Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yelekli masum murder benjokaydirigubbakcemile3

hey gidinin benjosu, kim derdi ki ondan fedakar bi öğrtmen olsun:hulya:

yanlız son sahnede kimse ona sarılmadı ya, çok üzüldüm ben
sempatiksalakcinni

ne diyosunuz kızlar bunlar sahilde voltranı oluşturup lockun takımına karşı durabilcekler miguclubacismile

izledim sonunda..
ama çok çabuk bitiyor yaa, hiç bitmesin istiyorum:gitme:

yelekli masum murder benjokaydirigubbakcemile3

hey gidinin benjosu, kim derdi ki ondan fedakar bi öğrtmen olsun:hulya:

yanlız son sahnede kimse ona sarılmadı ya, çok üzüldüm ben
sempatiksalakcinni

ben de ilona ile konuşmasında çok duygulandım:a015:

yazık gidip sarılasım geldisempatiksalakcinni

jackte ne gözü kara çıktı ha, bi an için patlıcaklar şimdi dedim, hurley de amma hakikatli, herkes onu bırakıp bırakıp ne halin varsa gör diye ormanda bırakıp gittiydi geçmiş sezonlarda, bak o jackten ayrılmadı

benim merak ettiğim bu adaylardan hangisi ne şekilde yakubun yerine geçcek, son hayatta kalan mı, bi seçim mi olcak, seçmen kütüğü nerden bunların, nasıl olcak bu iş, yakubun güçleri 1. çıkan adaya mı geçcek
bilmiyorumkismile

:roflol::roflol:
o kadar çok cevapsız soru var ki?
misal İlona nerden tanıyo ceykıpı?
nasıl babası kadar yakın? ben mi kaçırdım yohsambilmiyorumkismile

:roflol::roflol:
o kadar çok cevapsız soru var ki?
misal İlona nerden tanıyo ceykıpı?
nasıl babası kadar yakın? ben mi kaçırdım yohsambilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biz burda yorumdan çok soru soruyoruz zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

widmore ne ayak ya, desmontta bi cee dedi kaçtı, desmond nerde penny nerdesempatiksalakcinni

bu meltem le kuzum da ilk ben izledim diye kıskançlıklarından gelmiyolar topiğe görüyomusun:roflol::roflol::roflol:

Vay anasını be, Vidmor emmim buldu sonunda adayı. İyide nasıl. Bunca sene sen bulama sonra pat diye bul. Kim nasıl ispiyonladı onu. Eloise teyzem mi haber etti.

Yaşasın yeni grup:lepi:

San Hörli ve Cek'i görünce sanki 100 yıllık dostunu görmüş gibi nasılda sevindi.

İlana çok üzüldü Ceykıp için valla bende ağliycektim onunla:gitme:

Bu bölümde kafamızdaki hangi soru işaretine cevap bulduk. Hiiiiç:sm_confused:

ne anladık?? Hiiiçbilmiyorumkismile

Niye izliyoruz peki, hiiiçsempatiksalakcinni

Hiç oğlu hiç, hatta hiç üzeri küpsempatiksalakcinni

niye öyle diyon ya, benjonun içindeki iyiliği gördüksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

halende sawyerle jin piyasada yok ya, onlarda lockun takımında herhal, onlara da üfürmüştür locksempatiksalakcinni

haaa du du şeyi öğrendik bak kaç sezondur süren soru, riçırt neden yaşlanmıyo sorusu:uhm:

cevap yakup ona dokandığı içinsempatiksalakcinni

biri üfürür bi dokanır, dizide bi cübbeli hoca eksik
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o zaman sovyıra da dokandı, ceke dokandı,Kwon ailesine dokandı,hörliye dokandı, sayide de dokanmıştı galiba
başka kaldı mı saymadığım?bilmiyorumkismile
lanettir dedi ya bir de.,acaba bizim 6 lımıza ne gibi lanet bulaştırdı ceykıp?CADIARZU

kuzuma katılıyorum ben hiç bi soruya cevap alamadım:sm_confused:
yani izlemesem de olardışakkıdı

Yav ne saçma, neymiş efendim Ceykıp ona dokundu diye yaşlanmıyormuş. Yok deve:roflol:, varmı böyle birşey yaa.

ha şimdi diyceksinizki, zamanda yolculuk var, kutup ayıları var, ölüyü diriltme var bunu mu yok sayalım, e sizde haklısınızkafamçokkarıştı

Benjamini hiç bu kadar aciz, zavallı, acınası, hatta hiç bu kadar insan görmemiştim yav:gitme:

Widmor kimin tarafından olacak. Siyahların mı, beyazların mı. tabiki beyazların:hulya:

Benjamini hiç bu kadar aciz, zavallı, acınası, hatta hiç bu kadar insan görmemiştim yav:gitme:

Widmor kimin tarafından olacak. Siyahların mı, beyazların mı. tabiki beyazların:hulya:

wildmor locka yardım etmişti normal dünyaya geldiklerinde..bilmiyorumkismile
bence siyah tarafta da olabülü:1ninca:

bence hiçbirisi o 3. safta olcek bence:hulya:

ya tamam kuzu kızma, zati son sezon, ne halleri varsa görsünler, kutup ayıları kovalasın topunu inşallaaahhh:roflol::roflol::roflol:

bence yakupun yerine jack geçcek ya, neden o dinamit patlamadı, çünkü jack geleceğin yakubu:asigim:

bu arada doğan dirilcek tezimizde çürüdü iyimi, sevmiştik doğanı herhalde
:hulya:

ya acep bu widmorun denizaltı lockun takımını mı götürmeye geliyo, lock, hepimiz gitcez sen kalcan dedi ya bencoya bilmiyorumkismile
nasıl özgürlüklerine kavuşturcak o adadan çıkarcak bu insanları lock?
:hulya:

lokun kara dumanlığı, her bi numarası adada geçerli demek..
madem çok güçlü uçursun hepsini gitsinler..
ama adadan ayrılırsa bir hiç olicek bence :ecrin_bebek:

Benjo artık Locun tarafında değilki, o seçimini İlana ve tayfasından yana yaptı. Dolayısıyla eğerki son dakka golü atmazsa yine, Ceykıpın yani Cek'in tarafında. Yav hani Matrix vardıya Neo, en sonunda nasılda dirildi ve Matrixe girdi. Cek de öyle.Adam erdi mübarek hesempatiksalakcinni, keyt bu sefer iyice yılışır Cek'e.:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…