Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardelen senin özelin kapalı yazamıyorum
isoldu mutfak robotu size yazıcam bekleyin anacım :dance:

Arkadaş listeme ekledim canım seni şimdi yazabilirsin şimdiden teşekkür ederim

Ne diyorsun:1shok:, gerisini beyazla yazıyım.Kıleir haaakannehir

sayide ne kaçmış, nolmuş yaaa

Bu arada buldum ben 3.bölümü hemen işe koyulayım.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Beyazla yaıyorum.
Sayide naptılar öyle yaaa, ne kaçmış içine, enfeksiyon kapmış dediler.

Daha 2.parttayım.:hulya:

ölecem yaaa izleyemiom şuan işyerim müsait diilde ama yarm saat sonra benim olacaksın lost....
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kuzum dikkat ettiysen önce üstüne barut üflüyo barutunda ne için olduğunu biliyosun karaduman
enfeksiyon yalan sadece sayide de test diyolar

eeee noldu şimdibenneyaptımkibilmiyorumkismile

Yine bi halt anlamadığım bir bölümdü. Ve yavan geldi sanki. Hemencik bitti ya:umursamaz:

evet kuzum yavan çünkü hiç karaduman richard benjamin fln yoktu napiim ben gıcık kate i:dilcikar::mymeka:

neden clare, russonun kaderini yaşıyobilmiyorumkismile

ya kate de uyuz oldum ne yapışkan kadın, rahat bıraksana hanım adamı
bi türlü hazmedemedi, julyete aşkını
gelecek fragmandada karaduman sawyeri kandırcak sanırım, o yüzden sensey, sawyerin geri getirilmesini istemişti
bilmiyorumkismile

bilmiyorum farkındamısınız ama dizi başa sardı resmen, bi parelle evren kavramı yaratılıp tekrar flash backlar, sonrada flash forwarda mı geçcekler yine
fragmanda sun la jin birbirini bulmuş gibi geldi, nasıl oluyo
bilmiyorumkismile

evet kuzum yavan çünkü hiç karaduman richard benjamin fln yoktu napiim ben gıcık kate i:dilcikar::mymeka:

Bide bölümün adı "vat keyt das"

Ne yaptıki Keyt bölümün adı oldu allasen. Uyuz şey.alsanaalsanasmile

Noldu yani şimdi tapınaktan kaçtı birkaç tanesi, Sayide işkence yaptılar. Cıleyırı gördük bitti.kafamçokkarıştı

hurlye de ne güldüm, bizden beter
sürekli anlamadığım şeyleri yapmak zorunda kalıyorum diyo
:roflol:

bence clare nin russonun kaderini yaşamasının altında bişey var, kate e eşlik eden 2 tapınak görevlisinden biri diğerini russo hakkında konuşturmadı, clarede ormana tuzaklar kurmuştu russo gibibilmiyorumkismile

ama kimse benim sorularımı sallamıyo ya, kesin bi fikriniz vardır sizinlmaz:

ay ne bilim benbilmiyorumkismile

Valla ben bişe bilmiyorumbenneyaptımki, hatta hiçbirşey bilmiyorum.

elektrik versek konuşur musun kuzuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

goodwın, neden kate ve clairenin olduğu sahnede ya, geçen sezonlarda onun onlardan çok önce adada olması gerekmiyomuydu yoksa yinemi bebeğin peşinde, bi de o tapınak görevlisi neden kate beni hatırlamadınmı dedi, nerden hatırlıcaltı ki, kim ki bu topluluk, daha önceden kimlerdendi, eski dharmacımı bunlarbilmiyorumkismile

sorma yaa kate lazım sanki bize şu kate olan sinirimden diziden büsbütün soğuyorum
sawyer a julietin dediği gibi james demeler juliet gibi bakış atmalar fln:umursamaz:ölsün artık o yaa alsanaalsanasmile

şimdi russo da aynen böyleydi ya belki de diyorum şu russonun kafilesinin hastalığı da bu enfeksiyon(!)du
hatırlarsan birbirlerini öldürmüşlerdi hastasın sen diyip diyip
evet evet öyle benceCADIARZU
anaa teori yaptım sanırsamdelikafaduldensositososito

demek russonun kafilesi de tapınağı bi şekilde keşfetti aa havuz diyip suya daldılarkaydirigubbakcemile3

Fransızlar Jini denizde bulduklarında beraber telsiz istasyonuna gidiyorlarıda karaduman içlerinden birini tapınağın altına sürüklediya. Diğerleride onu kurtarmak için girdi oraya. Russo kaldı geride, Jin izin vermedi. Demekki masumiyetlerini o yüzden kaybettiler.fisfisfis

E nolcak şimdi. İtın'ın ne işi vardı Kıleyır'ın yanında yine doktor olmuş adam.bilmiyorumkismile

aaaaa hakkatten ya, bak cevaplar sendeymiş,
valla anlamadım ben bu işi, herkes birbirinin içine kaçıyo
nasıl bağlıcaklar merak ediyorum
belkide karaduman kötü değildir, ters köşe yapıyor olabilirler mi
herkesde birbirinini kullanıyo
önümüzdeki bölümün fragmanını izlediniz demi kızlar, kafam daha da karıştı valla
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…