Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman be, izlemiycem ben lost falan bundan sonra. Zaten az buçuk aklım vardı oda gitti, canına yandığımalsanaalsanasmile

Aman be, izlemiycem ben lost falan bundan sonra. Zaten az buçuk aklım vardı oda gitti, canına yandığımalsanaalsanasmile

duramazsın ki ,fenomen oldu artık ,gıdıklıyor insanı ne kadar izlemeyeceğim desen de ,boşver yaaawww fenamı ,adrenalin salgılıyoruz işte kaydirigubbakcemile3

Son parçayı izleyemedim takıldı kaldı birazdan yine deniycem..Kızlar uçak düşmedi işe yaradı yani.Herkes uçaktan indi..Ama kaderleri onları yine bi şekilde adada toplanmak mı olcak acaba yani kaderlerinden kurtuluş yok son durak filmi gibi laelaelaelaelaeBöyle bi yorum yaptım ama kendimde pek inanmadımsempatiksalakcinni

bir önceki sayfayı okusana orda bol bol bilgi var bi göz at derim

kafa karışmadan olurmu onun da ayrı bir zevki var yawww kaydirigubbakcemile3

banada öyle geldi ömür ama nasıl tam kadro gene uçağa bincekler, gerçi dikkat ederseniz, çoğu genelde bi sorunla karşılaştılar o sorunlar yüzünden mi tekrar bi uçağa bincekler, kate, clerin taksisyle kaçıyo, çarli tutuklanıyo, doktur kargoyu kaybediyo, jin yakalanıyo vs... şu zenci baba oğuldanda hiç bahsedilmedi
neyse önümüzdeki bölüm diğerleride bazı sorunlarla karşılaşırsa gene binecekler demektir,
valla fredy nin kabuslarıda döndü, uyanmak istiyorum uyanamıyorum uyanmak istiyorum uyanamıyorum bi bakıyorum uyanmak istediğim yerdeyim yine
:roflol:

Hakket ya, Maykılla Volt yoktu uçakta. Ne cehennemdelerdibilmiyorumkismile

Ceyms de Hörliyi kestirdi gözüne, dolandıracak kanımca:hulya:

Chess bu düşüncemde yalnız olmadığıma sevindimolumunekankayizsmile

Yalnız o uçaktan indiler tekrar aynı uçağa binmezler heralde..Başka bi şekilde adaya yollarının düşeceğini düşünüyorum ben ama nasıl olcakCADIARZU

Bi de hatırlıyomusunuz Jin bi yere yetişmeye çalışıyodu oyuncak ayı alıyodu..Sonra o oyuncağın Sun'ın çocuğu için olmadığını anlamıştık çünkü ayrıylardı onunla..Daha o da belli değil.Ona ne zaman sıra gelcek..Ben çok merak ediyorum..

Valla izlemeyecektim ama dayanamadım ve izledim yorum yapıp kaçıcam hemen:)

Patlama işe yaramadı sandılar ama juliet in Miles ile aracılığı ile "işe yaradı" dediğini duyduk.

Aslında da yaradı da.

Paralel yani alternatif evren oluştu, bu evrende uçak düşmedi ancak farklılıklar vardı ki Jack, bizim siyah teyzeye "bu normal rahat olun demişti" ama bunda o kadın jacke korkma bu normal dedi. Desmondun ve tabutun uçaktan kaybolması ilginç bir durum.

Adadakiler kendi benliklerinde olduklarından parelel evreni bilmiyor ve işe yaramadığını düşünüyorlar.

Siyah duman neden halka " beni hayak kırıklığına uğrattınız " dedi orasını anlamadım hala.

Ayrıca tapınağa giremeyeceği için sanırım richardı öldürmekle tehtit edecek.

Yalnız!!!!!

Sayidin dirilmesi olayı ise gene kanmayalım belkide siyah duman bu sefer sayid olarak karşımıza çıkacaktır. Ölü bedenlerin şekline girdiğini biliyoruz.

Jacop'un ölmesine çok üzüldüm. Siyah duman evine gitmek için adadaki herkezi yok mu edecek acaba?

