Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böcük anım döktürmüşsünüz, danke şön de, meltemin dediği fringe nasıl bir dizi diye sordum ula ben. Bide onun özetini geçsene besempatiksalakcinni

Böcük anım döktürmüşsünüz, danke şön de, meltemin dediği fringe nasıl bir dizi diye sordum ula ben. Bide onun özetini geçsene besempatiksalakcinni

haaa pardon...dur bulayım bari... onu ben duymamıştım... :kedi:

buyrun sayın kuzum hanım ;

fringe

Bilimkurgu, drama ve gerilimin iç içe geçtiği yapımda bir özel ajan, bir bilim adamı ve oğlundan oluşan üçlümüz, bir dizi inanılmaz olayla bağlantılı ölümcül bir gizemi çözmeye çalışıyorlar...

Tüm yolcuların ve mürettebatının ölmüş olduğu, içinde hiçbir hayat belirtisi bulunmayan bir uçak Boston Logan Havalimanı'na iniş yapar... Bu gizemli olayı araştırmak üzere, FBI Özel Ajanı Olivia Dunham (Torv) görevlendirilir. Ancak araştırma esnasında ortağı Özel Ajan John Scott (Valley), ölümün kıyısına gelir. Çılgına dönen Dunham, umutsuzca ona yardım edecek birilerini aramaya başlar. Bu durum, özel ajanımızı günümüzün Einstein'ı Walter Bishop'a (Noble) götürür. Ancak Bishop, 17 yıldan fazla zamandır akıl hastanesindedir ve ona ulaşabilmenin tek yolu da asi oğlu Peter'ı (Jackson) yardım etmeye ikna etmekten geçer. Özel Ajan Philip Broyles'ın (Reddick) emrindeki üçlümüz, zamanla o ölümcül uçakta yaşananların, çok daha büyük ve şok edici bir gerçeğin sadece ufak bir parçası olduğunu keşfedeceklerdir...

Kız sen bulana kadar ben burdaki Fringe topiğine transfer bile oldum.kaydirigubbakcemile,

Kızlar bu fringede fena değil sanki he, konusuna bakılırsaboshayallersmile

Konusunu anlat bana çabık. Nasıl bişe, Lost gibimibilmiyorumkismile

kuzum çok uçuk bişey diyeyim
bilimkurgu dizisi ama öyle sıkıcı bi eski moda bilimkurgu değil
insanlara garip garip şeyler oluyor
örneğin sırtından dikenler çıkıyor yaratığa dönüşüyor birinin kalbini devasa dikenli bi asalak sarıyor birinin vücudundaki göz burun ağız gibi tüm delikler kapanıyor böylelikle nefes alamayıp ölüyor fln yani ölme şekilleri çok yaratıcı-tatlicadiarzu-

pararlel evren var bu paralel evrene geçiş yapmak isteyenler var birde bunu engellemek isteyenler
engellemek istiyorlar çünkü insanlar 2 evrende birden yaşayamaz 2 evren çarpışır ve biri tamamen yok olur

olaylar bir bölümde çözülüyor yeni bölümde başka bi konu işleniyor örneğin adam canavar oluyo onun nedeni niçini niyesi o bölümde çözülüyor sonraki bölümde başka bi adamın bi taraflarına bişeyler oluyor

biri ölüyor ama öldükten sonra onu sorgulayabiliyolarlaelaelaelaelae
walter karakterine hayran kalırsın zaten
ilk sezon 20 bölüm 2. sezon 15 bölüm 16. bölüm nisanda başlıcak olimpiyatlar nedeniyle hem fringe hemde ff (flashforward) yarıda kaldı eyvahedigeldismile

Kız sen bulana kadar ben burdaki Fringe topiğine transfer bile oldum.kaydirigubbakcemile,

Kızlar bu fringede fena değil sanki he, konusuna bakılırsaboshayallersmile

Ahaaaa, demek öyle.:hulya:

Ben başlıyayım o zaman bu fringemidir nedir ona.sempatiksalakcinni

LOSTA FRıNGE BULAŞTIRMAYIN ulennn ..yeni topic açın orda konuşun ..yeni mesaj geldi diye bakıyorum ama fringe çıkıyo karşıma ..

valla kuzum her geçen gün aleyhine derim bi an önce başla:lepi:
x files a benzetende oluyo ben hiç izlemedim onu bilmiyorum o yüzden

yaaa tühhh ya, fragmanı yeni izledim, benco gene kurulmuş iyi mi, çakal ya:mymeka:

sanırım bu bölüm benconun gelmişini geçmişini izlicez, lock ve civcivlerini göstermicekler:hulya:

sanırım bu bölüm benconun gelmişini geçmişini izlicez, lock ve civcivlerini göstermicekler:hulya:

Ay sıkıldım ama ben her hafta birinin şeysini izlemekten. Adam gibi versinler adada noluyorsa:umursamaz:, Bu hafta benjo, haftaya sovyır, sonra jin filan, ondan sonra hörli, eeee adada noluyor adada sen ondan haber ver kardeşim.:umursamaz:

ooofff cidden ya bence de iyice sacmaladilar artik, hani bu sezon tum bilinmeyenler aciklanacakti,
eee hala bi gizem yaratmaya calismalar, hala sacma sapan hareketler, sorgulamayan, "NEDEN; SEN KIMSIN; BURDA NOLUYOR" sorularini bi turlu sormadan denilenleri yapan karakterler...oofff, lost sIkmaya ve cok sacma gelmeye basladi artik bana, ki artik hic oyle heyecanla falan beklemiyorum bi sonraki bolumu, aklima bile gelmiyor hatta arkadasim yeni bolumu izleyelim demese :/

Bir kadin bir erkek dizisini daha buyuk heyecanla bekliyorum her hafta, hic degilse guluyorum bol bol...

Konusunu anlat bana çabık. Nasıl bişi

FFdı çok beğenmedim, Fringe eh işte (ilk sezonu daha iyiydi). Supernatural'a başladım ben, 5473573537532 basar hepsine sempatiksalakcinni

dids süpernatural accık korkunç ama sanki demibilmiyorumkismiletnt de rastlıyodum da hemen kanalı değiştiriyodum hazırlıksız tırsarsam diye
bak ff yi bende pek fazla beğenmediydim demek haklıyım sırf önerenin hatrına izliyomboshayallersmile

Bende boşluktan başlamıştım FFda, öylesine izliyorum. Supernatural ne kadar korkunç olsada 6585545 basar hepsine sırnaşık şey

supernaturale başlıyım ben o vakit gece korkup uyuyamassam forumda olcan mıkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
bide spardaküs mü ne haltsa zeyna oynuyomuş ona başla diyolar bilmiyorumkismile

supernaturale başlıyım ben o vakit gece korkup uyuyamassam forumda olcan mıkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
bide spardaküs mü ne haltsa zeyna oynuyomuş ona başla diyolar bilmiyorumkismile

Budayım ben hep kaydirigubbakcemile3 ama Sam ve Dean korurlar bizi boshayallersmile
Ben başlamadım ona, zaten milyon tane dizim var sempatiksalakcinni

ay kimsenin up yapacağı yok claire in şarkısıyla ben uplatayım bari:hulya:
[youtube]KfsPM_-M1N0[/youtube]

hurley lost pastasını yerkenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…