ya o cekin boynundaki yara niiidi öle yaa????
:roflol::roflol: hakket ya, bizdeki sorular bunları beşe katlar beee, hey yavrum hey:hulya:
Başlıyorum:
1- Bu dizide neler oluyor??
2- Diziyi anlayan anlamayana anlatsın
3-Mr. Ekoyu neden öldürdü bu kalleş karaduman
4- Libby, ana lucia ve şenın neden uçakta yoktu??
5 -dezmıntın uçakta ne işi vardı?
6- Bu bölümde Tapınakta gördüğümüz hostes Sindi ne ara bunların arasına karıştı ve çekik gözlü adamın öldürün demesine karşın neden hiç itiraz etmedi.
7-Sayid nasıl olduda dirildi, yada Ceykıp Sayidin bedenindemi yaşıyor.
8-Gitar kutusunun içinde gerçekte ne yazılıydı?
9-Kim bu çekik gözlü adam?? Niye şimdiye kadar hiç görmedik? Riçırtın bir üstü filanmı, o da yaşlanmıyormu??
10-Hay ben bunların ebelerine.....
11-Hörliye bu bölümde görünen aslında Ceykıp değilde karadumanmıydı.?? Karaduman nasılsa ölülerin bedeninde görülebiliyor, o yüzden Ceykıpın bedenine girdide sayidi tapınağa götürmelerini söyledi böylece Sayid ölecek o da Sayidin bedeninde tapınağa yani evinemi girebilecekti. mi acaba???
12- Ada bombanın patlamasıyla birliktemi sulara gömüldü.??
13-Ada sulara gömüldüyse bizimkiler ne geziyor adada??
14- İki ayrı zamandamı yaşıyor bizimkiler??
15-Neden sadece Cek bazı şeyleri anımsıyor gibi??
16-Cek'in babasının tabutu nerde??
17- Con, riçırta zincirlerinden kurtulmuşsun demekle neyi kastetti.?? Riçırt önceden köle filanmıydı??
18- San, Riçırta 1977 den resim gösterdiğinde Riçırt hepsinin öldüğünü gördüm dedi, ama ölmedi lanet şeyler. Riçırt Sanı kandırdımı??
19- yada bombanın patlamasıyla birlikte bazı şeyler değiştimi??
20-Culyet öldükten sonra neden işe yaradı dedi??
21- Con Riçırtı sırtlayıp tapınağamı gidiyor. Riçırtı koz olarak mı kullanacak??
22- 6.sezonun ilk ve son bölümünü birliktemi veriyor bu sıyırtıklar??(Bu bölümden onu anladım)
23-benjamin bundan sonra nasıl bir yol izleyecek?
24-Sanla Jin aynı zamanda olduklarına göre kavuşacaklarmı??
25-Dharma halkına noldu??
akannehirakannehirakannehir
senin o alamadığın şeylerin hepsini bende merak ediyorumCADIARZUŞöyle bir baktımda anlamadığım ne çok şey varmış. Anlamadığım diziyi ben niye izliyorum:sm_confused:
Hay ebenin nikahı Didsbenneyaptımkibilmiyorumkismile
SON YEMEK
‘Lost’un final sezonuna ait fotoğraf, diziye dair birçok şey söylüyor aslında. Fotoğraflar, Leonardo Da Vinci’nin ünlü eseri ‘The Last Supper’dan (Son Yemek) izler taşıyor. Orijinalinde masanın ortasındaki kişi İsa, diğer kişiler ise 12 Havariler. İkisinin birbirine benzemesi ve Locke’un, Da Vinci’nin freskinde İsa’nın oturduğu masanın ortasına denk gelmesi ise ona bir atıf yapıldığını düşündürüyor. Yeni sezonda kahramanımız, çok daha önemli ve merkezi bir rolde karşımıza çıkabilir. alıntı
bilmiyorumkismile şimdi orda oturan lockun içindeki kim ola ki acep, iyi mi kötü mübilmiyorumkismile
Afişi ilk gördüğüm an son yemek dedim, hatta Locke, oldukça kilit bir rol oynayacak diye de içimden geçirdim ama fark ettiyseniz bazı kişiler son yemeğe katılmamışlar. Bir de bir iki kişiyi çıkaramadım ben.guclubacismile foto çok küçük baktıkça kafam daha çok karıştımafoldumben
Soldan sağa Ilona(yeni uçakta düşen, jacob'ın hizmetkarı), Richard, yeni koreli eleman, Sayid, Kate, Sawyer,Afişi ilk gördüğüm an son yemek dedim, hatta Locke, oldukça kilit bir rol oynayacak diye de
içimden geçirdim ama fark ettiyseniz bazı kişiler son yemeğe katılmamışlar. Bir de bir iki kişiyi çıkaramadım ben.guclubacismile
foto çok küçük baktıkça kafam daha çok karıştımafoldumben
Soldan sağa Ilona(yeni uçakta düşen, jacob'ın hizmetkarı), Richard, yeni koreli eleman, Sayid, Kate, Sawyer,
Locke, Jack, Jin, Sun, Jack'in kardeşi adını unuttum, Benjamin, Hurley aa şimdi farkettim hurleyin tepesindeki de
sawyer değil mi :1ninca: Kim o ya ben çıkaramadım, aynı afişte 2 sawyer olur mu boshayallersmile
küçüğünü buldum canım:hulya:
Soldan sağa Ilona(yeni uçakta düşen, jacob'ın hizmetkarı), Richard, yeni koreli eleman, Sayid, Kate, Sawyer,
Locke, Jack, Jin, Sun, Jack'in kardeşi adını unuttum, Benjamin, Hurley aa şimdi farkettim hurleyin tepesindeki de
sawyer değil mi :1ninca: Kim o ya ben çıkaramadım, aynı afişte 2 sawyer olur mu boshayallersmile
Lost 6. Sezon: Son YemekKaynak
Fotoğraftakiler (Soldan Sağa): Zuleikha Robinson (Ilana), Nestor Carbonell (Richard Alpert), Emilie de Ravin (Claire), Naveen Andrews (Sayid), Evangeline Lilly (Kate), Josh Holloway (Sawyer), Terry O’Quinn (Locke), Matthew Fox (Jack), Daniel Dae Kim (Jin), Michael Emerson (Ben), Jorge Garcia (Hurley), Yunjin Kim (Sun), Ken Leung (Miles) ve Jeff Fahey (Frank Lapidus).
Ben yazmıştım daha önce canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?