Fransızlar Jini denizde bulduklarında beraber telsiz istasyonuna gidiyorlarıda karaduman içlerinden birini tapınağın altına sürüklediya. Diğerleride onu kurtarmak için girdi oraya. Russo kaldı geride, Jin izin vermedi. Demekki masumiyetlerini o yüzden kaybettiler.fisfisfis
E nolcak şimdi. İtın'ın ne işi vardı Kıleyır'ın yanında yine doktor olmuş adam.bilmiyorumkismile
aaaaa hakkatten ya, bak cevaplar sendeymiş,
valla anlamadım ben bu işi, herkes birbirinin içine kaçıyo
nasıl bağlıcaklar merak ediyorum
belkide karaduman kötü değildir, ters köşe yapıyor olabilirler mi
herkesde birbirinini kullanıyo
önümüzdeki bölümün fragmanını izlediniz demi kızlar, kafam daha da karıştı vallasempatiksalakcinni
valla bu diziyi her izlediğimde kendimi çok aptal hissediorum....
sempatiksalakcinni
kardeşide bu hsatlıktan öldü dediya kimin kardeşi neden öldü onu anlamadım
cleyırın ne iş ivardı orda onuda anlamadım...
bun adamlar nie bizim seyit abiyi öldürüolar onuda anlamadım...
üffff ben nie bişi anlamıom bu diziden yaaaa
valla bu diziyi her izlediğimde kendimi çok aptal hissediorum....
sempatiksalakcinni
kardeşide bu hsatlıktan öldü dediya kimin kardeşi neden öldü onu anlamadım
cleyırın ne iş ivardı orda onuda anlamadım...
bun adamlar nie bizim seyit abiyi öldürüolar onuda anlamadım...
üffff ben nie bişi anlamıom bu diziden yaaaa
cınım o koreli senseyin kardeşinin içinede karanlık hastalık gelmiş, iyi huylarını kaybedip kötü olmuş, sanırım bunları öldürmeye kalktı yani tapınaktakileri
aynı şey şimdide sayide olmuş yanlız sayide testi geçtin falan feşmekan dediler
sayidden çok korkuyolar demekki, sayidin içinden esaslı bi alien çıkcak, işte o yüzden sayidi öldürmek istiyolar çaktırmadan
sayid zaten işkencecinin tekiydi daha da kötü olursa bilemiyorum valla,
ben kendimden de şüphe ettim bak şimdi, acaba başka bir ben daha var mı benden içeri:roflol::roflol:
:roflol:ben karanlık olsam hurleynin içine kaçardım ohh geniş geniş ferahlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
onun kardeşi değil yakaydirigubbakcemile3 jackin kız kardeşi yani claire
aaa ben kardeşim dedi sandıııııım, neden jack kardeşimde kim demedi madem:hulya:
ve claire nin de hiç kötü bi hali yoktu, jini kurtardı resmen onlardan
ayrıca sensey bunların neden dışarı kaçmasını istemiyo onlarada cin kaçar diyemi
ve bunu neden önemsiyo, bunlardan çok hoşlaştığı için değil herhaldebilmiyorumkismile
jini sonradan bakınca tanıdı belli ki kurtardıktan sonra tanıdı yani
claire anlaşılan tapınaktakilerle kişisel bi savaş halinde tuzaklar vs. o yüzden öldürmüştür onları kendi husumetinden
jack claire kardeşi olduğunu biliyo ki zaten neden desin:hulya:
ama garipsemedi de, sanki biliyomuş gibibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Ay biliyor tabiki. Adadan kurtulduktan sonra 3 yıl dış dünyada yaşadılarya, o zaman Cek'in babasının cenaze töreninde Kıleyir'in annesi geldi söyledi kardeşin diye.
Kıleyir'in iyimi kötümü olduğunu henüz bilmiyoruz ama samuray amcam tıpkı ona olduğu gibi dediğine göre muhakkak kötüdür.eyvahedigeldismile
Yarın şu şekilde gelirim burayafisfisfis:sm_confused:
chess sence artık şaşırabilecekleri bişey kaldı mı onların onca şeyden sonra :icecream:adamlar zaman yolculuğu yapıyor resmen ona hiç şaşırmaz tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?