Los Angeles' a gitti?
Sayid ın bedenine jacob mu sahip şimdik ?
Offf ya daraldım haaaa

Son düzenleme:
Şöyle bir baktımda anlamadığım ne çok şey varmış. Anlamadığım diziyi ben niye izliyorum:sm_confused:
senin o alamadığın şeylerin hepsini bende merak ediyorumCADIARZU
sanırım alık alık bir diziye bakıp sonrada kafamda 20 soru işaretiyle yaşamak bağımlılık haline geldi bende

Ay evet ya 6.sezon finali miydi 1. bölüm içindeki acaba akannehir

şşşş herkes ızlemış bıde yorum yazmışbilmiyorumkismile
ekledinizmi kk yabende ızlıcam ızlemedım daha

yorumları okumuyom önce bı ızleyemboshayallersmile

Kesin birkaç sorunun cevabını vericekler sezon başında derken sorularımıza sorular eklediler. alsanaalsanasmile
En çok merak ettiğim sayidin bedenine jacob mu girdi yoksa jacobun şekline bürünen kara duman sayidin bedenini tapınağa taşıtıp sonrada sayidin bedenine mi girdikafamçokkarıştı

LOST 6x03 "What Kate Does" Sneak Peek #2

[dailymotion]video/xc3u5m_lost-6x03-what-kate-does-sneak-peek_creation[/dailymotion]

Afişi ilk gördüğüm an son yemek dedim, hatta Locke, oldukça kilit bir rol oynayacak diye de içimden geçirdim ama fark ettiyseniz bazı kişiler son yemeğe katılmamışlar. Bir de bir iki kişiyi çıkaramadım ben.guclubacismile foto çok küçük baktıkça kafam daha çok karıştımafoldumben

büyük resmi buldum canım ama geç açılıyo

bu son yemek olduğuna göre burdakiler yaşıyo gerisi telef oldu diyebilir miyizbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Son düzenleme:

Soldan sağa Ilona(yeni uçakta düşen, jacob'ın hizmetkarı), Richard, yeni koreli eleman, Sayid, Kate, Sawyer,
Locke, Jack, Jin, Sun, Jack'in kardeşi adını unuttum, Benjamin, Hurley aa şimdi farkettim hurleyin tepesindeki de
sawyer değil mi :1ninca: Kim o ya ben çıkaramadım, aynı afişte 2 sawyer olur mu boshayallersmile

Bu foto da çok büyük olmuş ama sayfayı kaydırmış :1ninca:
Sawyer dediğim pilot amca çıktı bide yeni koreli dediğim eleman da ölüler konuşanmış bilmiyorumkismile
Bi de büyük afişte herkes locke'a Locke bize bakıyor aklinialirimsmile

Son düzenleyen: Moderatör:

küçüğünü buldum canım
:hulya:

Ben yazmıştım daha önce canım

A evet yapmışsın ben görmemişim onu ama foto foto değişiyo, chessin son eklediği fotoları saydık canım, bianka bikaç kişiyi çıkaramamış da :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…