yelekli masum murder benjokaydirigubbakcemile3
hey gidinin benjosu, kim derdi ki ondan fedakar bi öğrtmen olsun:hulya:
yanlız son sahnede kimse ona sarılmadı ya, çok üzüldüm bensempatiksalakcinni
jackte ne gözü kara çıktı ha, bi an için patlıcaklar şimdi dedim, hurley de amma hakikatli, herkes onu bırakıp bırakıp ne halin varsa gör diye ormanda bırakıp gittiydi geçmiş sezonlarda, bak o jackten ayrılmadı
benim merak ettiğim bu adaylardan hangisi ne şekilde yakubun yerine geçcek, son hayatta kalan mı, bi seçim mi olcak, seçmen kütüğü nerden bunların, nasıl olcak bu iş, yakubun güçleri 1. çıkan adaya mı geçcekbilmiyorumkismile
:roflol::roflol:
o kadar çok cevapsız soru var ki?
misal İlona nerden tanıyo ceykıpı?
nasıl babası kadar yakın? ben mi kaçırdım yohsambilmiyorumkismile
en son hangı bolum yayınlandı
bende takıp edıyorum son sezonu...
teşekkürler cnm izledim süperdi valla
Vay anasını be, Vidmor emmim buldu sonunda adayı. İyide nasıl. Bunca sene sen bulama sonra pat diye bul. Kim nasıl ispiyonladı onu. Eloise teyzem mi haber etti.
Yaşasın yeni grup:lepi:
San Hörli ve Cek'i görünce sanki 100 yıllık dostunu görmüş gibi nasılda sevindi.
İlana çok üzüldü Ceykıp için valla bende ağliycektim onunla:gitme:
Bu bölümde kafamızdaki hangi soru işaretine cevap bulduk. Hiiiiç:sm_confused:
ne anladık?? Hiiiçbilmiyorumkismile
Niye izliyoruz peki, hiiiçsempatiksalakcinni
Hiç oğlu hiç, hatta hiç üzeri küpsempatiksalakcinni
haaa du du şeyi öğrendik bak kaç sezondur süren soru, riçırt neden yaşlanmıyo sorusu:uhm:
cevap yakup ona dokandığı içinsempatiksalakcinni
biri üfürür bi dokanır, dizide bi cübbeli hoca eksikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benjamini hiç bu kadar aciz, zavallı, acınası, hatta hiç bu kadar insan görmemiştim yav:gitme:
Widmor kimin tarafından olacak. Siyahların mı, beyazların mı. tabiki beyazların:hulya:
Benjamini hiç bu kadar aciz, zavallı, acınası, hatta hiç bu kadar insan görmemiştim yav:gitme:
Widmor kimin tarafından olacak. Siyahların mı, beyazların mı. tabiki beyazların:hulya:
ya acep bu widmorun denizaltı lockun takımını mı götürmeye geliyo, lock, hepimiz gitcez sen kalcan dedi ya bencoya bilmiyorumkismile
nasıl özgürlüklerine kavuşturcak o adadan çıkarcak bu insanları lock?:hulya:
ya acep bu widmorun denizaltı lockun takımını mı götürmeye geliyo, lock, hepimiz gitcez sen kalcan dedi ya bencoya bilmiyorumkismile
nasıl özgürlüklerine kavuşturcak o adadan çıkarcak bu insanları lock?:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?