Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum bu arada haklısın sen şimdi son 15 dk sınıda izledim..Sayid dirildi..Ceykıp oldu heralde..CADIARZU

dun izledim : )
bi de paralel evren cikti seyden
Allah'im yaa :1closedeyes:
iyice kafa buluyor bu senaristler bizimle delikafadulden

Aynen katılıyorum bu açıklamaya... zaten Juliet bombayı patlatırken aynı zaman yolculuğu sırasında olan o ışık çıktı..Hem bomba patlama ve zamanda sıçaradılar..Bunu güzel yansıtmışlar bence.... Benim anlamadığım bunlar paralel evrenlerde güzel güzel yaşayıp gidecek mi? Ölenin paralel evreni bitiyor... Ada da öldüyse LA de , LA ' de öldüyse Ada da mı yaşamına devam ediyor ???

Benim iyica kafam karıştı!!!sempatiksalakcinni
Zaten yazarlar bu diziyi nasıl bitirecek çok merak ediyorum!Bir yandan Faraday gibi bilim adamlarının açıklayabildiği taraf var, diğer tarafta da Jacop- siyahlı amca gibi ruhani taraf var. Bu iş nereye varacak çok merak ediyorum. Hele kara dumanın son girdiği şekillerden hiç bahsetmiyorum. Hele sonra benjiye dönüp
"bu halimi gördüğün için üzgünüm" demesi bitrdi beni.sempatiksalakcinni
Ayrıca bir dahaki bölümde galiba Sayid'e işkence yapıyorlar.Bence jacop mu değil mi anlamak için..:hulya:
Bir de uçakta Ana Lucia, Eko, Libby, Nikki, Paulo'yu falan da göstermediler..Nerde ki onlar??CADIARZU

yaaaa yeni dank etti bana... başladı demi 1.sezon...

hemen izlemem lazım...

yalnız klasik ben ; hep arkadan geliyorum...ama zaten haftasonu izleyebilirdim ancak...

Aklıma yeni geldi!!!
Kara dumanın John'un içine kaçtığı gibi Jacop'un da Sayidin içine kaçtığını düşünüyoruz.Ama gözardı ettiğimiz bir şey var. Ortada 2 tane john var.biri ceset, diğeri kara dumanın kullandığı. Ama ortada da 1 tane sayid var!!:jeyyar:
offf!kafam karıştı yine!benneyaptımki

Yaa bu sezon beni daha çok yıpratcak gibime geliyo eyvahedigeldismile
Sayid ölecek diye ödüm kopmuştu, jacobın ruhunun içine girdiğini de düşünmedim nedense, dirildi diye düşündüm :kedi:
Evet uçakta bir çok karakter yok, desmod ne alaka, hani düşmese böyle olacaktı desek değil.. Jackin saçlarının beyazlığı da çok dikkat çekiciydi, özellikle gösterilidiğini düşünüyorum.
Yani cevap almaktan çok yeni sorularla doldu benim kafam sempatiksalakcinni

Lost'ta Yeni Sorular

* Nasıl oldu da Desmond Oceanic 815'te yer aldı?

* Jack'ın boynundaki işaretin anlamı ne?

* Neden Shannon, Boone ile geri gelmedi?

* 1. sezondaki diğer hangi oyuncular uçakta değildi?

* Boone neden birinci sınıf yolcuların arasında değildi?

* Rakamların olduğu kayıt hiç kaydolmadıysa, bu rakamlar hiç olmadıysa ve Leonard bunları duymadıysa Hurley yine de bu rakamlarla piyangoyu kazandı mı?

* Hurley neden bu kadar şanslı?

* Hurley ve Sawyer neden kuyruk kısmında oturuyordu?

* Sun İngilizce bilmiyor muydu? / Neden konuşmak istemedi?

* John gerçekten geziye mi çıktı?

* Medyum, Oceanic 815'in kaza yapmayacağını bilse de yine de Claire'e bu uçuşa binmesini mi söyledi?

* Bomba eğer 1977'de patlasaydı, adadaki herkes ölür müydü?

* Eloise Hawking ve Charles Widmore öldürüldülerse, bu Daniel Faraday ve Penny'nin hiç doğmadıkları anlamına mı geliyor?

* Juliet hala Miami'de doktor olarak mı çalışıyordur?

* Jacob, Jin ve Sun'ın düğününe katıldı mı ya da Locke pencereden itilirken orada mıydı?

* Christian Shephard'ın vücuduna ve Locke'ın bıçaklarına ne oldu?

