Kızlar bakın biyerde ne buldum. Çok mantıklı geldi bana, bilmem siz ne düşünürsünüz.
kafası karışan arkadaşlar için olayları kendimce biraz açıklayayım..birincisi 1977 yılındaki juliet bombayı patlatmaya çalışırken aynı anda iki olay meydana hidrojen bombası patladı ve zamanda sıçrama oldu kahramanlarımız zaman sıçraması sayesinde bombanın etkisinden saliseler önce adaddaki kendi zamanlarına döndüler..bilim adamlarının bugün kuantum teorisi sayesinde teorik olarak ispatladığı gibi aldığımız veya almadığımız kararlara,yaptığımız veya yapmadığımız eylemlere göre şekillenen ve çoğalan birçok paralel evren var…(zaman sıçramasıyla paralel evrene geçiş aynı şey değil).. bunun sonucunda 1977 yılında patlayan bir bombayla adanın sular altına gömüldüğü bir başka evren daha oluştu.böylece 2004 yılındaki sıdney-los angeles uçağı zaten suların altında olan adanın üstünden uçup gitti ada sular altında olduğu için elektromanyetizma etkisi uçağı düşürmeye yetmedi sarsıntıyla atlattılar ..bu teorinin dizide iki tane de ispatı var 1 -juliet in öldükten sonra mıles aracılığı ile ilettiği işe yaradı mesajı..(öldükten sonra boyut değiştirdiği için zaman ve mekan sınırlaması olmaması nedeniyle bunu algılayabildi).. 2-desmond un uçakta olması çünkü sadece zaman sıçraması olsaydı desmond un o anda uçakta değil adada ambarda olması gerekiyordu fakat o evrende ada zaten 1977 den beri olmadığı için desmond hiç adaya gitmemiş oldu..aslında şu anda iki farklı dizi izliyoruz kahramanlarımız aynı anda iki farklı yerde değil olayların tamamen bağımsız ve farklı geliştiği iki farklı dünyanın hikayesi.. bombanın patladığı ve adanın olmadığı dünyada gelişen olaylar… ve bombanın patlamadığı ve adaya bir şey olmadığı dünyada gelişen olaylar……
alıntı.
Lost'ta Yeni Sorular
* Nasıl oldu da Desmond Oceanic 815'te yer aldı?
* Jack'ın boynundaki işaretin anlamı ne?
* Neden Shannon, Boone ile geri gelmedi?
* 1. sezondaki diğer hangi oyuncular uçakta değildi?
* Boone neden birinci sınıf yolcuların arasında değildi?
* Rakamların olduğu kayıt hiç kaydolmadıysa, bu rakamlar hiç olmadıysa ve Leonard bunları duymadıysa Hurley yine de bu rakamlarla piyangoyu kazandı mı?
* Hurley neden bu kadar şanslı?
* Hurley ve Sawyer neden kuyruk kısmında oturuyordu?
* Sun İngilizce bilmiyor muydu? / Neden konuşmak istemedi?
* John gerçekten geziye mi çıktı?
* Medyum, Oceanic 815'in kaza yapmayacağını bilse de yine de Claire'e bu uçuşa binmesini mi söyledi?
* Bomba eğer 1977'de patlasaydı, adadaki herkes ölür müydü?
* Eloise Hawking ve Charles Widmore öldürüldülerse, bu Daniel Faraday ve Penny'nin hiç doğmadıkları anlamına mı geliyor?
* Juliet hala Miami'de doktor olarak mı çalışıyordur?
* Jacob, Jin ve Sun'ın düğününe katıldı mı ya da Locke pencereden itilirken orada mıydı?
* Christian Shephard'ın vücuduna ve Locke'ın bıçaklarına ne oldu?
Kaynak
ooooooo bu da bi şey mi ben de ne sorular var da sormaya utanıyorumbilmiyorumkismile
bi kere sordum çuvalladım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?