Başka varmıydı önemli yer ula unuttum bak:)

Kuzummmmmm dersine iyi çalış şu derslerim bitsin sizi lost sınavına sokcam gene ha alsanaalsanasmile

O izlediğimin geçmiş yani flashback'ti, karakterleri bize tanıtırlarken geçmişlerini göstermişlerdi yani o oldu bitti tekrar olmayacakopuyorumnanaktan

O izlediğimin geçmiş yani flashback'ti, karakterleri bize tanıtırlarken geçmişlerini göstermişlerdi yani o oldu bitti tekrar olmayacakopuyorumnanaktan

Yaaaaaaaa nasıl yani ya yine karıştımkafamçokkarıştı

kardelen senin dediğin oyuncak ayı sahnesi jin öldü sandığımızdaki ""aa ölmemiş işte sun doğum yapıyo onun yanına gidiyo"" dedirten bi flashbackti kandırmacaydı yani unut sen o sahneyi boşuna yer tutmasın daha önemli sahnelere yer açsınkaydirigubbakcemile3

Anladım canım..Unuttum gittikaydirigubbakcemile3

bunların paralel evren geyiğinden şiştim yeminle, bende paralel evren istiyom, nassı gidiliyobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Oyyyy bebeeem nerdesin sen yaolumunekankayizsmile

Valla çok aradı seni gözlerimopuyorumnanaktan

Boşver sen dersi mersi, ders karınmı doyurcak allasen.guclubacismile

Uyuyan lostzede istemiyoruz:enbuyukkk:

O olayı çoktan açıkladılar. San, doğumhaneyken Filaşbek oldu ve sanla jinin 3 aylık evliyken jinin patronun isteğiyle bilmem kimin torununa hediye götürmesiydi o. (hatırı sayılır biriydi ama kimdi bilmiyorum, bakan filan herhalde) Hepimiz Jin'in sanın yanına gittiğini düşünmüştü ama kalleş senaristler ters köşe yaptılarsempatiksalakcinni

bunların paralel evren geyiğinden şiştim yeminle, bende paralel evren istiyom, nassı gidiliyobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Şimdi şekerim, Sahildeki kamptan çık ormana doğru yol al, karşına kutup ayıları siyah at filan çıkabilir onları görmezden gel, kedidir kedi. ha olurya yolda karadumanada rastlarsan sırtını kaşı sakinleşir, bişeycik yapmaz sana.Doğruca ilerle biryere sapmadan. Geldinmi Kuğu istasyonuna. 108 dk da bir düğmeye bas. Ha olurya birgün basmayı ihmal edersen ahanda sana paralel evren.-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni

Kızlar bakın biyerde ne buldum. Çok mantıklı geldi bana, bilmem siz ne düşünürsünüz.

kafası karışan arkadaşlar için olayları kendimce biraz açıklayayım..birincisi 1977 yılındaki juliet bombayı patlatmaya çalışırken aynı anda iki olay meydana hidrojen bombası patladı ve zamanda sıçrama oldu kahramanlarımız zaman sıçraması sayesinde bombanın etkisinden saliseler önce adaddaki kendi zamanlarına döndüler..bilim adamlarının bugün kuantum teorisi sayesinde teorik olarak ispatladığı gibi aldığımız veya almadığımız kararlara,yaptığımız veya yapmadığımız eylemlere göre şekillenen ve çoğalan birçok paralel evren var…(zaman sıçramasıyla paralel evrene geçiş aynı şey değil).. bunun sonucunda 1977 yılında patlayan bir bombayla adanın sular altına gömüldüğü bir başka evren daha oluştu.böylece 2004 yılındaki sıdney-los angeles uçağı zaten suların altında olan adanın üstünden uçup gitti ada sular altında olduğu için elektromanyetizma etkisi uçağı düşürmeye yetmedi sarsıntıyla atlattılar ..bu teorinin dizide iki tane de ispatı var 1 -juliet in öldükten sonra mıles aracılığı ile ilettiği işe yaradı mesajı..(öldükten sonra boyut değiştirdiği için zaman ve mekan sınırlaması olmaması nedeniyle bunu algılayabildi).. 2-desmond un uçakta olması çünkü sadece zaman sıçraması olsaydı desmond un o anda uçakta değil adada ambarda olması gerekiyordu fakat o evrende ada zaten 1977 den beri olmadığı için desmond hiç adaya gitmemiş oldu..aslında şu anda iki farklı dizi izliyoruz kahramanlarımız aynı anda iki farklı yerde değil olayların tamamen bağımsız ve farklı geliştiği iki farklı dünyanın hikayesi.. bombanın patladığı ve adanın olmadığı dünyada gelişen olaylar… ve bombanın patlamadığı ve adaya bir şey olmadığı dünyada gelişen olaylar……

alıntı.

Ne uyuması yaaaaaa kolay mı lostu anlamaksempatiksalakcinni

Ben hala ordan ne çıkcak diye bekliyodum neyse vazgeçtim artıkbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…