Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hımm evet jin görmüştü bunları birbirlerini vururken sanki dimi doğru hatırlıyorsam CADIARZU
ethan ın orda olmasının sebebi de yine julietin "işe yaradı"sıyla alakalı olsa gerek olaylar hiç yaşanmadı ama destiny calls(!) ya o yüzden olsa gerek kader değiştirilemiyor ethanla claire yine karşılaşıyor

ya bende tebiaklinialirimsmileben j. j. abrams ın fringe i de izliyom içini okurum ben onun:hulya:
ordada paralel evren paralel gerçeklik cart curt var eyvahedigeldismile
valla ben bişeye bağlamalarından umudu kestim kader dicekler ki zaten sezon öncesi spoilerlarda gizemin kalıcağını da söylediler bizimkilerde kaderimse çekerim diceklerkaydirigubbakcemile3ben jacke de kıl kapmaya başladım o da ayrı bi gıcık:bbo:

offf neler oluyor losta çıldiriciğim
sanki fransızca yazıyorsunuz
hiç bişi anlamıyorumbenneyaptımki
benim en son izlediğim bölüm de adadan daha yeni kurtulmuşllardı
said o diğerlerinin başındaki adamın yanında çalışıyordu
onun için adam öldürüyordu
çinli kadının kocası ölmüştü
kate adadaki bebeği evlat edinmişti
ve mahlkemelerde sürünüyordu
bide adını unuttum deniz altında ölen adamın ruhu şişkonun peşinden koşuyrdu
offf adlarını bile unuttum:sinifsinif:
kızlar tv de veriyorlar mı yeni bölümlerinbilmiyorumkismile
benim net sınırlı netten izleyemiyorummafoldumben

valla bu diziyi her izlediğimde kendimi çok aptal hissediorum....
sempatiksalakcinni
kardeşide bu hsatlıktan öldü dediya kimin kardeşi neden öldü onu anlamadım
cleyırın ne iş ivardı orda onuda anlamadım...
bun adamlar nie bizim seyit abiyi öldürüolar onuda anlamadım...
üffff ben nie bişi anlamıom bu diziden yaaaa

cınım o koreli senseyin kardeşinin içinede karanlık hastalık gelmiş, iyi huylarını kaybedip kötü olmuş, sanırım bunları öldürmeye kalktı yani tapınaktakileri
aynı şey şimdide sayide olmuş yanlız sayide testi geçtin falan feşmekan dediler
sayidden çok korkuyolar demekki, sayidin içinden esaslı bi alien çıkcak, işte o yüzden sayidi öldürmek istiyolar çaktırmadan
sayid zaten işkencecinin tekiydi daha da kötü olursa bilemiyorum valla,
ben kendimden de şüphe ettim bak şimdi, acaba başka bir ben daha var mı benden içeri
:roflol::roflol:

seyidin içine the exorcistmi girmiş.....
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

anaa bakın şimdi masaya nası oturtmuşlar buncaazları

richardlan ilonayı yanyana oturtmuşlar bunlar alakalı
claire ile sayid iki canavar yanyana
kate belli ki sawyerla kalıyor
lock merkez
benjo demek ki jackin yanına tapınağa dönecek ve ya o her nerdeyse
ama sun ve jin yanyana değil :uhm:sun şuanda olduğu gibi lupidusun yanında
kanımca bunları yine siyah beyaz ayırarak oturtmuşlar
lock merkezde olduğuna göre jacop tırtlıcak

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Yav nerenizle izliyorsunuz diziyi be:mymeka:

Kardeşi öldü filan demedi. Bu enfeksiyon kalbe ulaşırsa iyi hiçbir huyu kalmaz , kötü olur Aynı senin kardeşinde olduğu gibi dedi samuray amcam. yani Kılayirden bahsetti. Zaten bölüm sonunda kıleyırı da gördük. Bakalım onun içindede cidden kötülükmü kaçmış. hangi ara nasıl kaçmış. Nolmuş. Tapınağa iyileştirilmek için getirilenler kötü oluyor. Şekil 1 a Benjamin, 2 a da Sayid olacak. Zaten gelen tiyolardan Sayidin bir ölüm makinesine dönüşeceğini biliyoruz. Bu da demektirki Sayid kimseyi sağ bırakmayacak.akannehir

onun kardeşi değil yakaydirigubbakcemile3 jackin kız kardeşi yani claire

ben karanlık olsam hurleynin içine kaçardım ohh geniş geniş ferahlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

ben karanlık olsam hurleynin içine kaçardım ohh geniş geniş ferahlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
:roflol:
Valla onu bunu bilmemde iyice karıştı dizi. Bu akşam 3. bölümünü izlicem bakalım ne olacak. Daha ne kadar kafamızı karıştıracaklarkafamçokkarıştı

onun kardeşi değil yakaydirigubbakcemile3 jackin kız kardeşi yani claire

aaa ben kardeşim dedi sandıııııım, neden jack kardeşimde kim demedi madem:hulya:
ve claire nin de hiç kötü bi hali yoktu, jini kurtardı resmen onlardan
ayrıca sensey bunların neden dışarı kaçmasını istemiyo onlarada cin kaçar diyemi
ve bunu neden önemsiyo, bunlardan çok hoşlaştığı için değil herhalde
bilmiyorumkismile

jini sonradan bakınca tanıdı belli ki kurtardıktan sonra tanıdı yani
claire anlaşılan tapınaktakilerle kişisel bi savaş halinde tuzaklar vs. o yüzden öldürmüştür onları kendi husumetinden
jack claire kardeşi olduğunu biliyo ki zaten neden desin:hulya:

ama garipsemedi de, sanki biliyomuş gibibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ama garipsemedi de, sanki biliyomuş gibibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ay biliyor tabiki. Adadan kurtulduktan sonra 3 yıl dış dünyada yaşadılarya, o zaman Cek'in babasının cenaze töreninde Kıleyir'in annesi geldi söyledi kardeşin diye.

Kıleyir'in iyimi kötümü olduğunu henüz bilmiyoruz ama samuray amcam tıpkı ona olduğu gibi dediğine göre muhakkak kötüdür.eyvahedigeldismile

ya hayır canım onu demedim, kızkardeşinin, sayidin hastalığına tutulduğu duyduğuna şaşırmadı,
aynı hastalığın tıpkı kızkardeşinide elegeçirdiği gibi, falan dedi ama jack tepki vermedi
:hulya:

Oh oh her şeyi dökmüşsünüz maşallah ortaya:mymeka:

Okumadım hiç birini akşam seyretcem öyle okuycam yorumları:dilcikar:

Yarın şu şekilde gelirim burayafisfisfis:sm_confused:

ay claire nin kötü olduğuna inanasım yok, oda bebeğini kaybetti russo gibi, cozuttu herhalde, yaşamak için öldürmek zorunda sonuçta, tapınaktan gelenleri gözünü kırpmadan tak tak öldürdü tereddüt bile etmedi:hulya:

Son düzenleme:
chess sence artık şaşırabilecekleri bişey kaldı mı onların onca şeyden sonra :icecream:adamlar zaman yolculuğu yapıyor resmen ona hiç şaşırmaz tabikide

Yarın şu şekilde gelirim burayafisfisfis:sm_confused:

:roflol::roflol:

chess sence artık şaşırabilecekleri bişey kaldı mı onların onca şeyden sonra :icecream:adamlar zaman yolculuğu yapıyor resmen ona hiç şaşırmaz tabikide

yalama oldu diyosun o da doğru vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hatta bizde yalama olduk, hiç bi halta şaşırdığımız yok, dizi birazda basit gitsede bizi şaşırtsa yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…