Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kate demiştin bu bölümde yoktu hee zemuszemushaa şöyle adam olsunlar canımı yisinlerbayanssulusmile

yok kuzum biliyorum onun tarafında değil, ben aralarında ki konuşamdan bahsettim, lockun o insnalara vaad ettiği şey onları o adadan sonsuza kadar çıkarmak onu nasıl yapcak işte

bide dikkat ederseniz hepsinde bi uyanış var bunların, yani hem yakubun tayfa hem lockun tayfa, kullanıldıklarının, aslında 2 sininde umurlarında olmadıklarının farkına varıyo

bunların hepsi istermisiniz hem karadumanı hem yakubu sırtından vursun yettiniz be diyerek
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kate demiştin bu bölümde yoktu hee zemuszemushaa şöyle adam olsunlar canımı yisinlerbayanssulusmile

claire dürcek kate in defterini, yanlız clairenin kate deyişi ne komik ya dikkat edin bakın, kgaaayt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar kıleyırın Keyte işkence edeceği bölümde, patlamış mısırımı çayımı alıp öyle izliyciim. dahada zevkli olur.sempatiksalakcinni

öyle demeyin kıı areon a baktı kaç sene:gitme:

Olsun, nasılda nispet yapar gibi söylüyordu Kıleyır'a. ben baktım çok güzel bir çocuk oldu. Ben bakarım sen bakamazsın der gibi.:umursamaz:

son sahne bana ilk sezonları hatırlattı, hani ilk sezonlarda da bunların kumsaldaki yerinde, yine aynı yerden aynı çalılıkların arkasından birileri gelir dururdu bunlar yine sarmaş dolaş olurdu ağır çekimde, nostanji olmuşsempatiksalakcinni

Kızlar kıleyırın Keyte işkence edeceği bölümde, patlamış mısırımı çayımı alıp öyle izliyciim. dahada zevkli olur.sempatiksalakcinni

Deme ya işkence mi etcek..

LOST 6x08 "Recon" CTV Promo #1

[dailymotion]video/xcir6w_lost-6x08-recon-ctv-promo-1_creation[/dailymotion]

LOST 6x08 "Recon" ABC Promo #2

[dailymotion]video/xciwok_lost-6x08-recon-abc-promo-2_shortfilms[/dailymotion]

LOST 6x08 "Recon" Sneak Peek #1

[dailymotion]video/xciwop_lost-6x08-recon-sneak-peek-1_shortfilms[/dailymotion]

ya richırd dedin de çok beğeniyodum ben o da yaşlanmış yazıık boshayallersmile
ama evet bu bölümde öğrendiğimiz tek şey bu yaşlanmama konusu oldu heralde, ee ama yaşlanıyolar artık riçırd ve jack yani :gitme:
bu kadar saçma olayları içeren filmi biz çekseydik geri, cahil olurduk, ecnebiler yapınca doğaüstü oluyo ama sempatiksalakcinni
o bölüm yakın gibime geldi sempatiksalakcinni
dudaklarına çalışmasını istiyorum ben de alsanaalsanasmile

bi de sneak peakları izleyince önce oh canıma değsin eğlencek kimseyi bulamadı ağlıyo demiştim ama sonradan gördük ki sawyerla göz süzüyolar eyvahedigeldismile

sanırım bu bölümde kate-claire hesaplaşması olcak ama bence claire kate i öldürmicek, bence onun içindeki karanlık o kadarda büyümemişkaydirigubbakcemile3

Yelloz Keyte bakın yaa, nasıl da göz süzüyor Sovyıra. Sovyırda az değil, hani culyeti çok seviyordun, nasıl şimdi için giderek bakıyorsun Keyte, midesiz bunlar yaa:mymeka:

TheShe bacım, Kıleyırın içindeki karanlık daha nasıl büyüsün allasen, zenci adamı baltayla doğradı resmen besempatiksalakcinni, bence yeltenecektir öldürmeye, başka bir nedenden yapamayacaktır, yada biri tamda olayın üstüne gelecektir, kıleyırın tüm konsantreside yerle bir olacaktır.:hulya:

Sinek Piklerde Widmor yok, bu bölüm göstermeyecek herahlde kendini adadakilere.

Sovyır sizce kötümü oldu, karaduman onu şeymi etti, yani hipnotize filan işte.eyvahedigeldismile

rüyamda jacki gördüm iimi :) lostu izleyip yatmanın sonuçları bunlar :) gülüyordu bana yine o sekkkşiii gülüşüyle ....amma da inatçı herif heee..ölmeyeceğim dedi ölmedi ulennn ..bu inatçılıklarına bayılıyorum yaaaawwww :icecream:Şeniz ..o gizemli richard da dumura mı uğramış ne ..saç baş dağılmış ..eski karizmatikliği kalmamış ...adam jacobun peşinden koşacağım diye aklını yitirdi anlaşılan ..bu bölümde hiççç beğenmedim o yakışıklı adam gitmiş itici bir tip gelmiş sanki ...

claire in içinde ki karanlık yeretince büyük değil diyen beni m kuzu theshe değilkaydirigubbakcemile3
bu sonuca nerden vardın dersen, tapınaktakileri önemsedi, lock a onlara zarar vermeyeceksin demi dedi. zaten kate i öldürürse oğlu nerde nerden bulcak, tabii kate hemen oğlunun yerini yumurtlamazsa
yada kate, clairde ki anormalliği sezip ona göre davranabilir jin gibi, ki bence böyle olcak
claire kime güvencek oğlu konusunda kate mi, lock a mı, lock oğlunu sana geri vercem dedi, ee hani oğlan, belki clairede oyalandığının farkına varır

bu arada ölenle ölünmü, erkek milleti işte, julyet gitti yaşasın kate moduna geçcek herhalde sawyer
ama sanmıyorum ya yine de julyetin yerini alamaz kate, ama alma ümidini koruyo herhalde

bence bu insanların hepsi kullanıldıklarının, oyalandıklarının farkına vardı artık hepsi bi şekilde yakupla karadumana cephe alsın bence

riçhırt bile yüzyıllar sonra yakup tarafından sürekli kullanıldığını anladığına göre, maşallah hemencik anladı
kaydirigubbakcemile3

Ay senmiydin onu diyin. Yav dünden beri yanlış alıntı yapıp duruyom heekafamçokkarıştı

Riçırt neyine kullanılmış be, adam yatsın kalksın şükretsin. Yaşlanmıyor daha ne, töbe töbe yaasempatiksalakcinni, bence dua etsin Ceykıpın ruhuna, ona küfredeceğine.

benjamine ne demeli..jack ten sonra hasta olduğum adam ..duruşu mimikleri bakışı öldürüyor beni yaaaawwww ..hele korkudan altına kaçıracakmış gibi bakışlarına bayılıyorum ..mezarı kazasken ne kadar da çaresiz meluuul melul bakıyordu ...vah garibim vah ..

Oyyy kızlar gelecek bölüm süper olacak hee. Sovyırı göriciiz.:asigim:

ya bu çatlak claire ne koymuş beşiğin içine, domuz kafası iskeletimidir nedir o, oğluyla özleştirdiği şeye bak ya, bide hurley e deli derleraklinialirimsmileaklinialirimsmile

bide claire le jack karşılaşınca:

hani kardeştikkk
:lepi:

dicekler mi onu merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

cek biliyorda Kıleyir bilmiyor kardeş olduklarını.

Cek, kardeşim diye bağrına basarmıki Kıleyırı. Gerçi onun karanlık ellerde olduğunu bilyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…