Aman be, izlemiycem ben lost falan bundan sonra. Zaten az buçuk aklım vardı oda gitti, canına yandığımalsanaalsanasmile
Son parçayı izleyemedim takıldı kaldı birazdan yine deniycem..Kızlar uçak düşmedi işe yaradı yani.Herkes uçaktan indi..Ama kaderleri onları yine bi şekilde adada toplanmak mı olcak acaba yani kaderlerinden kurtuluş yok son durak filmi gibi laelaelaelaelaeBöyle bi yorum yaptım ama kendimde pek inanmadımsempatiksalakcinni
bir önceki sayfayı okusana orda bol bol bilgi var bi göz at derim
Son parçayı izleyemedim takıldı kaldı birazdan yine deniycem..Kızlar uçak düşmedi işe yaradı yani.Herkes uçaktan indi..Ama kaderleri onları yine bi şekilde adada toplanmak mı olcak acaba yani kaderlerinden kurtuluş yok son durak filmi gibi laelaelaelaelaeBöyle bi yorum yaptım ama kendimde pek inanmadımsempatiksalakcinni
Chess bu düşüncemde yalnız olmadığıma sevindimolumunekankayizsmile
Yalnız o uçaktan indiler tekrar aynı uçağa binmezler heralde..Başka bi şekilde adaya yollarının düşeceğini düşünüyorum ben ama nasıl olcakCADIARZU
Bi de hatırlıyomusunuz Jin bi yere yetişmeye çalışıyodu oyuncak ayı alıyodu..Sonra o oyuncağın Sun'ın çocuğu için olmadığını anlamıştık çünkü ayrıylardı onunla..Daha o da belli değil.Ona ne zaman sıra gelcek..Ben çok merak ediyorum..
O izlediğimin geçmiş yani flashback'ti, karakterleri bize tanıtırlarken geçmişlerini göstermişlerdi yani o oldu bitti tekrar olmayacakopuyorumnanaktan
kardelen senin dediğin oyuncak ayı sahnesi jin öldü sandığımızdaki ""aa ölmemiş işte sun doğum yapıyo onun yanına gidiyo"" dedirten bi flashbackti kandırmacaydı yani unut sen o sahneyi boşuna yer tutmasın daha önemli sahnelere yer açsınkaydirigubbakcemile3
Valla izlemeyecektim ama dayanamadım ve izledim yorum yapıp kaçıcam hemen:)
Patlama işe yaramadı sandılar ama juliet in Miles ile aracılığı ile "işe yaradı" dediğini duyduk.
Aslında da yaradı da.
Paralel yani alternatif evren oluştu, bu evrende uçak düşmedi ancak farklılıklar vardı ki Jack, bizim siyah teyzeye "bu normal rahat olun demişti" ama bunda o kadın jacke korkma bu normal dedi. Desmondun ve tabutun uçaktan kaybolması ilginç bir durum.
Adadakiler kendi benliklerinde olduklarından parelel evreni bilmiyor ve işe yaramadığını düşünüyorlar.
Siyah duman neden halka " beni hayak kırıklığına uğrattınız " dedi orasını anlamadım hala.
Ayrıca tapınağa giremeyeceği için sanırım richardı öldürmekle tehtit edecek.
Yalnız!!!!!
Sayidin dirilmesi olayı ise gene kanmayalım belkide siyah duman bu sefer sayid olarak karşımıza çıkacaktır. Ölü bedenlerin şekline girdiğini biliyoruz.
Jacop'un ölmesine çok üzüldüm. Siyah duman evine gitmek için adadaki herkezi yok mu edecek acaba?
Başka varmıydı önemli yer ula unuttum bak:)
Kuzummmmmm dersine iyi çalış şu derslerim bitsin sizi lost sınavına sokcam gene ha alsanaalsanasmile
Chess bu düşüncemde yalnız olmadığıma sevindimolumunekankayizsmile
Yalnız o uçaktan indiler tekrar aynı uçağa binmezler heralde..Başka bi şekilde adaya yollarının düşeceğini düşünüyorum ben ama nasıl olcakCADIARZU
Bi de hatırlıyomusunuz Jin bi yere yetişmeye çalışıyodu oyuncak ayı alıyodu..Sonra o oyuncağın Sun'ın çocuğu için olmadığını anlamıştık çünkü ayrıylardı onunla..Daha o da belli değil.Ona ne zaman sıra gelcek..Ben çok merak ediyorum..
bunların paralel evren geyiğinden şiştim yeminle, bende paralel evren istiyom, nassı gidiliyobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Uyuyan lostzede istemiyoruz:enbuyukkk:
O olayı çoktan açıkladılar. San, doğumhaneyken Filaşbek oldu ve sanla jinin 3 aylık evliyken jinin patronun isteğiyle bilmem kimin torununa hediye götürmesiydi o. (hatırı sayılır biriydi ama kimdi bilmiyorum, bakan filan herhalde) Hepimiz Jin'in sanın yanına gittiğini düşünmüştü ama kalleş senaristler ters köşe yaptılarsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?