kardelen senin özelin kapalı yazamıyorum
isoldu mutfak robotu size yazıcam bekleyin anacım :dance:
accık çıtlatayım o vakit :)
sayidin içine bişey kaçmış ama jacop değil sayidi öldürmeye çalışıyo hippiler ama spoilerlarda vardı ya sayid ölüm makinesine dönüşücek diye demek ki öldüremicekler jack izin vermicek belkide
kötülüğün sayidin kalbine ulaşmaması lazım dedi tatar amca jackte ulaşırsa nolur dedi tatarın cevabı ise kız kardeşin gibi olur dedi :1shok: hemen arkasında sahnede hippilerin adamların ikisi jin i tam öldürecekti ama biri onları öldürdü kim? claire :1shok: claire yeni russo olmuş oraya buraya tuzak kuruyomuş meğer öyle işte geri kalan faso fiso
Diziportta yok nerden izliycem ben şimdi bi fikri olan var mıbilmiyorumkismile
evet kuzum yavan çünkü hiç karaduman richard benjamin fln yoktu napiim ben gıcık kate i:dilcikar::mymeka:
ama kimse benim sorularımı sallamıyo ya, kesin bi fikriniz vardır sizinlmaz:
ay ne bilim benbilmiyorumkismile
Valla ben bişe bilmiyorumbenneyaptımki, hatta hiçbirşey bilmiyorum.
Bide bölümün adı "vat keyt das"
Ne yaptıki Keyt bölümün adı oldu allasen. Uyuz şey.alsanaalsanasmile
Noldu yani şimdi tapınaktan kaçtı birkaç tanesi, Sayide işkence yaptılar. Cıleyırı gördük bitti.kafamçokkarıştı
hurlye de ne güldüm, bizden beter
sürekli anlamadığım şeyleri yapmak zorunda kalıyorum diyo:roflol:
bence clare nin russonun kaderini yaşamasının altında bişey var, kate e eşlik eden 2 tapınak görevlisinden biri diğerini russo hakkında konuşturmadı, clarede ormana tuzaklar kurmuştu russo gibibilmiyorumkismile
şimdi russo da aynen böyleydi ya belki de diyorum şu russonun kafilesinin hastalığı da bu enfeksiyon(!)du
hatırlarsan birbirlerini öldürmüşlerdi hastasın sen diyip diyip
evet evet öyle benceCADIARZU
anaa teori yaptım sanırsamdelikafaduldensositososito
demek russonun kafilesi de tapınağı bi şekilde keşfetti aa havuz diyip suya daldılarkaydirigubbakcemile3
şimdi russo da aynen böyleydi ya belki de diyorum şu russonun kafilesinin hastalığı da bu enfeksiyon(!)du
hatırlarsan birbirlerini öldürmüşlerdi hastasın sen diyip diyip
evet evet öyle benceCADIARZU
anaa teori yaptım sanırsamdelikafaduldensositososito
demek russonun kafilesi de tapınağı bi şekilde keşfetti aa havuz diyip suya daldılarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?