Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oh oh her şeyi dökmüşsünüz maşallah ortaya:mymeka:

Okumadım hiç birini akşam seyretcem öyle okuycam yorumları:dilcikar:

Yarın şu şekilde gelirim burayafisfisfis:sm_confused:

e şimdide :sm_confused: böylesin. İzleyince değişmeyeceğine göre iyisimi hiç izleme. Yav bugünlerde acayip tüme varıyorum beesempatiksalakcinni

Heee onu diyon sen. E tepki vermesine fırsat kalmadıki hemen başka sahneye geçtiler.benneyaptımki

e şimdide :sm_confused: böylesin. İzleyince değişmeyeceğine göre iyisimi hiç izleme. Yav bugünlerde acayip tüme varıyorum beesempatiksalakcinni

Benim korkum hiç bi zaman soruların cevabını alamamak senelerce emek harca izle ama hiç bi soruya cevap alma ay ne kötü olur:1shok:İnşallah sonu anlayabileceğimiz şekilde bitersempatiksalakcinniBazen diyorum ki bütün bu olanlar rüya olurmuş öyle bağlarlarmış sonunusempatiksalakcinni

keşke aşkı memnu kadar basit olsa demi:roflol::roflol:

ama aşk meşk olayları onun kadar basit, gıcık kate düşmedi sawyerin yakasından ayol, hala julyetin yerine geçebilceğine hala sawyerin julyeti sevdiği gibi onu sevebilceğine ümidi var:mymeka:
galiba sawyer evlerine gidip julyetin bi eşyasını buldu nasıl bozuldu kate, ne bekliyodu acaba julyet ölür ölmez sawyerin onun kollarına koşacağınımı:umursamaz:
sawyerde çok içli ağladı be, üzüldüm valla:asigim::gitme::gitme:
hep aynı beni seveni ben sevmem, benim sevdiğim beni sevmez, kır dizini otur dokturunun yanında işte gezenti katelmaz:

Son düzenleme:
chess keyt te bi jacle bi savyırla hangisini seviyo ben onu da anlamadımbilmiyorumkismile

chess keyt te bi jacle bi savyırla hangisini seviyo ben onu da anlamadımbilmiyorumkismile

yok canım jacki sevdiği falan ya, köşe bucak kaçtı ya jackten geçen sezon, jackte kate e aşkından mecsup oldu.
kate bi kere sawyerle sevişti diye ne manalar yükledi o sevişmeye ne manalar
akannehirakannehir

yok canım jacki sevdiği falan ya, köşe bucak kaçtı ya jackten geçen sezon, jackte kate e aşkından mecsup oldu.
kate bi kere sawyerle sevişti diye ne manalar yükledi o sevişmeye ne manalar
akannehirakannehir

jacklede sevişmişti o

ay artık sana bişi demiyorum ömürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Niye kız sevişmemişmiydi ben yanlış mı hatırlıyorum sanki yataktalardı bi kere:roflol:

Dalga geçme benle:mymeka:

Niye kız sevişmemişmiydi ben yanlış mı hatırlıyorum sanki yataktalardı bi kere:roflol:

Dalga geçme benle:mymeka:

valla jackle seviştiyse bile hatırlamıyorum demekki çok silik sönüktü
ama sawyerle olan hafızamda yer etmiş valla
:roflol::roflol::roflol:

cekle sevişti kız ben unutmam öyle sahneleri:roflol:

üffff bi ben kaldım izlemeyen :çok üzgünüm: bida çıkmıcam çarşamba günleri dışarı :mymeka:

Ne sıkıcı bölümdü benneyaptımki O kadar cevaplanacak soru var biz Kate'in saçmalamasını izliyoruz..
Claire'e nolmuş öyle ayrıca :bbo: Onun içinede Fransız gacı kaçtı heralde

Varya haftayaki bölüm çok tehlikeli eyvahedigeldismile

LOST 6x04 "The Substitute" ABC Promo #1

[dailymotion]video/xc6apd_lost-6x04-the-substitute-abc-promo_creation[/dailymotion]

LOST 6x04 "The Substitute" ABC Promo #2

[dailymotion]video/xc6ewu_lost-6x04-the-substitute-abc-promo_creation[/dailymotion]

LOST 6x04 "The Substitute" Sneak Peek #1

[dailymotion]video/xc6ihl_lost-6x04-the-substitute-sneak-peek_creation[/dailymotion]

Ben de şimdi izledim 3.bölümü claire ne olmuş öle içine karanlık kaçmış sanırımdelikafadulden Ya bi de ne zaman sorular cvplanmaya başlıcak artıksempatiksalakcinni

Ne saçma bi bölümdü yaa, kate'i izledik durduk, başlarda çok beğeniyodum, dudaklarını mı şişirtmiş napmış o öyle, sevmiyorum ya herşeyi gözüme batıyo akannehir
Claire'in de aksanını sevmiyorum, tam juliete ısınmaya başlamıştım onu da öldürdüler, dedikoduları geçmiş oldum ama bu bölümde elle tutulur bişey göremedim ki alsanaalsanasmile
Haftaya inşallah toparlarlar.

Ama ben Keyt'in Sovyıra yanaşmak için tapınaktan kaçtığını düşünmüyorum. Sovyıra destek olmak istedi.

Tek başına napar, kurtlar kuşlar ormanda yerler Sovyırı, yabancıya gitmesin ben yiyim diye düşünmüştür.

Cidden ben öyle düşünmedim. Artık ümitli değil Sovyırdan.

jacklede sevişmişti o

akannehir, yoook Cekle Keyt nişanlıyken kardeş kardeş uyumuşlardı. Ne işleri olur onların sevişmeyle mevişmeyle. Hatta Ajirayla adaya gelecekleri günde sevişmediler. Hatta Keyt Cek'e hiç yapışmadı. Aeronu anneannesine bıraktığı için perişandı ama teselliyi Cek'in kollarında aramadısempatiksalakcinni

Önümüzdeki bölüm Sovyırla Con karşılaşıyorlar. Acaba Con Sovyıra dirildiğini nasıl açıklayacak. Sovyırı nasıl ikna edecek. nede olsa Sovyır Conu öldü diye biliyor.

Eyvah eyvah Con Sovyırı kendi tarafına çekecek.eyvahedigeldismile

aynı şeyi izlerken bende düşündüm..
dudaklarına napmış o yaaaa..
kocaman olmuş çk kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…