Kaynak

Ay dids saol yani aklımda olmayan soruları da hatırlattın aklinialirimsmile
Sun normalde de konuşmuyordu ya, ama o zaman jin ve sun geçmişini aynen yaşadı demek olur bu, yani yine inglizce öğrendi ve Jin'i aldattı. Ama boon ve shannon'un geçmişi değişmedi mi benneyaptımki
Bir kısmının geçmişi değişti, bir kısmının aynı mı kaldı ben hiçbişey anlamadım sempatiksalakcinni

Rica ederim canım Şeniz Ben artık anlamaya çalışmıcam (sanki çalışsam anlıyorumdasempatiksalakcinni) saldım gitti :smiley-cool:

Hay ebenin nikahı Dids benneyaptımkibilmiyorumkismile

valla dizi sadece soru sorduruyo zaten, bi sürü soru ama cevap anahtarı yok-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ooooooo bu da bi şey mi ben de ne sorular var da sormaya utanıyorumbilmiyorumkismile

bi kere sordum çuvalladım-tatlicadiarzu-

ooooooo bu da bi şey mi ben de ne sorular var da sormaya utanıyorumbilmiyorumkismile

bi kere sordum çuvalladım-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: hakket ya, bizdeki sorular bunları beşe katlar beee, hey yavrum hey:hulya:

Başlıyorum:
1- Bu dizide neler oluyor??

2- Diziyi anlayan anlamayana anlatsın

3-Mr. Ekoyu neden öldürdü bu kalleş karaduman

4- Libby, ana lucia ve şenın neden uçakta yoktu??

5 -dezmıntın uçakta ne işi vardı?

6- Bu bölümde Tapınakta gördüğümüz hostes Sindi ne ara bunların arasına karıştı ve çekik gözlü adamın öldürün demesine karşın neden hiç itiraz etmedi.

7-Sayid nasıl olduda dirildi, yada Ceykıp Sayidin bedenindemi yaşıyor.

8-Gitar kutusunun içinde gerçekte ne yazılıydı?

9-Kim bu çekik gözlü adam?? Niye şimdiye kadar hiç görmedik? Riçırtın bir üstü filanmı, o da yaşlanmıyormu??

10-Hay ben bunların ebelerine.....

11-Hörliye bu bölümde görünen aslında Ceykıp değilde karadumanmıydı.?? Karaduman nasılsa ölülerin bedeninde görülebiliyor, o yüzden Ceykıpın bedenine girdide sayidi tapınağa götürmelerini söyledi böylece Sayid ölecek o da Sayidin bedeninde tapınağa yani evinemi girebilecekti. mi acaba???

12- Ada bombanın patlamasıyla birliktemi sulara gömüldü.??

13-Ada sulara gömüldüyse bizimkiler ne geziyor adada??

14- İki ayrı zamandamı yaşıyor bizimkiler??

15-Neden sadece Cek bazı şeyleri anımsıyor gibi??

16-Cek'in babasının tabutu nerde??

17- Con, riçırta zincirlerinden kurtulmuşsun demekle neyi kastetti.?? Riçırt önceden köle filanmıydı??

18- San, Riçırta 1977 den resim gösterdiğinde Riçırt hepsinin öldüğünü gördüm dedi, ama ölmedi lanet şeyler. Riçırt Sanı kandırdımı??

19- yada bombanın patlamasıyla birlikte bazı şeyler değiştimi??

20-Culyet öldükten sonra neden işe yaradı dedi??

21- Con Riçırtı sırtlayıp tapınağamı gidiyor. Riçırtı koz olarak mı kullanacak??

22- 6.sezonun ilk ve son bölümünü birliktemi veriyor bu sıyırtıklar??(Bu bölümden onu anladım)

23-benjamin bundan sonra nasıl bir yol izleyecek?

24-Sanla Jin aynı zamanda olduklarına göre kavuşacaklarmı??

25-Dharma halkına noldu??

akannehirakannehirakannehir

Aynen kuzum ya benim soruları bununla 2 ye çarp:roflol:

YAWWW kuzum sorgulayıp durma nasıl olsa bu sezonda herşey ortaya çıkacak ,gizemli şekilde izlemenin tadına var boşver sonu geldi az kaldı yoksa kafayı yememek elde değil

SON YEMEK
‘Lost’un final sezonuna ait fotoğraf, diziye dair birçok şey söylüyor aslında. Fotoğraflar, Leonardo Da Vinci’nin ünlü eseri ‘The Last Supper’dan (Son Yemek) izler taşıyor. Orijinalinde masanın ortasındaki kişi ısa, diğer kişiler ise 12 Havariler. ıkisinin birbirine benzemesi ve Locke’un, Da Vinci’nin freskinde ısa’nın oturduğu masanın ortasına denk gelmesi ise ona bir atıf yapıldığını düşündürüyor. Yeni sezonda kahramanımız, çok daha önemli ve merkezi bir rolde karşımıza çıkabilir.
alıntı

bilmiyorumkismile şimdi orda oturan lockun içindeki kim ola ki acep, iyi mi kötü mübilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…