Oh oh her şeyi dökmüşsünüz maşallah ortaya:mymeka:
Okumadım hiç birini akşam seyretcem öyle okuycam yorumları:dilcikar:
Yarın şu şekilde gelirim burayafisfisfis:sm_confused:
ya hayır canım onu demedim, kızkardeşinin, sayidin hastalığına tutulduğu duyduğuna şaşırmadı,
aynı hastalığın tıpkı kızkardeşinide elegeçirdiği gibi, falan dedi ama jack tepki vermedi:hulya:
e şimdide :sm_confused: böylesin. İzleyince değişmeyeceğine göre iyisimi hiç izleme. Yav bugünlerde acayip tüme varıyorum beesempatiksalakcinni
Benim korkum hiç bi zaman soruların cevabını alamamak senelerce emek harca izle ama hiç bi soruya cevap alma ay ne kötü olur:1shok:ınşallah sonu anlayabileceğimiz şekilde bitersempatiksalakcinniBazen diyorum ki bütün bu olanlar rüya olurmuş öyle bağlarlarmış sonunusempatiksalakcinni
chess keyt te bi jacle bi savyırla hangisini seviyo ben onu da anlamadımbilmiyorumkismile
yok canım jacki sevdiği falan ya, köşe bucak kaçtı ya jackten geçen sezon, jackte kate e aşkından mecsup oldu.
kate bi kere sawyerle sevişti diye ne manalar yükledi o sevişmeye ne manalarakannehirakannehir
jacklede sevişmişti o
ay artık sana bişi demiyorum ömürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Niye kız sevişmemişmiydi ben yanlış mı hatırlıyorum sanki yataktalardı bi kere:roflol:
Dalga geçme benle:mymeka:
keşke aşkı memnu kadar basit olsa demi:roflol::roflol:
ama aşk meşk olayları onun kadar basit, gıcık kate düşmedi sawyerin yakasından ayol, hala julyetin yerine geçebilceğine hala sawyerin julyeti sevdiği gibi onu sevebilceğine ümidi var:mymeka:
galiba sawyer evlerine gidip julyetin bi eşyasını buldu nasıl bozuldu kate, ne bekliyodu acaba julyet ölür ölmez sawyerin onun kollarına koşacağınımı:umursamaz:
sawyerde çok içli ağladı be, üzüldüm valla:asigim::gitme::gitme:
hep aynı beni seveni ben sevmem, benim sevdiğim beni sevmez, kır dizini otur dokturunun yanında işte gezenti katelmaz:
jacklede sevişmişti o
Ne saçma bi bölümdü yaa, kate'i izledik durduk, başlarda çok beğeniyodum, dudaklarını mı şişirtmiş napmış o öyle, sevmiyorum ya herşeyi gözüme batıyo akannehir
Claire'in de aksanını sevmiyorum, tam juliete ısınmaya başlamıştım onu da öldürdüler, dedikoduları geçmiş oldum ama bu bölümde elle tutulur bişey göremedim ki alsanaalsanasmile
Haftaya inşallah toparlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?