Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yorumunu niye katmıyosun chessim maksat biz kafayı yiyelim mi sempatiksalakcinni

valla bi bilsem sizide aydınlatcam ammaaaakaydirigubbakcemile3
ya bunlar neden hala dharma zımpırtıları yiyolar ona taktım ben, dharma yalan olmadı mı, dharma yerleşkesi sulara gömülmedimisempatiksalakcinni

Ben yazmıştım daha önce canım

canım pardon ben de görmemişim o fotoyu eklediğini, önceki sayfalardamıydı yoksa, yeni sezon başladı başlıcak derkene takip etmeye başladım valla topiği daha öncesini bilmiyorum
:1ninca:

Son düzenleme:
Ben başka bişeyle uğraşıyodum o sırada, buraya da cevap vereyim diye inat edince, aynı foto olduğunu anlamamışım :kedi:

Olsun şekerim Lost'un suçu hep kaydirigubbakcemile3

canım pardon ben de görmemişim o fotoyu eklediğini, önceki sayfalardamıydı yoksa, yeni sezon başladı başlıcak derkene takip etmeye başladım valla topiği daha öncesini bilmiyorum
:1ninca:

İşte burda http://www.kadinlarkulubu.com/10964871-mesaj2705.html, teee 271de kalmış kaydirigubbakcemile3 ben ne bulsam ekliyorum ya buda sıkışmış araya sırnaşık şey

Final bölümü "LOST: The Finale" adıyla 23 mayıs pazar günü yayınlanıcakmış

Oceanic 815 – S01E01 & S06E01 Karşılaştırması

[dailymotion]video/xc4g70_lost-video-comparative-entre-s01e01_shortfilms[/dailymotion]

Final bölümü "LOST: The Finale" adıyla 23 mayıs pazar günü yayınlanıcakmış

Pazar mıbenneyaptımki

Sebep???

yav şimdi sinek piklere bakıyorumda Sayid sanki eski sayid.Valla anlamadım ben bişefisfisfis

Oceanic 815 – S01E01 & S06E01 Karşılaştırması

[dailymotion]video/xc4g70_lost-video-comparative-entre-s01e01_shortfilms[/dailymotion]

Cek ne kadar gençmiş dizi başladığında. Mahvetmiş adamı bu adabilmiyorumkismile

Pazar mıbenneyaptımki

Sebep???

yav şimdi sinek piklere bakıyorumda Sayid sanki eski sayid.Valla anlamadım ben bişefisfisfis

Pazar akşamını komple Lost'a ayırmışlar, rating rekoru denicekler kanumca sempatiksalakcinni

6 yıl oldu yahu, bırakta yaşlasın adam :roflol::roflol: Bak Boone'uma hala taş gibi :asigim:

İkinci kez adaya gittiklerinde uçağı kullanan pilot o kaydirigubbakcemile5

Aynen ya birinci bölümü izlerken bende fark ettim. ne kadar çökmüş öle ohaoldumsmile
ama sawyer hala süper :dance: oldum olası onu sevmişimdir zaten sempatiksalakcinni

Lost S06E03 3. Promo

[dailymotion]video/xc5nz9_06x03-promo-3-www-losttr-org_shortfilms[/dailymotion]

Off Dids başka bişe yokmu, bunları milyon kere izledim la ben.

Bugün Lost günü.:lepi:

Fekat cidden Sayid bizim eski Sayid gibi duruyor. Sanırım tapınaktaki çekik gözlü emicemde Sayidin karaduman olup olmadığını test etmek için onu damgalamaya filan çalışıyor. Ay kızgın demir şeetcekler Sayidin edeleli ficudunaeyvahedigeldismile

Son düzenleme:

Dezmıntla Peny, çok yakışıyorlar yav:asigim:

kızlar son bölümü izledim, ama hala bi pok anlamadım. guya artık aydınlanacaktı konular.anladıgım kadarıyla anlatayım, duman, adanın baş belası, ve diğerleri adayı korumakla görevli şahsiyetler. ama dıgerlerının dışında da yaşayan bır kabıle daha var, onlar da adayı koruyor. şimdi duman jackopu da öldurdugune göre adayı yenıden elıne geçirdi demektir. adanın durumu bu, bizimkilere gelınce adayı tıpkı dıgerlerı gıbı kurtarmak için özel seçilmiş kişiler ve hıcbır zaman adadan kurtulamayacaklar. dıgerlerı gıbı yaşayacaklar. ben bunu anladım.

Yav bide şey dicektim ben. Hani tapınakta hostes Sindiyi gördükya, bu Sindi'de bizimkiler gibi zamanda yolculuk filan yaptımı acaba??CADIARZU, Hani uçaktakiler yapıyorsa sadece şayet, onunda zamanda yolculuk yapması gerek idi. Hatunu bu bölümde sanki tapınağın sahibiymiş gibi gördük yav, aklıma takıldı. Aynı zamanda ordaki çocuklarında öyle olması lazım.bilmiyorumkismile

bende ilk 2 bölümü izledim(yada bileşik bölümmüydü acaba)
bence sayidi karaduman değil, jacob ele geçirdi.
çünkü canlanmasa, notta yazana göre karaduman bunların canını yakacak.
diğer sorularınıza canı gönülden katılarak, hepinize şimdiden sabırlar diliyorum:))

diziporta saldırı mı ne geliyomuş yaohaoldumsmile

inşallah düzelir yarın sabaha
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…